merhaba doktor hanım.benim üst dişlerimin arası açık ve tel taktırmayı düşünüyorum.fakat bir doktora gittiğimde bana ailende dişleri açık olan biri varsa genetiktir ve açıklıklar kapanmaz demişti.Başka bir doktorda genlerle hiç bir alakası olmadığını tel takılarak düzeltilebileceğini söyledi.sizce tel takılmasıyla aradaki açıklığın kapanması mümkün müdür?
merhaba doktor hanım.benim üst dişlerimin arası açık ve tel taktırmayı düşünüyorum.fakat bir doktora gittiğimde bana ailende dişleri açık olan biri varsa genetiktir ve açıklıklar kapanmaz demişti.Başka bir doktorda genlerle hiç bir alakası olmadığını tel takılarak düzeltilebileceğini söyledi.sizce tel takılmasıyla aradaki açıklığın kapanması mümkün müdür?
bazı vakalar tel takılmadan da düzelebiliyor.bunun için ağzın konumu önemli.öncelikle kaç yaşındasınız.arka bölgede çekilmiş dişleriniz varmı.ayıca ön bölgede frenilum dene anatomik bir bağ vardır.bunun aşağıda olmasıa dişte aralanmaya neden olur.etken ne ise o çözümlendikten sonra bütün aralanmış dişler tedavi edilebilir.bulunduğunuz ildeki iyi bir uzmanla görüşün,çözümü var çünkü