bu renge bayıldım özellikle kumsalda....
Eki Görüntüle 261441 Eki Görüntüle 261442 Eki Görüntüle 261443
slm kızlar,
bundan bir hafta önce cansu arkadaşımızın oje topiğine bakarken oje diskleriyle yaptığı şekilleri gördüm ve çok beğendim hemen bende aldım... ojelere liseden beri merakım vardı ama evlendim evleneli pek sürmez olmuştum... ama bu diskler geldiğinden beri inanılmaz bir zevk alıyorum oje sürmekten... günde 3-5 oje satın almaya başladım....ve sizlerlede paylaşmaya karar verdim... beğendiğiniz renkler olursa numaralarını verebilirim... ilk denemelerimde tırnaklarım burda olduğu gibi kısa... ilerde daha güzellerini eklemek umuduyla işte ilk denemelerim...
çok güzel hepsii ya bunn markası numarası nedir :)
heyy hatırladım senihayırlı olsun topiğin şekerim
ilkk resimdeki ne canım? güzelmiş. bende narçiçeği sürdüm parlak, topiğime ekledim demin ama fotoda sönük çıkıo normalde çok daha güzellerflormarmı seninki
ilk resimdeki flormar 320 cnm... senin alix avienlerini gördüm bazıları bende de var çok tatlılar....
flormar 320 cnm...koyu olanın numarası nedır canım?
alıncak oje listeme ekledimzümrüt yeşili falanda var alcaklarımın arasındaaa 4 gözle bekliyorum oje dünyamı züyaret etmeyii kendimi kaybedip ayyyy !!!! die koşuorm uzaktan renk beğendiğimde. deli diolardır bana ama alıştılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?