Dişçi ve iğnesi.

Geçen haftalarda dişçideydim ve 15 yıl aradan sonra gittim
Aynı konuyu açtım hatta korkuyorum diye bakabilirsin
Küçükken yapılan iğne çok acıtmıştı diye hatırlıyorum ama şimdiki yapılanlar hiç acıtmadı
Önce sprey sıktı tabi:))
Acil olan 3 dişim vardı dolguluk doktor alt çenem hazır uyuşmuşken bunları da yapayım dedi toplam 1 ayda 5 dişime dolgu yaptırdım ve temizlettim :)
Korkma yani:)

Valla hayatım boyunca sadece 3 kez gittim dişçiye. İkisinde süt dişim içindi. İlkinde ne annem ne babam kucaklarında beni zapt edemediler ve işlem yapılamadan kalktık. İkincisinde de dişçi zaten sallanan dişimi bir iki dokunuşla çıkartmıştı. Birkaç sene önce temizletmek için yine gittim oturmamla kalkmam bir oldu. Ağzımı bile açamadım ben istemiyorum, vazgeçtim dedim. Allahtan dişlerim sorun çıkartmıyor da gitmek zorunda kalmıyorum. Gerçi düzenli gidilmesi gerekiyor kontroller için ama ben temizletme işlemini dahi yaptıramazken dolguydu, kanal tedavisiydi falan nasıl yaptıracağım düşünemiyorum.

Benim dişçim başta iğnenin ucundan vurup hemen bir kaç damla enjekte ediyor. Sonra uyuşunca iğneyi yapıyor hissetmiyorum hiç. Nerede oturuyorsunuz? İzmir'deyseniz benim dişçiyi tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…