• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişim için yardım

yeelizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
53
0
36
İstanbul
gecen sene diş ağrısı yüzünden özel bir klınıge gıtmıstim ve kanal tedavısı dedıler tedavıye basladık doktor hanım klinıgını kapatıp gıttı benım tedavıde yarım kaldı daha sonra bende pek umursamadım ama şu günlerde çok agrıyo agrısı çene kemiklerıme vuruyo ne yapabılırım?????? doktara gıttım bugun ilaç verıp gonderdı bı hafta sonra tekrar gel dedi ozamana kadar napmalıyım yardım lutfen :s

sanirim antibiotik verdi doktorunuz önce antibiyogi kullanacaksin ona göre biseyler yapicak sanirim malesef pek fazla bi sey bilmiyorum ama ben disim agridiginda sensodyn agriyan disler icin olan macunlari var onu kullaniyorum normal dis macunu gibi köpürmüyor krem gibi bisey onunla fircaliyorum iyi geliyor ama seninki ta cenene vuruyormus büyük ihtimal iltihap olmus fayda edermi bilmem

cnm kanal tedavin yarım kaldığı için ağrıyodur büyük ihtimalle, tedaviye devam etmen lazım yoksa ilaçla bi süre rahtlarsın sonra yine ağrır hatta yüzün şişebilir iltihaptan, ihmale gelmez en olmadık zamanda ağrır mafoldumben

cnm benim eşim diş hekimi, öle bişeyin olamıcanı sölüyo...
yinede tam olarak ne olup olamıcanı sölemek için muayene etmek gerekiyo dedi

ya valla bende doktorun yalancısıyım aradan o kadar zaman gectıgı için artık kanal tedavısı olmuyomus cekmelerı gerekıyomus ayrıca ilgin için çok teşekkur ederım surnes :):)

Back