- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- Konu Sahibi iremerve1990
Kızlar sorunum sivilcelerim.malesef bi türlü geçmek bilmiyorlar.benim nedense emzirme döneminde sivilcelerimde aşırı bi artış oluyo.gitmediğim doktor kalmadı.emzirdiğim için ilaçta alamıyorum.sadece krem veriyolar oda hiç bi işe yaramıyo malesef ne maskeler denedim neler aldım yok yokkk daha bebeğimi sütten kesmeme 10 ay var ve ben artık dışarı bile çıkmak istemiyorum.öz güvenimi kaybediyorum.spiral taktırmıştım kanamam durmadığı için ilaç kullandım geçen cildiyeciye gittiğimde hormonal olabilir diye kad.doğuma yönlendirdi.sağ yumurtalığımda ilaçlardan dolayı kist olmuş.adet söktürücü verdi.adet olunca gidip hormon tahlili yaptırcam.başka bi doktorda senin hormonal olamaz kıllanman yok çünkü demişti.kime inanacağımı şaşırdım.cildim aşırı yağlanıyo ve şuan ergenlik dönemimdekinden daha çok sivilce var yüzümde.hatta geçen bayadır görmediğim bi tanıdıkla karşılaştım.hiç bişey yoktu senin yüzünde noldu böyle filan dedi daha çok moralim bozuldu varmı böyle bi sıkıntısı olan.bu arada yaşım 26..
Son düzenleme: