Dışarıya bile çıkmak istemiyorum:(

Çene ve ağız bölgesinde çıkan sivilciler genital bölgenizde bir sıkıntı olduğunu gösterir.
Kadın doğum doktoruna gidip muayene olabilirsiniz.
Evet canım alnımda hiç yok hemde çok yağlı olmasına rağmen. çenemde benim hiç sivilce çıkmazdı ama artık çıkıyo hatta çenemin tam altındada çıkıyo

İrem, şekeri tamamen hayatınından çıkarmanı ve gluteni çok azaltmanı tavsiye ederim. Bir süre dene en azından, faydası olabilir.

Aynı sıkıntıyı bende yaşadım,yaşıyorum. Benim ilk hamileliğimde sudan midem bulandı,halada suyu çok içemem. O dönemden beri sivilce problemi ve yüzde kızarıklık problemi yaşıyorum. Benim sivilcelerimin ana sebebi su tüketmemek malesef... Benim karaciğerden şüphelenildi,ama bir şey çıkmadı çok şükür . Sizde karaciğerinize bir baktırırın. Sivilce genelde karaciğer hastalığının belirtisi olabiliyor.

Su içmezseniz böbrekleriniz tehlikede. Suyu aromalandırmayı denediz mi? Soğuk suya bir kaç damla limon çok güzel oluyor mesela, ya da elma, karpuz gibi, mevsiminde ne varsa o mevyeyi akşamdan suya dilimleyip, ertesi gün tüketebilirsiniz.

Evet canım alnımda hiç yok hemde çok yağlı olmasına rağmen. çenemde benim hiç sivilce çıkmazdı ama artık çıkıyo hatta çenemin tam altındada çıkıyo

En yakın zamanda karaciğer enzimlerine bir baktırmanı tavsiye ederim. Boyun bölgesine de yayılıyorsa muhtemelen karaciğer yağlanman vardır. Kolesterol, trigliserid falan da bakılsın.

İrem, şekeri tamamen hayatınından çıkarmanı ve gluteni çok azaltmanı tavsiye ederim. Bir süre dene en azından, faydası olabilir.

Su içmezseniz böbrekleriniz tehlikede. Suyu aromalandırmayı denediz mi? Soğuk suya bir kaç damla limon çok güzel oluyor mesela, ya da elma, karpuz gibi, mevsiminde ne varsa o mevyeyi akşamdan suya dilimleyip, ertesi gün tüketebilirsiniz.
Aslında doğru canım.zaten şeker hastası adayıyım genetik bizde gebelşktede şeker çıktı.suya gelince canım bikaç gün düzenli içiyorum sonra aynı.insan susuzluk hissetmezmi ben hissetmiyorum.ramazanda bile orucu açınca zorla içiyorum.

Aslında doğru canım.zaten şeker hastası adayıyım genetik bizde gebelşktede şeker çıktı.suya gelince canım bikaç gün düzenli içiyorum sonra aynı.insan susuzluk hissetmezmi ben hissetmiyorum.ramazanda bile orucu açınca zorla içiyorum.
Suyu zaten susamadan içmeliymişiz; Susamak vücudun ciddi bir sıkıntı var sinyaliymiş. Ortalık yerde 2 lt lik bir şişe bulundurun, gördükçe yudum yudum içersiniz.

X