• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

disardan birilerinin fikirlerine ihtiyacim var..Bosanma

canım zor bi durumdasın biliyorum ama surat asarak çözülecek şeyler değil bunlar erkekler tekrar tekrar söylemessen anlamıyorlar pek.

birkaç örnek vereyim eşimi cogu akşam ve hatta sabah dişlerini fırcalaması için uyarıyorum, itiraz etmez ama cok üşenirde fırçalamazsa yattıgımızda arkamı dönüyorum ve nekadar rahatsız oldugumu bikez daha söylüyorum, işten döndüğümüzde salona girmesine fırsat vermeden direk banyoya yönlendiriyorum gün içinde terliyorsun ayakların tüm gün kapalı ayakkabıların içinde diyorum midem cok hassas en ufak bir kötü kokuda istifra ettiğimi bildigi içinde hemen yapıor dediğimi, cogu zaman alışverişini ben yaparım erkekler bizim gibi pek kılık kıyafete düşkün değiller dedigin gibi yıllar önce aldıklarını giyebilirler hala, o yüzden kendim için alışveriş yaptıgım zamanlarda muhakkak onada bişeyler alırım nasıl giyinmesi gerektigi, hangi parfümü kullanması gerektigi, kişisel bakımı için hangi ürünleri kullanabilecegi konusunda fikirler veriyorum ve pırıl pırıl mis gibi oluyor :) bakımsız erkeğe tahammülüm yok çünkü..

bende calışıyorum ve yorucu bi işim var birde akşam gidip yemekle ve etrafı toparlamakla ugraştıgım için tek başıma bunları yapıor olmak beni zaman zaman rahatsız ediyor, 2 gün bişey demiyorsam 3. gün muhakkak ben hazırladım sende masayı topla bulaşıkları yerleştir diyorum yada ben yemegi yaparken sende salata veya pilav yap diyorum yada yemekten sonra kahveleri sen yapıorsun diyorum, h.sonları temzlik yaptıgımda süpürgeyi eline veriyorum sen süpür ben silip toz alayım yoksa bitmez bu iş diyorum yani sürekli bıkmadan usanmadan söylüyorum, bence bu çözülmeyecek bi şey değil ama sabırlı olman lazım...

hem sonra nişanlıyken mutsuz olmaya başlamıştım diyorsun.evde kalma korkusu,ya da görücü usulu evlenme korkusunun seni bu saçma evliliğe sürüklemesini anlamlandıramadım.25 yaşında 2 senelik evlisin.23 yaşında evlenmişsin.1 yıl nişanlı kalmışsın.23 yaşında bir insan nasıl evde kalma korkusu duyabilir benim aklım almıyor..görücü usuluyle evlenmekten korkmuşsun ama belki de o şekilde gelen bir kısmetinle mutlu bir evlilik yapabilirdin.kısacası kendini bu tuhaf insana resmen itmişsin zorla.be okurken içim şişti valla.kahve,kumar,yalan,yobaz bir kafa,tembellik,sorumsuzluk,bakımsızlık,ilgisizlik,cinsel soğukluk,tiksinme,......offf.:20:

bence bunlar boşanmak için geçerli neden değil, sadece sinir bozucu ve can sıkıcı ama düzeltilebilecek şeyler. sürekli söylemeniz gerekiyor, kafasına işleyene kadar. belki biraz geç olur ama olur, dışarı gezmelerinede birlikte gidin, eşinize eşlik edip güzel vakit geçirebileceginiz organizasyonlar yapın. dışarıda yemek... illa lüks yer olması gerekmez, arkadaşlarınızı davet edin, gidin vs.

benim eşiminde sinirimi bozan huyları vardı ama 2-3 yıl sonra diye diye değişmeye başladı. en basitinden bir örnek vereyim. duşa girdiğinde kıyafetlerini kirli sepetine atmaz üstüne bırakırdı. 2 yıl mücadelesini verdim. sonuç çok nadir unutuyor gibi:D

Sanırım boşandıktan sonra başka bir erkekle evlenemem demek istemiş..

Yanlış bir düşünce...
ben de öyle düşündüm kendi söylesin istedim kesinlikle yanlış bi düşünce..

Hayatim boyunca bir erkekle evli kalmak istedim.yani bosanirsam evlenmem.Baksa biriyle daha dusunemiyorum

bu arada düşünceler değişir. şimdi öyle dersin ama işin içinden çıkamazsan fikirlerin değişir. ölüme çare yok hayatta.

Ardında bakmadan boşan...
İçim daraldı okurken. ..
Çocuk da yokken. ..
23 yaş evde kalmak için endişe edilecek yaş değilken 25 hiç değil.
Tüm kadınlara o gözüyle bakan adam..
Kendine dönüp baksaydı sorun çözülürdu...

