• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişimden bir parça kırıldı

meltem44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
638
37
118
İstanbul
merhabalar ,benim geçen gün sert birşey yerken arka dişimden bir parça kırıldı. Kırılan yere yediğim birşey geldiğinde aklım çıkıyor o tarafla hiç yiyemiyorum ama soğuk birşey içtiğimde veya dondurma yediğimde değerse hiç sorun olmuyor, ne yapmam lazım?

merhabalar ,benim geçen gün sert birşey yerken arka dişimden bir parça kırıldı. Kırılan yere yediğim birşey geldiğinde aklım çıkıyor o tarafla hiç yiyemiyorum ama soğuk birşey içtiğimde veya dondurma yediğimde değerse hiç sorun olmuyor, ne yapmam lazım?

o dişinizde arayüz çürüğü var.vakit kaybetmeden gidip kanal tedavisi yaptırmanız lazım

dişinizde çürük var.hem en dolgu yapılması lazım

merhaba..ben diş konusunda biraz titizim bi şey hissediyim hemen gitmeye çalışırım ama bir de dişçi korkum var sadece arkadaşıma gidebiliyorum o da şu an yaşadığım yerde değil.benim köpek dişimin yanında boşluk var ve dişim bazen sallanıyo.bunun için doktora gitmelimiyim?.çok teşekkür ederim iyi günler..

dişinizde arayüz çürüğünüz var.en kısa zamanda doktora gidip kanal tedavisi yaptırmanız lazım

Back