Öncelikle geçmiş olsun. Ben Ankara'dayım ama büyük ihtimal bütün diş hastanelerinin çalışma sistemi aynıdır. Acilleri var . İstersen MHRS den randevu al git. Aynı güne zaten alamazsında , ertesi güne de randevu olup olmadığı belli olmaz. İstersen doğrudan git sıraya gir. Ama 1 saatten fazla beklersin. Gerçi ertesi günü beklemekten iyidir.Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. Ben şimdiye dek bir tek muayeneye gittim. Şimdi internetten baktım mesela Ataşehir Ağız ve Diş sağlığı hastanesi varmiş. Peki bu devlet hastanesi diye randevulu mu oluyor? Ben İstanbul, Anadolu yakasında oturuyorum, araştırırım hastane nerdeymiş ne varmiş diye ancak süreci bilmiyorum. Mesela bu tarz yerlerin acil servisi vs oluyor mu?
Goztepe diş hastanesi de var. Ama hep randevulu gidiliyor. Hangisi yakınsa yine de gidip konuşun. Belki sıra bulabilirsiniz.Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. Ben şimdiye dek bir tek muayeneye gittim. Şimdi internetten baktım mesela Ataşehir Ağız ve Diş sağlığı hastanesi varmiş. Peki bu devlet hastanesi diye randevulu mu oluyor? Ben İstanbul, Anadolu yakasında oturuyorum, araştırırım hastane nerdeymiş ne varmiş diye ancak süreci bilmiyorum. Mesela bu tarz yerlerin acil servisi vs oluyor mu?
Acili de oluyor ama acilde kanal tedavisi yapmazlar benceCevap yazan herkese çok teşekkür ederim. Ben şimdiye dek bir tek muayeneye gittim. Şimdi internetten baktım mesela Ataşehir Ağız ve Diş sağlığı hastanesi varmiş. Peki bu devlet hastanesi diye randevulu mu oluyor? Ben İstanbul, Anadolu yakasında oturuyorum, araştırırım hastane nerdeymiş ne varmiş diye ancak süreci bilmiyorum. Mesela bu tarz yerlerin acil servisi vs oluyor mu?
Kanaldan ve dolgudan sonra iğne yerlerin acıyor olabilir. En fazla 1 hafta bekleyin ağrı geçmezse kanal tedavisi uzmanı araştırın ya da doktorunuza gidin.Arkadaşlar merhaba;
Yıllar önce 10 yaşındayken şeker yemekten çürüyen dişim elime geldi. Dişimin dörtte üçü kırılmıştı. Kanal tedavisi yapıldı, siyah eski usül dolgu ile kaplandı. Bundan 3 4 sene önce ağrı yaptı, çok pahalı bir dişçiye gittim, tekrar kanal tedavisi yapıldı. Çok iyi bir dişçi demişlerdi, kanallar iyi temizlenmemiş ben tekrar temizleyeceğim dedi ve beyaz dolgu gibi bir madden kırık olan yeri kapattı. Sonuçta dişim gercek diş gibi estetik görünüyor, sadece tek tarafı benim dişim, 3 tarafı dolguyla şekil verildi.
Dünden beri inanılmaz dişim ağrıyor, uykumdan uyandım, geri uyuyamıyorum. Görünürde bir şey yok, güzel ve bembeyaz dolguyu görüyorum. Ancak aynı kırık dişim hayatımda hissettiğim an acılı şekilde ağrıyor.
Babam emekli, ben işten çıkartıldım, inanın gezmeye gidemiyorum, alışveriş yapmadım aylardır. Gerçekten babamın maaşıyla zar zor geçiniyoruz. Diş hekimini de gidemem hemen yarın. Dişçi olan, dişten anlayan, iki kez kanal tedavisi olan diş neden bu kadar ağrır bilen var mı?
Gerçekten abartmıyorum, ağlıyorum şu anda, o kadar ağrıyor.
acaba iltihap mı kaptı. bolbol tuzlu suyla sürekli çalkalayın ve mutlaka gidin doktora eğer ağrı devam ederse. diş şakaya gelmiyorArkadaşlar merhaba;
Yıllar önce 10 yaşındayken şeker yemekten çürüyen dişim elime geldi. Dişimin dörtte üçü kırılmıştı. Kanal tedavisi yapıldı, siyah eski usül dolgu ile kaplandı. Bundan 3 4 sene önce ağrı yaptı, çok pahalı bir dişçiye gittim, tekrar kanal tedavisi yapıldı. Çok iyi bir dişçi demişlerdi, kanallar iyi temizlenmemiş ben tekrar temizleyeceğim dedi ve beyaz dolgu gibi bir madden kırık olan yeri kapattı. Sonuçta dişim gercek diş gibi estetik görünüyor, sadece tek tarafı benim dişim, 3 tarafı dolguyla şekil verildi.
Dünden beri inanılmaz dişim ağrıyor, uykumdan uyandım, geri uyuyamıyorum. Görünürde bir şey yok, güzel ve bembeyaz dolguyu görüyorum. Ancak aynı kırık dişim hayatımda hissettiğim an acılı şekilde ağrıyor.
Babam emekli, ben işten çıkartıldım, inanın gezmeye gidemiyorum, alışveriş yapmadım aylardır. Gerçekten babamın maaşıyla zar zor geçiniyoruz. Diş hekimini de gidemem hemen yarın. Dişçi olan, dişten anlayan, iki kez kanal tedavisi olan diş neden bu kadar ağrır bilen var mı?
Gerçekten abartmıyorum, ağlıyorum şu anda, o kadar ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?