• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Disklerimi ve ojelerimi çoookkk seviyorum:)))

balkaymak

Guru
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2009
3.264
93
363
slm kızlar,
bundan bir hafta önce cansu arkadaşımızın oje topiğine bakarken oje diskleriyle yaptığı şekilleri gördüm ve çok beğendim hemen bende aldım... ojelere liseden beri merakım vardı ama evlendim evleneli pek sürmez olmuştum... ama bu diskler geldiğinden beri inanılmaz bir zevk alıyorum oje sürmekten... günde 3-5 oje satın almaya başladım....ve sizlerlede paylaşmaya karar verdim... beğendiğiniz renkler olursa numaralarını verebilirim... ilk denemelerimde tırnaklarım burda olduğu gibi kısa... ilerde daha güzellerini eklemek umuduyla işte ilk denemelerim...

Son düzenleme:
$Fotoğraf-0440.jpg $Fotoğraf-0443.jpg $Fotoğraf-0442.jpg

Son düzenleme:
slm kızlar,
bundan bir hafta önce cansu arkadaşımızın oje topiğine bakarken oje diskleriyle yaptığı şekilleri gördüm ve çok beğendim hemen bende aldım... ojelere liseden beri merakım vardı ama evlendim evleneli pek sürmez olmuştum... ama bu diskler geldiğinden beri inanılmaz bir zevk alıyorum oje sürmekten... günde 3-5 oje satın almaya başladım....ve sizlerlede paylaşmaya karar verdim... beğendiğiniz renkler olursa numaralarını verebilirim... ilk denemelerimde tırnaklarım burda olduğu gibi kısa... ilerde daha güzellerini eklemek umuduyla işte ilk denemelerim...

heyy hatırladım seni:9: hayırlı olsun topiğin şekerim:69:

ilkk resimdeki ne canım? güzelmiş. bende narçiçeği sürdüm parlak, topiğime ekledim demin ama fotoda sönük çıkıo normalde çok daha güzeller:( flormarmı seninki

ilk resimdeki flormar 320 cnm... senin alix avienlerini gördüm bazıları bende de var çok tatlılar....:69:

ilk resimdeki flormar 320 cnm... senin alix avienlerini gördüm bazıları bende de var çok tatlılar....:69:

alıncak oje listeme ekledim:1: zümrüt yeşili falanda var alcaklarımın arasındaaa 4 gözle bekliyorum oje dünyamı züyaret etmeyii:52: kendimi kaybedip ayyyy !!!! die koşuorm uzaktan renk beğendiğimde. deli diolardır bana ama alıştılar:60:

koyu olanın numarası nedır canım?:6:
flormar 320 cnm...
alıncak oje listeme ekledim:1: zümrüt yeşili falanda var alcaklarımın arasındaaa 4 gözle bekliyorum oje dünyamı züyaret etmeyii:52: kendimi kaybedip ayyyy !!!! die koşuorm uzaktan renk beğendiğimde. deli diolardır bana ama alıştılar:60:

ya bende oje bakarken 2 saat düşünüyorum bu renk bende varmıydı diye bazen tezgahtarlar bi acayip bakmaya başladı artık...:1:

bütün ojeseverlerde olması gerekn çoooook tatlı bir pembe... burda göründüğünden çok daha güzel... mutlaka alınması gerken bi renk... Alıx Avıen 250...
$Fotoğraf-0494.jpg $Fotoğraf-0502.jpg $Fotoğraf-0504.jpg $Fotoğraf-0505.jpg

Son düzenleme:
Back