• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Disil enerji nasil aktive edilir

En buyuk kk

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
3.851
12.407
363
Arkadaşlar merhabalar!! 🥰 Konularimdan beni tanıyan arkadaşlar vardır. İşim gereği güneydoğunun birçok bölgesinde farklı yerlere gidiyorum ve kaymakam vali müdür gibi insanlarla ve her kesimden birçok insanla görüşüyorum. Depremden etkilenmiş alanlara cadirkentlere gittiğim de oluyor. Biraz erkek egemen bir ortamdayim ve bir şekilde fark ettim ki hem biraz yoğunluktan hem de biraz ortama ayak uydurmak adına daha 35 yaşındayken 50 yaşında 8 çocuğundan ve ev işini bıkmış usanmis bir ev kadını gibi giyinmeye başlamışım. Yıllardır asamadığım bir kilo sorunum var ve kendimi bu şekilde beğenmediğim için de sanırım içimden gelmiyor. Normal hayatta da eskiden beri giyimde sadeliği seven ve cok makyaj yapmayan biriydim ama en azından bir tarzım vardı aynaya bakınca yakistirirdim. Şu an çok bakımsız buluyorum kendimi ve sanki kadın olduğumu unuttum. Sevgilim istanbulda uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz o beni çok güzel buldugunu söylüyor ben çok da inanmıyorum ve mesela onun yanına da aynı kıyafetlerle bakimsizlikla gidince çok ozguvensiz hissediyorum. Sanki güzel olmayı güzel giyinmeyi unuttum. Deprem de çok etkiledi ama öncesinde de böyleydim görseniz hiç 35 yaşında işi gücü olan kariyerli bir kadın demezsiniz çok özensizim. Hem ortama uygun dikkat çekici olmadan ama kendimi nine gibi hissetmeden nasıl giyinirim nereden başlarım?

kilo vermeye başlarsanız eğer varsa öyle bi isteğiniz çok etkiliyor kadınlığı giyim kuşamda (küçük bedenlerde daha güzel şeyler oluyor) değiştiği zaman o dişil enerji yükseliyor.
tabi birde doğuştan gelen kısım var o biraz zor oluyor

Kilo psikolojik olarak çok etkiliyor insanı bende kilo aldığım zamanlar güzel giyinemiyorum aynaya baktığımda sanki hiçbir şey yakışmıyormuş gibi geliyor. Kilo verince insanın özgüveni yükseliyor giydiğini yakıştırıyor. Sizde imkanınız varsa kilo vermeye çalışın kilo verince de sosyal medyada sitil önerileri kombin önerenleri sayfaları var belki oradan hoşunuza gidecek öneriler bulabilirsiniz. Birde haftada Birgün duştan sonra tuzlu suyla durulanmakta dişil enerjiyi dengeliyormuş. Bana tuzlu su ruhen iyi geliyor belki psikolojik olarak iyi geldiğini düşünüyorumdur bilemiyorum 😁 sizde bir deneyin

Back
X