OF kizlar cok disim agriyor, nolur bana söyleyin bu agriyi nasil durdurabilirim ?
Doktora gidemem cokkkkkk korkuyorum allahim
normal bir yolla durdurulmuyormu bu agrilaaar senağlama senağlama senağlama
Bu konu pek içaçıcı olmasa da gerçek şu ki arkadaşlar çürük kesik gibi kırık gibi bir durum değildir .Yani iyileşmesi için hasarlı kısmın dişten uzaklaştırılıp dolgu malzemesi ile takviyesi gerekir.Aspirin,alkol,zeytin:S.... bu konuda çok yaratcı bir milletiz...bunların size özellikle de yumuşak dokunuza fazlasıyla zararı vardır.Bir diş çürürken çok büyük yüzde de sinyaller verir,sıcak-soğuk sızları ,tatlı yiyeceklerde ağrı vb.Bu dolgu yaptırabileceğiniz safhadır.Ama o sızlar ağrıya dönüştüyse kanal tedavis yapılmalıdır...İlaçlar size durumun düzeldiği hissini verebilir ama bu geçici bir safhadır.Ağrıların dönüşü daha şiddetli ve başedilmesi de daha zor olacaktır.
-tatlicadiarzu-aspirini ez dişinin üstüne koy veya dişinin üzerine diş macunu koy ağrısını alır
canimcim yaa nolmus sana böyle ,bende diyorum bu kiza noldu girmiyor msn`e
doktora gitmelisin cnm yarin hemen git olurmu ,bi bilsem ne yapiliyor dis agrisina karsi
hast du vielleicht paracetamol zu hause ???? benim esim onu aliyordu ise yariyordu acikcasi baska bisey bilmiyorum ama(
inan bana acimiyor zaten narkoz veriyorlar umarim kolay atlatirsin bu geceyi
bayramda cok seker tatli yeme kizarim yoksaa
saka bi yana paracetamol alinca uyumaya calis umarim bi ise yarar tatlim
cook gecmis olsun
kurban olurum sana ben ya.. gecen aylarda 20 lik disim nasil agriyordu allah düsmanima vermesin.. sabaha kadar uyuyamadim..OF kizlar cok disim agriyor, nolur bana söyleyin bu agriyi nasil durdurabilirim ?
Doktora gidemem cokkkkkk korkuyorum allahim
normal bir yolla durdurulmuyormu bu agrilaaar senağlama senağlama senağlama
kiyamam sana kizzz,
ben bu konuyu uzun zaman önce actim canim, yeni degil.
yani dis agrim filan kalmadi allaha sükür.
tabi arada bi ugruyor yine, cok kötü bisi :çok üzgünüm:
gercekten dis agrisi kabir azabi sözü cok dogru.
Canim sen nerelerdesin asil
sizlerde saolun arkadslar
ayy iyi bari sevindim cnm :mymeka:
ben iyim bu sabah gene nedensiz cikardim , 6 ekimde bebisi görmeye gitcez teyzesi umariz bu defa cinsiyetini kesin ögrenicegiz :hooray:
cocuklugumda bende cok korkardim discilerden
yakinimda olsan ben seni kandirip götürcem disciye ama uzaktasin iste
hadi sanslisin gene
walla böyle görüyorum yaa senin gibi esim gibi doktordan kacanlari disci asistani mi olsam acaba diye düsünüyorum
yakisir dimiii ? doktor yardimciligini okumak istedigimi biliyorsun zaten aama hangi doktorun yaninda ona karar veremedim daha vaktimde var acikcasi .....
egerki ben disci asistani olursam walla elimden cekeceginiz var ,demedi demeyin
fazla grafik kullanmisim silmem gerekiyormus bende seninkilerde sildim bacim haberin olsun yerimseniben
kurban olurum sana ben ya.. gecen aylarda 20 lik disim nasil agriyordu allah düsmanima vermesin.. sabaha kadar uyuyamadim..
kiyamam ben sana, pamugu rakiya batir a.s baska ne yapilir aklima gelmiyor su an+
sen git yarin bi doktora korkacak bisi yok ki Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?