Ay anlattiklarinizdan sonra resmen icim sisti hayattan sogudum. Allah size kolaylik ve bol sabir versin arkadasim. Bir an once esinizin duzelmesini temenni ediyorum. Karsiniza alip bir bir anlatmaktan baska careniz yok gibi gorunuyor. Yada resti cekeceksiniz.

Tabiki denedim konusmayi ,denemezmiyim.Tatli dille güzel sözle basladim.Oturdum tirnaklarini ben kestim,kulaklarini ben temizledim,keseleyim seni diye yalvariyorum resmen.Belki hosuna giderde alisir diye yaptim.Sacini keseyim diye yalvariyorum resmen.Millet 4-5 haftaya para vererek sac kestirmeye giderken,elinin altinda bedava kuaför var,ona bile tinmiyo adam.Neyse sonra yavas yavas agir konusmaya basladim.Cirkin söyler ettim.Annesine dedim.Anneside cok üzülüyo,eskiden gercekten böyle degildi diyo.Abisi ve kardesi cok bakimli.Onlarda tembel ama bakimli en azindan.arkadaslar taa 6-7 senelik kiyafetlerini giyiyor.Yalvariyorum alisverise gidelim sana diye.Ne gerek var.Benim esyam dolu diyo.daha nerdeyse cocukluk kiyafeti diyebilirim.Neyse dedim kiyafet alisverisini bile ben yaptim.Ama cok biktim ya.Hayalim bu degildi.Bi yandanda diyorum millette ne dertler var,sükür et diyorum ama herkesin derdi kendine iste.Makbuz gelir ödemez ben pesinden kosarim.Cok asiri tembel.isten gelir nasil bi neti acarsa yatana Kadar.Arkadasimla paylastim.dedi cilve yap ,sexi giyin.Yaptim Adam giydigim seylerin yüzüne bile bakmiyo.5 dk tak fisi bitir isi..Adam öpüsmek sevismek ne oldugunu bilmiyor.Bende bilmiyorum ama beraber ögrenelim dedim ..sirtini dönüp yatiyo yada iceri kaciyo.Nisanliyken bana hic dokunmazdi,benimde hosuma giderdi ne güzel beni evlenene kadar sIkmIyo,beklentisi yok diye.Halbuki adamda is yok. Ne bicim genc anlamadim.Bende sogudum.Onunla konusmak,biyere gitmek istemiyorum.Tek takilmak istiyorum.Hatta eve gelmiyo diye yakiniyorum ama hosumada gidiyo..Sinirim bozuluyo onu görünce.Hep mutsuz bir insan.Annesi 1 sene önce kanser hastaligina yakalandi.Depresyonda tabiki.Ama arkadaslar ondan öncede öyledi.Önceden farkli olsa derdim cok degisti diye.Ama iste salaklik yaptim sürdürdüm ben böyle olmasina ragmen.Evde kalicammi sandim,görücü usulunden mi korktum bilmiyorum.Bizim orda coktur görücü usulü haala.Hele annem bayilir.Kumarida var bu arada.Ve su yapmacik delikanlilardan.Cocuklar taklit yapar ya ben delikanliyim diye ayni o cinsten.Baskalarinin kocalarini görünce imreniyorum.Haa icleri baskadir onu bilemem.Ama aktif olmalari,bakimli olmalari,giyimleri kusamlari falan.Bu arada internette tanistik.Ha kiyaslama yapmamam gerekir aslinda ama beni bi görseniy bakimli 158 boyunda 57 Kilo..o 185 boyunda 130 Kilo..zaten herkes bi bana bi ona bakiyo..Kilo vermeden hic bahsetmedim size..Kilo ver diye yalvardim.beraber spor yapalim diyet yapalim edim.Iki kisi spormu yapilir diyo..Kalabalik olcaksin diyo ..salak yaaaa.adam tek takilmayi sevmiyo..Halaymi cekecez..spor yapacaz yaa..bezdirdi beni iyce bezdirdiiiiiiii..inat ta varda inattan cok adamin DNA si bu galiba..dedigim hic biseyi yapmiyo..sonra diyoki sen cok fesatsin,hicbiseyden memnun degilsin,hep suratin asik falan felan ..BEN SUCLU OLDUM!!kusura bakmayin uzun olu

şaka gibi(:

ama yaşayan bilir arkadaşım, doğrudur... sana nasıl fikir vereyim bilmiyorum ama bence çocuk olayını iyice askıya al.
ve eşinin değişeceğine inanmıyorum pek. yaşam tarzı bu olmuş adamacağızda. siz sevgiliyken de böyle miydi? değildi her halde. evlenince saldı kendini sanırım. ne yapmak gerek keşke bilsem...

