• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Disci Magduriyeti de Boyle Bisey

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
merhabalar ben 17 yasındayım
4 yıl once dis teli tedavisine basladım ilk basta 1 yıl dendi sonra o 1.5 oldu sonra 2 sonra 3 su anda 4.senemdeyim doktor hic bisekilde yaza kalmaz diyor ama bakalım cok ta inanmıyorum hep boyle soyluyor

neyse en sonki randevum bi kac gun onceydi dis tellerimi degisirdi sadece teli braketleri degil neyse disimdi daha yapıgı andan itibaren bi baskı olustu bi de en ondeki dislerimden birini torpuledimi naptıysa kesici bi aletle baya ugrastı neyse ben eve geldim ertesi gun dislerimin tam oturmadıgını farkettim yemekleri cigneyemiorum yani bi taraf bosta kalıyor aynada bunu incelerken aklıma on disime yaptıgı sey geldi bi de ne goreyim o dislerden sag taraftaki daha kısa hem de cok yamuk bi sekilde egik bicizgi seklinde daha kısa bari seklini bozmasaymıs dislerimi birlestirdigimde soldaki dis alttaki esiyle tam birlesiyor ama sagdakinde bosluk kalıyo birlesmiyor cignme sorunumun ustune bir de bu geldi zaten dokunsalar aglıcak haldeydim birde bu sinirimi bozdu ya doktordur isini bilir diyeavutuorum kendimi ama baya sinirlendim birde 17 yasında oldugumu ve dıs gorunusume cok onem verdigmi dusunursek :(
cok onemli bir dertdegil belki ama paylasmak istedim

düzeltilemeyecek bir problem olduğunu zannetmiyorum canım,ama yine de o dişçiye bu durumu bildirmek gerek.Kendim de dişçide çok mağdur oldum.Bu yüzden dişçiye gitmekten çok korkuyorum ve ağzımdaki küçücük problemler iyice büyüyor.

insallah duzeltilir ya zaten bu 4 yılda iyice bıktım tellerden hersey duzeldi derken yine bozdu bi de dgoum yapcakmıs galiba sonra iyice uzayacak bu is of
senin ne gibi bi magduriyetin oldu acaba?

Back