• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Disklerimi ve ojelerimi çoookkk seviyorum:)))

ayyy hepside güzel olmuş. alix avien pempenede bayıldım. bu disklerden teyzemde var becerip yapamıyorum ben ya. sen yap ben seyredeyim artık :)

aslında zor bi yanı yok yalnız bugün anladım birascık sabır istiyor... arkadaşlara daral geldi yapparken....:1:

$Fotoğraf-0526.jpg

bugün tırnaklarımda beyaz çiçekler açtı....:1:

alttaki renk golden rose 95... burda göründüğünden daha canlı bir renk... turuncudan nar çiçeğine kaçıyor... tavsiye ederim...

Son düzenleme:
bugün kullanmadığım renkli farları rengini sevmediğim ojelerimin içine karıştırdım.... sonuçlardan biri de bu oldu... beğendim...
$Fotoğraf-0533.jpg $Fotoğraf-0532.jpg

orchidea'cım çok teşekkür ederim cnm bu rengi sayende keşfettim ve inanılmaz tatlı.....:71:

$Fotoğraf-0543.jpg

golden rose 222 olan ojene birrim.bende rimmel in aynı rengini aldım :34:
bu diskleri nerden alıyoruz yaa:61:

dün ilk kez mat ojelerden aldım... yalnız nasıl olmuş karar veremedim... elime guaj boya sürmüş gibi hissediyorum:1:
$Fotoğraf-0527.jpg $Fotoğraf-0524.jpg

çok şeker tatlım:69: bu aralar bende pek şekil üretemiyorum ablamın düğün telaşından dolayı.. e 19 gün kaldı.. iki çiçek baskısı yapıyorum günü kurtarıyor. odama geçtiğimde oje standı almaya karar verdim ben de.. claire's ide severimm:69:

çok şeker tatlım:69: bu aralar bende pek şekil üretemiyorum ablamın düğün telaşından dolayı.. e 19 gün kaldı.. iki çiçek baskısı yapıyorum günü kurtarıyor. odama geçtiğimde oje standı almaya karar verdim ben de.. claire's ide severimm:69:

wwaaawwww oje standı.... süpermiş... bende en küçük sepetimi kullanıyordum... sonra orta boya şimdide en büyük boyuna transfer oldum...:1:

bunun numarası kaç canım ya.. ve ben istanbul anadolu yakasındayım claires e rastlamadım bilen varsaa..:26:

cnm şimdi baktım üzerinde no yok...:53: ama zaten clairesin çok renkli ojeleri yok pembeyi görünce anlarsın hemen.... üzerine çektiğim flormar u27... istanbulu bilmiyorum ben ama izmirde olanlar için agorada var ....

çok güsel olmuşş...

bence mat güsel durmuş cnm parlatıcı sürmene gerek yok. böle daha orjinal.. seni daha iddialı renklerle beklioruzz:)

saol cnm....:16: yeni aldıklarım bazıları iddialı simli parlament mavisi aldım çok hoş... süreym koyarım...

Back