Karada gemi yurumez,bi insan hele bu yastan sonra asla degismez!sen sabrediyormus gibi olsanda Biriktirip biriktirip omrunu curutursun!saygi sevgi anlayis ve cinsellik evliligin temel taslari ve bunlar senin evliliginde yok.tekrar evlenme konusunda suan boyle dusunmen normal!hayatini alt ust etmekten korkma nerden belli hayatinin altinin ustunden daha iyi olmicagi.

Tabiki 23 Yas evde kalma yasi degil ama bizim orda görücü usulü var daha.Haa zorla evlendirmiyolar ama anne ve etraftakiler öyle bi beyine giriyorlarki.Yok nisanliyken taniscaksiniz,evlendikten sonra seversin cart curt.Ablama öyle yaptilar.Onun durumunu benden beter ve bende korktum.Dedim bari kendi buldugumla evlenim.Köpek gibi pismanim,simdiki aklim olsa hayatta yapmam.Bosanma konusuda aramizda cok gecti.Biz evlendikten 1 hafta sonra kavgalara basladik.Bu arada basta cicim aylari derler ya....öyle birsey yok.Resmen sicim ayiymis.Herneyse Cok bosanma lafi gecti.Ben gittim kendi ailemede onun ailesinede söyledim.Bir araya geldiler.Yok bunlar bosanma sebebi degil,cocuksunuz daha falan felan.Ama iste yatak konusunu falan onlara acmam sözkonusu bile degil.Onlar bizi basit seylerden kavga ettigimizi saniyor.Esimin benden istedigi ben hep onun dedigini yapim,hep böyle emekliler gibi yasayalim .dügünlere gidelim,bebek görmeye gidelim,ailecek bi aileye oturmaya gidelim.Ama o bunlarin haricinde kaveye falan gidebilir,Ben evde olmak zorundayim,yada arkadaslarimla EVDE toplanmak zorundayim.Hos arkadasta kalmadiki.Isten cikmaliyim yada az calisip cok para almaliyim.Tek giresuna tatile gidelim.Yani hep ev ortaminda Zaman gecirmek istiyor.Ya bizim ev ya baskasinin.bu arada 1 haftadir konusmuyoruz ve canina minnet mis gibi gece 2-3 lerde geliyo.Bahaneside seninle kavga etmemek icin eve gelesim yok !!Ve bunu sürekli yapar,ya kavga etmemek icin ,ya derdi olur kafa dagitir.insan haftanin 5 gunu kafami dagirir yaa..offfff neyse arkadaslar yorumlariniz icin cok tesekkür ederim.Icimi düktüm resmen :))

Hani yasli ciftler olur kadin arkadan gelir,erkek önden elleri arkada bagli gider, bunlar hayati boyunca hic anlasamamis ama ele güne

karsi evliligi sürdürürler.Bosanma fikri hep akillarindadir ama ayni zamanda bir o kadar imkansizdir.Ama dedigim gibi 60 yas üstü.

Sizin de olacaginiz o ,ben sizde simdiden yasli ama mecbur bir cift gördüm. Eskiden durumlar farkliymis ,kadinlar mecburmus

katlanmaya ,ama simdi meslegin var .Cocuk olursa sadece isin daha da cok artacak,uykusuzluk ,belki calismazsan

parasizlik,nihayetinde de kocam bebegimize cok düskün,kiyamiyorum diyeceksin.

Bak ya sikayet etmeyeceksin ya da ayrilacaksin.Yok baska yolu.

Baskasi icin bu yazdiklarin ayrilma sebebi olmayabilir,cünkü herkes baskadir ve sabir esik degeri farklidir.

Otur iyice enine boyuna düsün.Gerekirse yaz bir kagida ,iyi yönlerimi daha fazla ,kötü yönlerimi.

Herkes iliskide biraz fedakarlik yapabilir,ama asla tamamen degismez.Senin esinde senin istedigin gibi olmaz,belki seni tamamen kaybedecegini anladigi an gelisme gösterir,bu olay yillardir böyledir.Ama kisa süreli olabilir.

