- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 37
en sonunda yaptım:sm_cool:
şu diskolarda olan toplardan yaptım biraz amatör oldu ama ilkine göre güzel oldu
sizce?CADIARZU
nasılm yaptm :))
4 adet cd ,bi kauçuk top,yapıştırıcı ,gümüş rengi herhngi bi boya ve makas
cdleri küçük küçük kestim resimde görüldüğü gibi
topu gümüşrengine boyadımki uym sağlasın diye daha sonra cd parcalarını üzerine yapıştırdım ve ip geçirdim
şimdiki hedefim bi büyüğünü yapmak tabi daha muntazamını kaydirigubbakcemile3
evine süsü olarak yapmak isteyenlere fikir olur ::)
buyrun kızlar disco topunun detaylı anlatımı
şimdi kauçuk gibi sitres topuda deniyo dediğim top bu kızlar
önce topumuzu gümüş rengi veya gri renge boyuyoruz elinizde hangi boya varsa ahşap boyası kumaş boyası vs...
(bu detayı atlamayın çünki cd leri yapıştırdığınızda alttan topun renkleri gözükür ve estetik durmaz oyüzden mutlaka boyayaın)
topmuz bu
boyama işlemi yapıldıktan sonra top kururken siz bi taraftanda cd leri hazırlayın
ve kesme işlemi bittikten sonra topun orta çizgisinin üstünden ve altından yapıştırmaya başlayın ama yapıştırma işleminin son kısmında topun iki ucunu acık bırakın ki ortasını bulucaksınız ve tığ geçireceksiniz
dediğim gibi iki ucu acık bıraktıktan sonra aynen böyle ortadan tığ sokun ve tığın kancalı ucuna ikiye katlanmış ipi tuturun ve çekin ..asmak için bu ip :)))
daha sonra açık bıraktığımız iki ucu da cd lerle kaplayın
umarım anlatabilmişimdir
şu diskolarda olan toplardan yaptım biraz amatör oldu ama ilkine göre güzel oldu
sizce?CADIARZU
nasılm yaptm :))
4 adet cd ,bi kauçuk top,yapıştırıcı ,gümüş rengi herhngi bi boya ve makas
cdleri küçük küçük kestim resimde görüldüğü gibi
topu gümüşrengine boyadımki uym sağlasın diye daha sonra cd parcalarını üzerine yapıştırdım ve ip geçirdim
şimdiki hedefim bi büyüğünü yapmak tabi daha muntazamını kaydirigubbakcemile3
evine süsü olarak yapmak isteyenlere fikir olur ::)
buyrun kızlar disco topunun detaylı anlatımı
şimdi kauçuk gibi sitres topuda deniyo dediğim top bu kızlar
önce topumuzu gümüş rengi veya gri renge boyuyoruz elinizde hangi boya varsa ahşap boyası kumaş boyası vs...
(bu detayı atlamayın çünki cd leri yapıştırdığınızda alttan topun renkleri gözükür ve estetik durmaz oyüzden mutlaka boyayaın)
topmuz bu
boyama işlemi yapıldıktan sonra top kururken siz bi taraftanda cd leri hazırlayın
ve kesme işlemi bittikten sonra topun orta çizgisinin üstünden ve altından yapıştırmaya başlayın ama yapıştırma işleminin son kısmında topun iki ucunu acık bırakın ki ortasını bulucaksınız ve tığ geçireceksiniz
dediğim gibi iki ucu acık bıraktıktan sonra aynen böyle ortadan tığ sokun ve tığın kancalı ucuna ikiye katlanmış ipi tuturun ve çekin ..asmak için bu ip :)))
daha sonra açık bıraktığımız iki ucu da cd lerle kaplayın
umarım anlatabilmişimdir
Son düzenleme: