Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zincirlere vurun beni,diri diri gömün beni,binbir eziyet cefayla yorun beni.. Yeter ki suçumu sormayın ; Vurun beni..
Bırakında son defa aglayayım Sevdigimin ismini son bir defa sayıklayayım.. Kahreden yalnızlıgımı bırakında sonkez yargılayayım..
Yargılama vakti bitti , İnfaz vakti geldi. Ne siz bana acıyın, ne ben size yalvarayım.. ßir daha sormayın anlatmam,anlatamam.
Onu gömdüm anılara,bakdım durdum yıllarca boşluga.. Özlemle beklemişdim onu oysa.. Ne o geri döndü, ne de içimi yakan hasret son buldu.. Anılarla dolu bu sehir bile beni kovdu..
Bırakında gideyim bu sehirden, Bırakında kendi yalnızlıgımı yasayayım.. Ölümün soguklugu gibi çöker gecerimin yalnızlıgı üzerime.. Bir baskası paylasamaz onu benimle..
ßenim hesabım yargılayamadıgım gecmişimle. Ne içtigim şişelerimle,ne unutamadıgım sevdigimle Benim hesabım kendi benliğimle..
Not:Sevdigine ihanetten kendi kendini yargıladı ve ölüme mahkum etti.Beynine sıktıgı bir kursunla yasamına son verdi.Yaşamı gibi ölümüde çok acıydı.. Vasiyeti üzerine SİYAH KEFENle gömüLdü...
Yine telefonda aynı ses tonuyla "nasılsın" diyorsun. İyiyim desem yalan olacak.. Ölümü bekleyen hasta gibiyim.. Neden sasırdın ? Gün sayıyorum seni kaybetmeye.. Belkide diyorum son konusmamız bu,nefesini son hissedişim.
Kanadı kırılmıs yaralı bir kusu alırsın ya eline Bişeyler yapmak istersin ama yapamaz, ölmesini beklersin avucunda Sonra bükülür boynu Ömrü bu kadarmıs dersin...
Sende benim elimde öylesin işde.. Avularımdasın,uçmak için cırpınıyosun ama bırakamıyorum Bırakırsam ölecek,yem olacaksın kahbe gönüllere Gitmek istiyorsun ama dur biraz daha Yine buldugum yerden kaybetmek istemiyorum seni.. Gitmek istiyorsun ama kal biraz daha Ben sevmelere hiç doyamadım seni..