- 16 Mart 2025
- 7
- -1
- 1
- 25
- Konu Sahibi birakartikkk
Dışkımda sarı mukus oluyor nedeni nedir sizce korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salıya randevu aldım ama sormak da istedim yaşayan var mı diyeBuraya sormak yerine Hastane gitseniz? Randevu bulmak zor acil veya özele gidebilirsiniz
Yaşamadım ama genelde bağırsak enfeksiyonlarında olur bu .Salıya randevu aldım ama sormak da istedim yaşayan var mı diye
Bebeğiniz var galiba rotavirüs gibi bir şey olabilir mi?Dışkımda sarı mukus oluyor nedeni nedir sizce korkuyorum
Bende oluyor bebeğimde değilBebeğiniz var galiba rotavirüs gibi bir şey olabilir mi?
Bende kabızım geneldeBen ciddi kabizlik sonrasi boyle seyler yasiyorum, lifli gidalari oldukca fazla tuketerek kabizligimi cozmeye calistigimda oluyor, kabizligim geçince mukusta geciyor.
Geçmedi 1 haftadır doktor daha önce iba teşhisi koymuştuSanırım pankreasla ilgili eğer geçmezse doktora gidebilirsiniz.
İbs mi karnınız şişiyor muGeçmedi 1 haftadır doktor daha önce iba teşhisi koymuştu
Evetİbs mi karnınız şişiyor mu
Yok bazen bebeklerden yetişkinlere geçiyor ondan sordumBende oluyor bebeğimde değil