Anladım, Allah şifalar versin, ameliyat olursa İnşAllah başarılı geçer.enfeksiyon kapma gibi riskleri var ve aynı zamanda kakasını yaparken çok ağlıyor çok zorlanıyor
teşekkür ederimAnladım, Allah şifalar versin, ameliyat olursa İnşAllah başarılı geçer.
teşekkür ederim sağolunallah yardimciniz olsun. şafi adı ile sifa versin insallah. umarim ameliyatiniz cok basarili gecer
Canım rahatsızlık fistül , tıbbi yardım alamadan zor doğum yapan kadinlarda da olabiliyor ve ameliyat ile açılan o kanal kapatılarak duzeliyor. Demek ki bebeginizin doğuştan gelen öyle bir durumu var. Ameliyat gerekli diye biliyorum çünkü enfeksiyon kapmasi riski var önden. Küçük olduğu için endiselenmekte haklisiniz Rabbim şafi ismi ile tecelli etsin. Ameliyatiniz güzel geçer insallah[/Q
teşekkür ederim ilginiz için. sağolunCanım rahatsızlık fistül , tıbbi yardım alamadan zor doğum yapan kadinlarda da olabiliyor ve ameliyat ile açılan o kanal kapatılarak duzeliyor. Demek ki bebeginizin doğuştan gelen öyle bir durumu var. Ameliyat gerekli diye biliyorum çünkü enfeksiyon kapmasi riski var önden. Küçük olduğu için endiselenmekte haklisiniz Rabbim şafi ismi ile tecelli etsin. Ameliyatiniz güzel geçer insallah
merhaba bebeğinizin ameliyatı kaçıncı ayında oldu. Bize 6. ayından önce riskli olabilir denmişti. Ameliyatın aşamaları neler? Fistül kısım nasıl kapatıldı. Bunlara dair bilgi verirseniz aklımıza gelenleri yine soralım inşallah size. Cevap yazdığınız içinde ayrıca teşekkür ederiz. birileriyle konuşmaya gerçekten de ihtiyacımız var.Iyi aksamlar benim bebegim dogustan makati kapaliydi 3 gun sonra fark edildi ameliyat edildi sizinki gibi pipisinden kakasi geliyordu fistulluydu amliyat edildi suan son amleiyatimiz kaldi izmirde ozelde yaptryoruz ama sizin ki daha kolay Allah buyuk dert vermesin kakasini tutar makati acik onu kafaya takma ne sorunuz vatsa bana yaIn ben cebaplarim
Benm bebegim dogar dogmaz ameliyat edildi fistulluydu son ameliyati kaldi makayi kapaliydi bizimki acildi simdi kolostomi kapatilacakmerhaba bebeğinizin ameliyatı kaçıncı ayında oldu. Bize 6. ayından önce riskli olabilir denmişti. Ameliyatın aşamaları neler? Fistül kısım nasıl kapatıldı. Bunlara dair bilgi verirseniz aklımıza gelenleri yine soralım inşallah size. Cevap yazdığınız içinde ayrıca teşekkür ederiz. birileriyle konuşmaya gerçekten de ihtiyacımız var.
Makati var mi acik mi kapali miteşekkür ederim ilginiz için. sağolun
Bebeğimizin makatı açık kakası oradan geliyor. Sorunumuz önden de gelmesi ve her geçen gün artması. Bebeğinizin ameliyatları genel anestezi ile oluyor değil mi ? Birde acil mi müdahale edilmesi gerekiyor. Dr 6. Ayına kadar bekleyelim dedi.Makati var mi acik mi kapali mi
Baska doktora git benceBebeğimizin makatı açık kakası oradan geliyor. Sorunumuz önden de gelmesi ve her geçen gün artması. Bebeğinizin ameliyatları genel anestezi ile oluyor değil mi ? Birde acil mi müdahale edilmesi gerekiyor. Dr 6. Ayına kadar bekleyelim dedi.
Sizin doktorunuz ameliyat sonrası bebeğinizde kalıcı bir hasar olabilir gibi herhangi bişey söyledi mi. Yoksa tamamen iyileşecek sağlığına kavuşacak mı. Birde ameliyatınız üç aşamalı mı oluyor sizinde? Şimdiden teşekkür ederimBaska doktora git bence
Sizin doktorunuz ameliyat sonrası bebeğinizde kalıcı bir hasar olabilir gibi herhangi bişey söyledi mi. Yoksa tamamen iyileşecek sağlığına kavuşacak mı. Birde ameliyatınız üç aşamalı mı oluyor sizinde? Şimdiden teşekkür ederimBaska doktora git bence
Evet 3 asamali yok hasr falan kalmaz dedi sadece kabizlik olur dedu size ne soylendiSizin doktorunuz ameliyat sonrası bebeğinizde kalıcı bir hasar olabilir gibi herhangi bişey söyledi mi. Yoksa tamamen iyileşecek sağlığına kavuşacak mı. Birde ameliyatınız üç aşamalı mı oluyor sizinde? Şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?