Bugün dişçiye gittim genel olarak yapılması gereken bütün işlemleri yaptirayim diye bugun, yirmilik disini çekelim dedi ilk iki iğneyi vurdu uyuştu ama dişimi cekmeye yeltenince acıdı sonra iki kere daha vurdu gözüm bile uyuştu disim uyusmadi sonra antibiyotik verdi cumartesi çekelim dedi. yine uyusmazsa diye çok korkuyorum zaten disciden çok korkan biriyim bide böyle olunca baya kötü oldum başka bir doktora mi gitmeliyim sinirlerim bozuldu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Disim uyusmadi
- Konu Sahibi Defnem36
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
Geçmiş yıllarda çok kullanılan antibiyotik, uyaran madde kullanımı, hali hazırda dişte bulunan enfeksiyon, bazı özel durumlarda da kişisel meseleler olabilir. Benim de çok zor uyuşur ama hekimlere gittiğimde bunu söylüyorum bir problem yaşamıyorum. Geçmiş olsun korkacak bir durum yok.
Dişçiye her gittiğimde enkaz altında kalanları, anestezi bile olmadan amputenin olan çocukların olduğunu düşünüp psikolojik olarak yaşadığım acıyı gözümde küçültüyorum.
Dişçiye her gittiğimde enkaz altında kalanları, anestezi bile olmadan amputenin olan çocukların olduğunu düşünüp psikolojik olarak yaşadığım acıyı gözümde küçültüyorum.
Burda vaktim kisitli tatil icin geldim o yuzden mi cekelim dedi acaba.doktor, kardeşimin arkadasi ve kardeşim çok memnundu bugun de baya çabaladı hatta ben acısın çek dedim hayır yapamam dedi.hafif enfeksiyon var o yüzden olabilir diye düşündü.umarim uyusurUyuşmuyorsa enfeksiyon oluşmuş olabiliyor. Zaten antibiotik vermiş. Enfeksiyon temizlenince uyuşur muhtemelen.
Enfeksiyonlu dişin cekilmesi cok tehlikeli bu arada saglik acisindan.
sagolun.bende sezaryen olmus kadınım bu ne ki diyerek Bi cesaretle gittim ama boyle olunca çok kotu hissettimGeçmiş yıllarda çok kullanılan antibiyotik, uyaran madde kullanımı, hali hazırda dişte bulunan enfeksiyon, bazı özel durumlarda da kişisel meseleler olabilir. Benim de çok zor uyuşur ama hekimlere gittiğimde bunu söylüyorum bir problem yaşamıyorum. Geçmiş olsun korkacak bir durum yok.
- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
sagolun.bende sezaryen olmus kadınım bu ne ki diyerek Bi cesaretle gittim ama boyle olunca çok kotu hissettim
İltihap vardır o yüzden böyle olmuştur. Zaten iltihaplı dile işlem yapsalar çok daha tehlikeli olurdu. Rahat olun. En kısa zamanda şifa diliyorum.
Teşekkür ederimİltihap vardır o yüzden böyle olmuştur. Zaten iltihaplı dile işlem yapsalar çok daha tehlikeli olurdu. Rahat olun. En kısa zamanda şifa diliyorum.
- 10 Ekim 2014
- 31.832
- 142.538
- 798
Burda vaktim kisitli tatil icin geldim o yuzden mi cekelim dedi acaba.doktor, kardeşimin arkadasi ve kardeşim çok memnundu bugun de baya çabaladı hatta ben acısın çek dedim hayır yapamam dedi.hafif enfeksiyon var o yüzden olabilir diye düşündü.umarim uyusur
Cekmemesi iyi olmus o zaman. Enfeksiyonlu diş umursanmayacak şey degil ölüme yol acabiliyor.
Malesef kahramanmarastayimAnkara'daysanız hekim önerebilirim, geçmiş olsun
- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.652
- 798
Benimde uyuşmadı bir kez dişim.
Kadın gitti geldi iğne yaptı yok asla uyuşmadı,asla elletmedim ama işe bir geldim ağzım yamulmuş gibiydi,konuşmam falan değişmişti sonradan uyuştum yani. Ama tabi ki o gün işlem yaptıramadım.
Bir daha böyle bir sorun yaşamadım ama,ilk oldu bu,sonrasında kanal tedavisi, dolgu falan yaptırdım asla uyuşmamazlık durumu yaşamadım.
Kadın gitti geldi iğne yaptı yok asla uyuşmadı,asla elletmedim ama işe bir geldim ağzım yamulmuş gibiydi,konuşmam falan değişmişti sonradan uyuştum yani. Ama tabi ki o gün işlem yaptıramadım.
Bir daha böyle bir sorun yaşamadım ama,ilk oldu bu,sonrasında kanal tedavisi, dolgu falan yaptırdım asla uyuşmamazlık durumu yaşamadım.
Mahvoldum ya ben daha önce devlette çektirdim böyle bise yaşamadım doktorda çok beyefendiydi beni sakinlestirerek çekmişti.bu da çok uğraştı ama olmadı antibiyotigi kullanayım bakalım umarım acısız biterCekmemesi iyi olmus o zaman. Enfeksiyonlu diş umursanmayacak şey degil ölüme yol acabiliyor.
Insallah bende yaşamam çünkü iki tane implant yaptiracam dahaBenimde uyuşmadı bir kez dişim.