Kızlar merhaba dişimi kanal tedavisi yapılacakmış ama dişim çok Çürük daha önce bir doktora gittim bana demişti ki uğraşırım ama boşuna uğraşmış olurum çünkü çok gitti dedi kanal tedavisinden de çok korkuyorum bana kalsa çekseler daha iyi ne yapsam bilemedim ağrı sızı filan yapmıyor ama tabi çürük sonuçta zararlı ne yapacağım bilgisi olan var mı bu konuda sizce ne yapmalıyım..
Bilmiyordum canım taşıdılar :)Gecmiş olsun canım.
Konunun yanlış yerde degil mi?
Agiz ve dis sagligi bolumu var oraya acabilirdin.
Teşekkür ederim canım sol üst süt dişiCnm dişin dibinde yani kök ucunda iltihaplanma vs.yoksa kanal denenebilir.Çürük olmasını kafaya takma ne kadar diş ufalanmışda olsa dolgu tutacak yeri kalmamış da olsa vidalı dolgu ile işlem tamamlanabilir diye düşünüyorum.Ayrıca kanaldan korkma uyuştuktan sonra dolgudan hiçbir farkı yok.Doktorum seni bilgilendirir fakat sen yinede sor kök ucunca iltihaplanma varmı ufakta olsa diye ama sanmam.Scak ve soğuk özellikle sıcak hassasiyetin varsa fazla yani sıcak bişey yiyip içerken beyninden vurulmuşa dönüyorsan kanaldır o.Çekimi hekimler genelde en son aşamaya bırakırlar dişi kurtaramayacaklarını anladıkları zman.İnsanın kendi dişi gibisi yok bu arada kanal olacak dişin hangisi?
Çok acıyor muKanal tedavisi yaptırın da belki idare eder 4-5 yıl. Çektirmek en son çare sonuçta.
çok acıyor muHayatımda korkudan giremeyeceğim tek yer diş poliklinikleri derdim. Sonrasında kaç kez kanal tedavisine gittim. Korkma sağlığın için yaptırman gerekiyorsa yaptır.
Eşim çürüdü içi oyuk kenarda bir yeri kırıldı ama kanal dedi doktor olur mu bilmiyorum açıkcasıCnm dişin dibinde yani kök ucunda iltihaplanma vs.yoksa kanal denenebilir.Çürük olmasını kafaya takma ne kadar diş ufalanmışda olsa dolgu tutacak yeri kalmamış da olsa vidalı dolgu ile işlem tamamlanabilir diye düşünüyorum.Ayrıca kanaldan korkma uyuştuktan sonra dolgudan hiçbir farkı yok.Doktorum seni bilgilendirir fakat sen yinede sor kök ucunca iltihaplanma varmı ufakta olsa diye ama sanmam.Scak ve soğuk özellikle sıcak hassasiyetin varsa fazla yani sıcak bişey yiyip içerken beyninden vurulmuşa dönüyorsan kanaldır o.Çekimi hekimler genelde en son aşamaya bırakırlar dişi kurtaramayacaklarını anladıkları zman.İnsanın kendi dişi gibisi yok bu arada kanal olacak dişin hangisi?
Çok acıyor mu
çok acıyor mu
İşlem yaparken açıyor mu peki hissediyor musun çok peki o dediğiniz doktoru nerede bulabilirimBen endodonti uzmanına yaptırdığım için çok rahat halloldu. 2 farklı dişime kanal tedavisi yapıldı, ikisi de gittiğimde hemen 1-2 saat içinde halloldu. Sorun da yaşamadım 2-3 yıldır.
İşlem yaparken açıyor mu peki hissediyor musun çok peki o dediğiniz doktoru nerede bulabilirim
O doktor ne demek yani neye bakıyorBen herhangi bir acı hissetmedim. Bahsettiğim doktor izmitte.
O doktor ne demek yani neye bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?