disardan birilerinin fikirlerine ihtiyacim var..Bosanma

cok zormus ya .sizede yazık.hazır cocukda yok bu ömur böyle gıtmez dıyosanız boşanın derim.

Cok konustum,yuzune dedim,annesine abisine dedim.Onlarda anca onceden oyle degildi diyolar..neyse esimin bana cevabi ise: ben buyum diyo.Gayette temizim diyo.sacini kesim diyorum,cok yorgunum baska zaman diyo,3 ay geciyo anca kestiriyo.ben zaten fitnese gidiyodum.sende gel dedim.yarin gelcem yazilcam bir gun gelcem yazilcam derken..1 sene gecti..dedim hani ne zaman gelcen..off sende herseyime karar vermek istiyosun diyo.Ben buyum diyo beni degistiremezsin,bana hesap soramazsin diyo.ayni annem gibisin diyo.anneme bile hesap vermedim sana vermemi bekleme diyo.cok inatci.dedigimi yaparsa.delikanliligi gider.diye korkuyo.haha

Ahha ahh iste ben olsam bende yapardimda..iste erkekler.neden anlamiyor

Onuda dedim,insan icine cikiyosun dedim,insanlarla yanyana calisiyosun dedim..ama yok nafile..pantolonunu yikamaya atarim..ben onu bir hafta daha giyerim diyo.halbuki makinalarim zirilll ziril calisir yani

Isin zorrrr valla diger konularini da okudum. Ben boyle bir erkekle yapamazdim. Esinin memleketindemi yasiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…