• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışarıdan birilerinin fikrine ihtiyacım var yardim lütfen dardayim..

HakimeHNMMM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
1.704
2.005
48
Kızlar merhaba malesef yine pek ic açıcı bi konu olmayacak ama gerçekten fikre ihtiyacım var araftayim.. Önceki konumda bahsetmistim yasadiklarimi ama evlilik başka birşey iste hele ki çocuklar insanin elini ayağını bağlıyor. Bugün ruh hastası kv bu binadan ev alalım oturan otursun oturmazlarsa kiraya veirirz dedi tabiki oyun yapıyor bize diye alacak çakılı kalacağım burda bu konuyu esimle paylastim ne kadar karar vermiş olsam da zorladim çocuklarım için belki bi çözümü olur diye ben istemiyorum buradan hep sorunla geçiyor omur boyu yaşayamam boyle şöyle başka yerden alsınlar dedim o da sana guvenip evi tasimam aram açılırsa onlarla uzaklasirsam ne olacak vs dedi EE bitsin mi onu mu istiyorsun buradan ev alınır ve icine oturun derlerse giderim aslaaa da gelmem istediğin kadar tasi evi ozaman umurum olmaz dedim ya burası ya hic alış dedi bana simdi beynim allak bullak keşke çocuk bari yapmasaymisim diyorum olan onlara olacak benden alıp kaçırmasından korkuyorum sen bir ay ayirdin benden bende yapacağım aynısını dedi EE hakim görüş günlerinde polis olmadan görsün derse ne yaparım ya kacirirsa kalbim sikisiyor yemin ediyorum canım çok aciyor güzellikle bitsin çocuklar yipranmasin bari dedim ne sacmaliyorsun niye bitecek bisey mi var diyor ne yapacağı m adam ne desem yanaşmıyor lütfen bisey söyleyin su darp raporunu almak için bekliyorum yanlış mi yapiyorum öyle olsa kotu mu olacak hinclasip çocuklarımla mi korkutarak beni hep güzellikle de yanaşmıyor ne yapayım çok zor durumdayim

Keşke çocuklar olmasaydı demışssınız ama olmuş yapıcak hiçbirşey yok o konuda..

Yapıcak tel şeyınız ayrılmak yada o evde yaşamak.
Bana kalırsa bi dene belkı eskısı gibi olmaz dicem ama eşinde pek yanında duruyor gibi gözukmuyor..
Sen en iyisi darp raporunu al ve ayrıl..
Çocuklar kaç yaşında _?

Keşke çocuklar olmasaydı demışssınız ama olmuş yapıcak hiçbirşey yok o konuda..

Yapıcak tel şeyınız ayrılmak yada o evde yaşamak.
Bana kalırsa bi dene belkı eskısı gibi olmaz dicem ama eşinde pek yanında duruyor gibi gözukmuyor..
Sen en iyisi darp raporunu al ve ayrıl..
Çocuklar kaç yaşında _?
Bir yasindalar daha burada kalirsam yurumeyecek ki yine ailem evime gelemiyor akrabalarim arkadaşlarım kimseye izin vermiyorlar gelmelerine beni de göndermiyor hep sorun çıkarıyorlar çocuklarımla ilgili herşeye karışıyorlar herşeye isimleriyle hitap edemiyorum bile onda bile sorun çıkıyor gezmeye gidemiyorum tatile gidemiyoruz çünkü onlar karışıyorlar eşim arkamda yanımda hicbisekilde değil inat ediyor bana inanmıyor bu şekilde mutsuzum omrumu çürütmek istemiyorum bana resmen evde otur curu dedi allak bullagim yaa nasılsa ev kira bigun tasiniriz diye umudum vardı simdi ev alacağız diyorlar ne yapmalıyım ya :(

Bir yasindalar daha burada kalirsam yurumeyecek ki yine ailem evime gelemiyor akrabalarim arkadaşlarım kimseye izin vermiyorlar gelmelerine beni de göndermiyor hep sorun çıkarıyorlar çocuklarımla ilgili herşeye karışıyorlar herşeye isimleriyle hitap edemiyorum bile onda bile sorun çıkıyor gezmeye gidemiyorum tatile gidemiyoruz çünkü onlar karışıyorlar eşim arkamda yanımda hicbisekilde değil inat ediyor bana inanmıyor bu şekilde mutsuzum omrumu çürütmek istemiyorum bana resmen evde otur curu dedi allak bullagim yaa nasılsa ev kira bigun tasiniriz diye umudum vardı simdi ev alacağız diyorlar ne yapmalıyım ya :KK43:
Peki evlenmeden önce bu kadar kısıtlayan biri olduğunu belli etmedi mi ?
Yoksa sen evlenınce değişir deyip göz mü yumdun ?
Bir insan bukadar hızlı değişemez.. Büyük ihtmalle hep böyleydı ve sen göz yumdun ..
Neyse olmuşla öleceğe çare yok.
Bundan sonrası umarım senın için iyi olur..
Boşnmaktan başka çaren yok gibi..

Peki evlenmeden önce bu kadar kısıtlayan biri olduğunu belli etmedi mi ?
Yoksa sen evlenınce değişir deyip göz mü yumdun ?
Bir insan bukadar hızlı değişemez.. Büyük ihtmalle hep böyleydı ve sen göz yumdun ..
Neyse olmuşla öleceğe çare yok.
Bundan sonrası umarım senın için iyi olur..
Boşnmaktan başka çaren yok gibi..
Yok canım böyle değildi yani ben nisanliyken bile bana hayatıma hic bisekikde karistirmadim ses edemezdi sanki evlenince açısını çıkarırım der gibi beklemiş simdi elinden geleni yapıyor tskler yorumun icin

Back