Piercing, Hızma Dişime pırlanta taktıracağım ben :))))

eee boşlukta olmak insanı bu gibi uğraşlara itiyo tabi:nazar:
nerde boş iş orda senkaydirigubbakcemile
cicim bende bi ara taktırayım demiştim zira çevremde diş hekimi arkadaşım bol olunca etinden sütünden ve gücünden faydalanmak istemiştim-tatlicadiarzu-
amma velakin taşı oraya sabitlerken bi çeşit asitle dişin o kısmını temizliyorlarmış ve bu asit dişin yapısını inceltip ilerde çürük olasılığını arttırıyomuş.
bende bunu duyduktan sonra vazgeçmiştim.sağlam dişimi bi süs uğruna çürütme riskine girmrk istemedim.

Şenizbi bu kaldıydı zatiii :mymeka:
taktır annem taktırr saaa yyaaağğsuurr delikafaduldendelikafadulden
ama sende başka o koca KK da taktıran heralde şakkıdı
biri şipşaklasıda görelim nasssı durdugunu merak ettim heç görmedimm benneyaptımki cahil miim neyim senağlamapırlanta kaç paramıss kaça maaal olcakk kafamçokkarıştı

aslı güngr şarkıcı laa :eek:klava:
bu sana veda ederkenn son bakış son öpücük... Şeniz die söyleyenn gamyoncuiremsu

eee boşlukta olmak insanı bu gibi uğraşlara itiyo tabi:nazar:
nerde boş iş orda senkaydirigubbakcemile
cicim bende bi ara taktırayım demiştim zira çevremde diş hekimi arkadaşım bol olunca etinden sütünden ve gücünden faydalanmak istemiştim-tatlicadiarzu-
amma velakin taşı oraya sabitlerken bi çeşit asitle dişin o kısmını temizliyorlarmış ve bu asit dişin yapısını inceltip ilerde çürük olasılığını arttırıyomuş.
bende bunu duyduktan sonra vazgeçmiştim.sağlam dişimi bi süs uğruna çürütme riskine girmrk istemedim.

:mymeka:
gözeliiğime gösellik gaıtıim çemeddin buaadar belli etme barii :1closedeyes:
dişe zarar verdiini bende duymuştum ve vazgeçmiştim cano bıgaç yıl evvel emme gudurdum gene .. çokfena gaza geldim baharın etkisiynen sanırsam yaptırmam lazım..kızım bütün herbişeyden hevesimi alamki gocama sakin sessiz gidemm( bulursam tabe bir zenci p.pi hayırlısıynan -tatlicadiarzu- )
yoksa beni bu zırdelilikle heçkisme almiicik benneyaptımki

Şenizbi bu kaldıydı zatiii :mymeka:
taktır annem taktırr saaa yyaaağğsuurr delikafaduldendelikafadulden
ama sende başka o koca KK da taktıran heralde şakkıdı
biri şipşaklasıda görelim nasssı durdugunu merak ettim heç görmedimm benneyaptımki cahil miim neyim senağlamapırlanta kaç paramıss kaça maaal olcakk kafamçokkarıştı

aslı güngr şarkıcı laa :eek:klava:
bu sana veda ederkenn son bakış son öpücük... Şeniz die söyleyenn gamyoncuiremsu

tanımiim aslıyı..o beni tanır kesin :1closedeyes:
yaz guugule dişte pırlanta ilk çıkan linki tıkla ..
işallah link çıkarr delikafadulden delikafadulden

gıskanç garılarr :nazar:

:mymeka:
gözeliiğime gösellik gaıtıim çemeddin buaadar belli etme barii :1closedeyes:
dişe zarar verdiini bende duymuştum ve vazgeçmiştim cano bıgaç yıl evvel emme gudurdum gene .. çokfena gaza geldim baharın etkisiynen sanırsam yaptırmam lazım..kızım bütün herbişeyden hevesimi alamki gocama sakin sessiz gidemm( bulursam tabe bir zenci p.pi hayırlısıynan -tatlicadiarzu- )
yoksa beni bu zırdelilikle heçkisme almiicik benneyaptımki
gıskanç garılarr :nazar:
hahayyttt kıskançmış zenciler kovalasın seni emikaydirigubbakcemile

valla fındaaaa ama yine yeniden senin neden bu kadar sevdiğimi anladım
hayata bakış açımız bu kadar mı aynı olur yaaa:lepi:
bende tüm heveslerimi alıp gocamın başının etini yimeyen örnek bi eş olmak istiyorum:1closedeyes:

ben taktırmıştım fanişim ama pırlanta değildi çakmasıydı ,pırlanta kadar parlıodu o ayrı :jeyyar: öncelikle tecrübelerimi yazaiyim
yapıştırıcısı çıktıktan sonra en iyisini kullansalar bile belli bir müddet sarı bir leke olarak seninle hayata devam ediyo delikafadulden
ben çok severek kullandım eğer dişin yapısından dolayı bembeyaz değilse hiç bulaşma derim çok kötü duruyor
fırçalarken çok tedirgin oluyosunn gereksiz çünkü edebiyen senle kalmicak elbet bi şekilde çıkacak yerimseniben
vee son olarak bir elma ısırığıyla mideye indirme ihtimalin var benim gibi :roflol:

