• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişim

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Dişim agriyor.
Cok fena..:( karanfil yagi, agri kesici vs.. yöntemleri denedim. randevumu da aldim pazartesi gününe. bu kadar artacagini bilsem dün giderdim dis hekimine..

Arkadaslar kırık bir dişim var.kaplamasi kirilmisti vs.. en son halinde doktor implant yapilmasi lazim dedi. kökü cok küçük bir sekilde kalmisti ancak dis eti üzerini iyice örttü su an fazlasiyla aci cekiyorum.
isin kötü tarafi korkuyorum. Kokleri almak icin kesi atarlar mi diye.. nasil olacagini bilmemek korkutucu.
ve bilmediğim bir dis hekiminden randevu aldim. her zaman gittigim hekim üniversite hastanesinde ve her zaman randevu bulamiyorum. bir de o 20lik dislerime göz dikmisti cok korkuyorum ona gitmekten :(

Dişim agriyor.
Cok fena..:KK43: karanfil yagi, agri kesici vs.. yöntemleri denedim. randevumu da aldim pazartesi gününe. bu kadar artacagini bilsem dün giderdim dis hekimine..

Arkadaslar kırık bir dişim var.kaplamasi kirilmisti vs.. en son halinde doktor implant yapilmasi lazim dedi. kökü cok küçük bir sekilde kalmisti ancak dis eti üzerini iyice örttü su an fazlasiyla aci cekiyorum.
isin kötü tarafi korkuyorum. Kokleri almak icin kesi atarlar mi diye.. nasil olacagini bilmemek korkutucu.
ve bilmediğim bir dis hekiminden randevu aldim. her zaman gittigim hekim üniversite hastanesinde ve her zaman randevu bulamiyorum. bir de o 20lik dislerime göz dikmisti cok korkuyorum ona gitmekten :KK43:
Bu Bdv bugun acayip bi hal aldı :)
Geçmişler olsun efenimm..

Korkunun ecele faydası yok.
Diş ağrısı çok fena olur .
Ağrıyan tarafa yanağınızın üstünden soğuk kompres yapın biraz rahatlatır.
Geçmiş olsun.
bu yaşımda kadınım ben bile korkuyorum hemde çok o yüzden dişlerime çok iyi bakmaya çalışırım

konu sahibi geçmiş olsun

bir bobrek birde dis agrısı insanı isyan ettiriyor:kızgın: acile giderseniz o acıyı dindirmek icin birseyler yaparlar

Korkmanıza gerek yok, dişçiye çok gitmiş biri olarak doktor iyiyse hiç birşey hissetmezsiniz.Yirmilik iki dişimi çektirdim inanın doktor çekmiş, ben daha çekecek zannediyorum, hissetmedim.

Korkmanıza gerek yok, dişçiye çok gitmiş biri olarak doktor iyiyse hiç birşey hissetmezsiniz.Yirmilik iki dişimi çektirdim inanın doktor çekmiş, ben daha çekecek zannediyorum, hissetmedim.

Asil korkum o sanirim :) tanimiyorum bu sefer ki doktoru.
Kendi doktoruma gitsem yirmilik dislerime göz dikti adam yolda karsilastigimizda bile ne zaman geliyorsum diyor babamin arkadasi oldugu icin. ona gidemem. küçük bi kök icin giderken digerlerinden olmak istemiyorum acikcasi.

Back