rica ederim canım korkmayın diye açıklama gereği duydum:)
iyi gecleer kızlarr benden bu kadarr
Benim de 3 hafta öncesi kadar dişlerim ağrıyordu, çok iyi bilirim diş ağrısının nasıl birşey olduğunu..:bbooktora git istersen, korkmana gerek yok:) normalde ben de korkuyorum diş doktorundan ama diş ağrısından da başka şekilde kurtulamazsın ki?inşAllah tez zamanda kurtulursun ağrılardan..Geçmiş olsun canım!:teselli:
sekercim bende senin gibi korkardim önceleri,valla ben bitek dis doktorundan korkmuyorumki
bütün doktorlardan hastanelerden ödüm yariliyor :)
kızlar merhaba benimde dişim ağrıyordu bugün doktora gittim dolgu gerekiyormuş ama benim durum biraz farklı...
3 senedir bebek için denemediğimiz yol kalmadı bu ay adetime bikaç gün kalmış olmasına rağmen adet belirtilerim başlamadı hamile olma ihtimalim yüzünden dolguyu erteledim ağrı kesici kullanıcam benim durumumda olan varsa lütfen cevap yazın............
valla canim hic bilmiyorum inanki :1no2:, ama hamileyken niye dolgu yaptirmak tehlikeli olsunki fisfisfis? agri kesici daha tehlikeli olmazmi canim bagisla cidden bilmiyorum fisfisfis
canım ne bilim ya doktor kan testi falan dedi bende henüz erken dedim istersen ağrı kesiciyle idare et bi süre belli olana kadar dedi bende kabul dedim şuan ağrım yok ama ilaçları içtiğimden beri ama yine de korkuyorum biraz da kendi kendime kuruntu yapıyorum haliba her ay aceba bu ay oldumu demekten de bıktım eğer hamileysem bu ağrıları çekmeye razıyım valla...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?