• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışlanıyorum yardım edin?

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Arkadaşlar 5 senelik evliyim görücü usülü anlaşarak evlilik yaptık eşim iyi bir insan evimiz var borç ödüyoruz kayınvalidemim beni beğenmesi ve tanışıp anlaşma üzeri evliliği iz oldu bir evladımız var çok şükür.. Ama eşimin annesi yengesi ve kızkardeşi hep tuhaf davrandılar görümcem diğer yengesi ile bir olup beni dışladı yapmadım etmedim dedi kaynanam yüzünü asar bana hep eltim ise gel yer içer bende ama görümcemi görünce dışlar beni geçenlerde görümcem beni instadan silmiş engellemiş eltim bize kahvaltıya geldi geçen o arada görümcem aradı onu bizde olduğunu söyleyemedi yakınlarda Artvin tarafında düğün olacak görümcem onların arabayla gidecek bana teklif bile etmediler hep bir dışlama içindeler özellikle kaynanam beni gelin yerine koymuyor böyle yapmaları çok zoruma gidiyor üzülüyorum sürekli ben küçük gelinim bu arada ne yspaıcam şaşırdım bir fikir verin

Hiç takmayın onları. Aksine hep mutlu olun, eşinizle gezin, gülün ve eğlenin. Sürekli foto paylaşın. Onlar madem sizi keyfi çağırıyor işlerine geldiği gibi davranıyor, sizde bir daha gitmeyin. İşim var diyin bahane uydurun. Kendinizi tamamen geri çekin. Mutluluğunuz ve takmayışınız onlara çok güzel cevap olacaktır. Eşinizle mutluysanız gerisi inanın hiç önemli değil

Arkadaşlar 5 senelik evliyim görücü usülü anlaşarak evlilik yaptık eşim iyi bir insan evimiz var borç ödüyoruz kayınvalidemim beni beğenmesi ve tanışıp anlaşma üzeri evliliği iz oldu bir evladımız var çok şükür.. Ama eşimin annesi yengesi ve kızkardeşi hep tuhaf davrandılar görümcem diğer yengesi ile bir olup beni dışladı yapmadım etmedim dedi kaynanam yüzünü asar bana hep eltim ise gel yer içer bende ama görümcemi görünce dışlar beni geçenlerde görümcem beni instadan silmiş engellemiş eltim bize kahvaltıya geldi geçen o arada görümcem aradı onu bizde olduğunu söyleyemedi yakınlarda Artvin tarafında düğün olacak görümcem onların arabayla gidecek bana teklif bile etmediler hep bir dışlama içindeler özellikle kaynanam beni gelin yerine koymuyor böyle yapmaları çok zoruma gidiyor üzülüyorum sürekli ben küçük gelinim bu arada ne yspaıcam şaşırdım bir fikir verin
Ya sizi sevmeyen insanlara bu kadar kendinizi sevdirme çabamız niye. Dünya da insan mı kalmadı da peşlerine düştünüz beni aralarına alsınlar diye. Yapacağınız şey basit. Takmayacaksınız ama yalandan değil gerçekten takmayacaksınız

Eş ailesinin kendisinden uzak durmasını isteyen o kadar çok kadın var ki burda. Sizin bu görüşme kendini sevdirme çabanızı anlayamıyorum.

Demek ki arada birkiskanclik fesatlık var umursama sakin yüz verme onlar surat Asıyorlarsa sende as umursama bile kimmiş onlar... eşinle yuvanla iyi olmaya bak gerisi tiri viri deseydin eltine niye demedin benimde oldugumu falan diye yüz verme sakin sana geliyor iyi gidiyor kötü sallama kendi kendilerine kudursunlar

Eş ailesinin kendisinden uzak durmasını isteyen o kadar çok kadın var ki burda. Sizin bu görüşme kendini sevdirme çabanızı anlayamıyorum.
Yani eşimin ailesini sevmeme rağmen katılıyorum mesafe iyidir sanki onlar mı vardı hep hayatınız da sizin şikayet ettiğiniz duruma millet inanın ki heves ediyordur eşiniz ile mutluysanız bebeğiniz de varsa kaynananız da sizden uzaksa ohhh 😁 daha ne olsun

Sizde kendi aile,cevrenizle vakit gecirin durum atin onlarla mesafeli olun ayni ortama girdiginizde kendizini ise verin telle ugrasin oturup sohbet etme tenezzulunde bile bulunmayin

Benim evime geldiği halde görümce kişisine yalakalık olsun diye benim evimde olduğunu söylemeyen eltiyi bir daha evime kabul etmem bu birincisi. Hiçbir sebep yokken beni dışlayan, diğer eltiyi kayırıp beni iteleyen insanlarla muhattap olmam, görüşmem, görüşmek zorunda kaldığım zamanlar soğuk ve mesafeli davranırım. Evlerine gitmem, her seferinde bahane uydurur evime de kabul etmem. İstemezlerse istemesinler kendinizi yarandırmaya çalışmak zorunda değilsiniz, herkes herkesi sevmek zorunda da değil, eşiniz sizi seviyorsa ve yuvanız huzurluysa gerisi zaten dış kapının dış mandalı.

Kocanla arani iyi tut aranızı bozmalarina izin verme gerisinide boşver,hayatında olmasalar da olur benim eşimin tarafı aklıma bile gelmez

Aynı durum bizde de var ama inanın umursamıyorum çünki onlara ihtiyacım yok benim karnımı doyurmuyorlar yada ben onların karnını doyurmuyorum sizde öyle yapın herkes kendi yoluna eltinizde ikili oynuyor muhtemelen..
Kayınvalidemin telefonunda eltim gelinim diye kayıtlı bende ismen kayıtlıyım düşünün yani onu arar hal hatır sorar sohbet eder beni 5 yıldır 1 elin parmağını geçmez araması takmıyorum umurumda bile değil bende aramıyorum kafam rahat

Bizde +1 fark olarak görümcelerim bana çok düşkün 3 görümcem var 3 de sürekli arayıp sorarlar

SENDE ONLARI DIŞLA
KENDİNİ KÜÇÜMSEME
GİDİP, GELME
BÖYLE İNSANLARLA MÜMKÜNSE GİDİP GELME ZATEN
TAKMA KAFANA
EŞİNE YAVRUNA DAHA KALİTELİ ZAMANLAR YARAT.
BOŞVER ELTİ, GÖRÜMCE, KAYNANAYI. MESAFELİİİİİ OLLLLL RAHAT EDERSİN.

Back