Dişimde kanal tedavısı aletı kalmıs

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
41
Ankara
merhabalar benım dısımde suan agrı var.ıkı dısmın arasında doktora gıttım 2 dısımın kanalını yapan doktor dısınde onceden tel kalmıs demıstı onceden.onun yaptıgı dılerde suan agrı var gıttım sorunun hangı dısımde oldugunu cozemedıgını soledı 1 ay bekleyecekmısızz ben agrıdan gece uyanıyorum.kemık erımesı olunca anlayacakmıs ne yapmalıyım dıs etım sıs sekılde gezıorum

kendinize başka bir doktor bulmanızı tavsiye ederim.çünkü rontgen çekildiğinde hangi dişte sorun olduğu belli olur.diş etiniz şiş bir halde bekleyerek tedavi açısından vakit kaybediyorsunuz

kendinize başka bir doktor bulmanızı tavsiye ederim.çünkü rontgen çekildiğinde hangi dişte sorun olduğu belli olur.diş etiniz şiş bir halde bekleyerek tedavi açısından vakit kaybediyorsunuz

evet baskasına gıttım kanalda elet kalmıs doktor cıkarmaya ugrastı ve dıger kanallarıda temızlıyor.eger alet cıkmassa dıs etımı kesıp alacaklarmıs cok korluyorum zor bırseymıdır acaba yanı daha sonrasında bır sorun yasarmıyım

iyi bir tedavi yapılırsa hiçbir sorun yaşamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…