hahayyttt kıskançmış zenciler kovalasın seni emikaydirigubbakcemile

valla fındaaaa ama yine yeniden senin neden bu kadar sevdiğimi anladım
hayata bakış açımız bu kadar mı aynı olur yaaa:lepi:
bende tüm heveslerimi alıp gocamın başının etini yimeyen örnek bi eş olmak istiyorum:1closedeyes:

sarıl bana waytım rozum Şeniz

ben taktırmıştım fanişim ama pırlanta değildi çakmasıydı ,pırlanta kadar parlıodu o ayrı :jeyyar: öncelikle tecrübelerimi yazaiyim
yapıştırıcısı çıktıktan sonra en iyisini kullansalar bile belli bir müddet sarı bir leke olarak seninle hayata devam ediyo delikafadulden
ben çok severek kullandım eğer dişin yapısından dolayı bembeyaz değilse hiç bulaşma derim çok kötü duruyor
fırçalarken çok tedirgin oluyosunn gereksiz çünkü edebiyen senle kalmicak elbet bi şekilde çıkacak yerimseniben
vee son olarak bir elma ısırığıyla mideye indirme ihtimalin var benim gibi :roflol:

demoti vala aynı şeyden korkiyim gısdelikafadulden ooadar para verecim sonna işin yoksa b.k da boncuk ara :nazar:
dişlerim çok çok beyaz değil ama bikaç örnek gördüm ( kuzenimde var ) onun dişleride mesela çok beyaz değil ama zıt durmamıştı..
off vala nolcak benım bu halim ya :çok üzgünüm:

Çok güzel duruyor mutlaka taktır..yerimseniben

Ben şimdilik başka taraflarıma takıyorum, belki dişime ben de taktırırım...-tatlicadiarzu-

Sonra da iyice sırıtaraksırnaşık şey bir foto çektir, buraya koy bakalım tamam mı?:icecream:

Kızlar uzzuun zamandır düşünüyorum ve karar verdim..
dişime pırlanta taktırcam..
hakiki sahici özmü öz pırlanta :))
hem yatırım olur ilerde para neyin lasım olursa satarım :nazar:
dişinde pırlantası olan ve bana '' evet evet yaptır imajına imaj , hayatına anlam kat '' diyebilcek birileri :kahve::kahve:

kısaca dişinde pırlanta olan var mı ?
istanbulda hangı doktoru önerirsiz ?

hörmetler ...

Hatuna bakın hebenneyaptımki
Biz parmağımıza takamıyoz pırlantayı, hanfendi çarpık dişine takacakmış. Peeeeh:dilcikar:

Dalga geçmiyon umarımbenneyaptımki

şu yapıştırma olanları kullan tek kullanımlık
öteki işlem hem pahallı hemde zahmetli geldi bana..

onlarda cok belli oluyo sanki yaf :çok üzgünüm:

Çok güzel duruyor mutlaka taktır..yerimseniben

Ben şimdilik başka taraflarıma takıyorum, belki dişime ben de taktırırım...-tatlicadiarzu-

Sonra da iyice sırıtaraksırnaşık şey bir foto çektir, buraya koy bakalım tamam mı?:icecream:

timem denizim ..
koycam resim..:1hug:

bencede taktirin bayiliyorum diste pirlantaya kardesimde (erkek) bu ay taktiracakmis ama sahtesini tabikikaydirigubbakcemile3

zarar.jpg

böle bişi yaptır yakışır...

:roflol: :roflol: :roflol:

allah cezasnı vermeisn ne laa bu delikafadulden delikafadulden

ammaaan tiksindim fala yaaa ne heves kaldı ne niyet :nazar:

bbööğğğğ :tomato: :tomato:
ne var leyn..
zengin gösterir işte fena mı?lülülülülülü

ben sahsen sevmiyorum .. ( civiyle bile caksalar ben onlan dilimlen oynayip 2 gunde cikartirim zaten hahaha tahammul edemem :roflol: hem gecti onun modasi ama sen hala hevesin varsa yaptir usanirsan cikattir sositososito...

bende yaklaşık 5-6 senedir var dişi tabiki delmiyorlar lazerle yapışıyor çokta seksi duruyor tavsiye ederim

Bana çok itici geliyor.Hiç seksi bulmuyorum dişe takılan taşları..Hatta dişine taş taktırmış biri görünce gülmemek için kendimi zor tutuyorum kaydirigubbakcemile3

Yapan yaptırsın da ben hiç beğenmiyorum kendi adıma söylemek gerekirse...Serseri bir imaja sokuyor sanki takan kişiyi...

X