• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişçi korkusu yardım:(

pinard

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2009
10
0
86
Ankara
diş taşım var dolgu yapılması gereken dişlerimde ama doktora gittiğimde iğne yapılınca tansiyonum düşüyor,3 kez aynı şey oldu 3 buçuk yıl önce diş ağrısı için gittim,1 hafta antibiyotik kullandım tekrar gittim iğne yapılınca dişimle birlikte ellerim ve vucudumda uyuşmaya başladı özeldi gittiğim yer hastane ortamında yapılması gerekiyor dedi doktor,1,5 yıl önce yine gittim bu sefer hastaneye, dişim çekilecekti bişe olmaz dedi doktor iğne yaptı iğne yapıldıktan bi kaç dakika sonra miğdem bulandı gözüm karardı ve bilincimi tamamen kaybettim :( soğuk soğuk terledim ayıldım tabi o ara iyiyim deyip dişimi çektirdim,dolgu yapılması gerekiyor 3. kez gittiğimdede yine iğne yapıldı ve sedyeden hiç kaldırmadı doktor ama tansiyonum çok düştüğü için acile sevk edildim :( nasıl bir yol izlemeliyim ,tartar temizletmeye bile gidemiyorum artık korkuyorum aynı şeyler başıma gelecek diye hatta psikiyatriye gittim ama hala korkuyorum yardımmmm ,dişlerim hepsi çürüyüp dökülene kadar beklemek istemiyorum :uhm:

canım dişciden kokrup kaçtım dolgu yaptırırken bana arkadam diyoki tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkü dükkanı dedi haklı oldugunu sonra anladım :D korkma için dua et ben bazen öle yapıyorum annemde doktora naptın diyor ;) kişisel tavsiyemdir :)

sırf sevglimi kıramadığım için gittim ve gözümde ne kadar büyüttüğümü anlatamam. ağrılar daha çok canını yakıyor:(

zamanında bu korkudan çok çeken biri olarak, gittiğiniz dişçinin ve koltuğa oturduğunuz ortamın sizin iin hazırlanmış olmasında dikkat edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
diş taşım var dolgu yapılması gereken dişlerimde ama doktora gittiğimde iğne yapılınca tansiyonum düşüyor,3 kez aynı şey oldu 3 buçuk yıl önce diş ağrısı için gittim,1 hafta antibiyotik kullandım tekrar gittim iğne yapılınca dişimle birlikte ellerim ve vucudumda uyuşmaya başladı özeldi gittiğim yer hastane ortamında yapılması gerekiyor dedi doktor,1,5 yıl önce yine gittim bu sefer hastaneye, dişim çekilecekti bişe olmaz dedi doktor iğne yaptı iğne yapıldıktan bi kaç dakika sonra miğdem bulandı gözüm karardı ve bilincimi tamamen kaybettim :( soğuk soğuk terledim ayıldım tabi o ara iyiyim deyip dişimi çektirdim,dolgu yapılması gerekiyor 3. kez gittiğimdede yine iğne yapıldı ve sedyeden hiç kaldırmadı doktor ama tansiyonum çok düştüğü için acile sevk edildim :( nasıl bir yol izlemeliyim ,tartar temizletmeye bile gidemiyorum artık korkuyorum aynı şeyler başıma gelecek diye hatta psikiyatriye gittim ama hala korkuyorum yardımmmm ,dişlerim hepsi çürüyüp dökülene kadar beklemek istemiyorum :uhm:

iğne vurulmasından korkuyor olabilirsin. İğne yapıladan önce hiç uyuşturucu sprey sıkıldığı oldu mu, sprey sıkılınca iğneyi hissetmiyorsun, bu da seni rahatlatıyor.

Canım o heralde pisikolajiye bağlı olarak olmayasın.
Benim 3 ay boyunca dişim ağırdı. Doktora gitmkten kortum. Içmediğim ağrı kesici kalmadı. Antiboyotikte cefazı . En sonda dayanamadım gittim. çektini bile hissetmedim.

aynı şeyleri yaşadım eft (duygusal özgürleşme tekniği) yap ve mp3 tek kullağına tak ve seni en mutlu eden şeyi düşün ve duayı unutma

Back