9 ayımızı doldurduk ama hala dişimiz çıkmadı, hani çıkmayada niyeti yok gibi, ne sertlik var ne bişey
ne zaman çıkarki :) acelem yokda 9 aylıkken çıkar en geç demişlerdi, bana kalsa çıkmasın daha napcak çocuğu pirzolamı kemircek, gerek yok
ama neden çıkmaz bişey eksikliğinden alanmı acep?
Ben de senin gibiydim..Bi de iki bebeğimde de çıkmak bilmiyordu..birinden biri çıkarsaydı bari dedim hep:)) 3 gün önce kızımın dişi çıkıverdi, 8 aynın dolduğu şu günlerde,sess,z sedasız hem de.. çıkmayacak heralde demiştim artık.. sizin de çıkar inşallah.. Yanlız en geç 9 aya kadar çıkar deçişler ama sen de biliyosundur ilk dişini bir, bir buçuk yaşında çıkaranlar da var
benim kızımda cıkarmadı 11 aylık oldu ama yaşına kadar cıkar diyorlar bende dr gidecektim ama göndermediler gelişimi gayet iyi cıkar inşallah bekliyoruz bakalım ...
geç çıkan diş daha iyiymiş daha geç çürürmüş..benimde ikizlerim var biri 11 aylık biri de yaşında çıkardı ilk dişlerini..sonuçta dişsiz insan yok ya çıkar elbette ben de bir zamanlar çok evham yapıyodum ama merak etme canım elbet çııkacak..sanırım 15 aya kadar falan normal diyodu doktorumuz..