Ayrildigin zaman daha mutlu olacagini düsünüyorsan cocuk yokken ayril.

hem sonra nişanlıyken mutsuz olmaya başlamıştım diyorsun.evde kalma korkusu,ya da görücü usulu evlenme korkusunun seni bu saçma evliliğe sürüklemesini anlamlandıramadım.25 yaşında 2 senelik evlisin.23 yaşında evlenmişsin.1 yıl nişanlı kalmışsın.23 yaşında bir insan nasıl evde kalma korkusu duyabilir benim aklım almıyor..görücü usuluyle evlenmekten korkmuşsun ama belki de o şekilde gelen bir kısmetinle mutlu bir evlilik yapabilirdin.kısacası kendini bu tuhaf insana resmen itmişsin zorla.be okurken içim şişti valla.kahve,kumar,yalan,yobaz bir kafa,tembellik,sorumsuzluk,bakımsızlık,ilgisizlik,cinsel soğukluk,tiksinme,......offf.:20:

Neroli konunu güzel özetlemiş.Gençliğinize yazık böyle bir adamla ömür geçmez.Diğer konunuda okudum.
Sakın bu aşamada çocuk düşünmeyin.

canım ya birkez hayat yaşıyorsun......bekar kalmak ve bu adam arasında seçim yapmak zorundasın.....sen bilirsin...kolay da değil

Neroli konunu güzel özetlemiş.Gençliğinize yazık böyle bir adamla ömür geçmez.Diğer konunuda okudum.
Sakın bu aşamada çocuk düşünmeyin.

Cocuk zaten yapmam.Ama annemde diyoki,(cinseligi bilmiyorda)amaan yap cocugunu otur,beraber buyursunuz,kocagini egitmeye bak,mecbur alisacak falan.Zaten belli bi yastan sonra koca ya gerek bile olmuyo falan.Bosanmaktan niyeyse korkuyorum.Yani su anlamda korkuyorum.Baba evine döncem,Yanliz oturmam izin vermezler.Eskisinden daha cok sikacaklar belkide.Yok dulsun,yok adin cikar.Bende düsündüm cocuk yapip onami adasam kendimi.sakin bana kizmayin cok yanlis biliyorum.Ama nisanlikyken keske nisanlanmasaydim,evliyken keske evlenmeseydim cocuk oluncada mutlaka cocuk olmasaydi dicem.Cocuk yapmicam asla.Ama bu adamda düzelmez yani.Cünkü onun bu karakteri.Kimse kimseyi degistiremez.Nasil ben onun istedigi gibi olamiyorum,oda benim istedigim gibi olmicak ,biliyorum.

Cocuk zaten yapmam.Ama annemde diyoki,(cinseligi bilmiyorda)amaan yap cocugunu otur,beraber buyursunuz,kocagini egitmeye bak,mecbur alisacak falan.Zaten belli bi yastan sonra koca ya gerek bile olmuyo falan.Bosanmaktan niyeyse korkuyorum.Yani su anlamda korkuyorum.Baba evine döncem,Yanliz oturmam izin vermezler.Eskisinden daha cok sikacaklar belkide.Yok dulsun,yok adin cikar.Bende düsündüm cocuk yapip onami adasam kendimi.sakin bana kizmayin cok yanlis biliyorum.Ama nisanlikyken keske nisanlanmasaydim,evliyken keske evlenmeseydim cocuk oluncada mutlaka cocuk olmasaydi dicem.Cocuk yapmicam asla.Ama bu adamda düzelmez yani.Cünkü onun bu karakteri.Kimse kimseyi degistiremez.Nasil ben onun istedigi gibi olamiyorum,oda benim istedigim gibi olmicak ,biliyorum.

çocuk yapsanız dahi sağlıklı bir aileniz olmaz ki......annene bakma sen......problemler çığ gibi büyür

Ben 28 yaşında evlenmeyi çok isteyen bekar bir bayanım.Sizin yaşadıklarınızı okuyunca iyice gözüm korktu :18:
Baba evinde özgür değildim diyorsunuz sırf o durumdan kurtulmak içinmi bu adama evet dediniz yoksa gerçekten elektrik alarak mı evlendiniz merak ettim...Tırnağını kesmiyor, kulağını temizlemiyor , banyo yapmıyor falan diyosunuz... yaaa gerçekten iğrenç amaaa :/

Ben 28 yaşında evlenmeyi çok isteyen bekar bir bayanım.Sizin yaşadıklarınızı okuyunca iyice gözüm korktu :18:
Baba evinde özgür değildim diyorsunuz sırf o durumdan kurtulmak içinmi bu adama evet dediniz yoksa gerçekten elektrik alarak mı evlendiniz merak ettim...Tırnağını kesmiyor, kulağını temizlemiyor , banyo yapmıyor falan diyosunuz... yaaa gerçekten iğrenç amaaa :/

Hayir hayir babam.cok.tutucu degildiydi.ama kisitlamalari.vardi.mesela babamin izin verdigi seylere (bazi.seylere) bile karsi cikiyor mesela.elektrik vardi.basta yine trasi olurdu,parfumunu sikardi,az kiloluydu..gezmelere giderdik nisanliyken,ee evlenmemeyide istoyodum ne yalan.soyleyim.ama bekarken oyle.dusunmek.cok.normal..illa.evlenmek.istemek.ama evlenince degisiyor..dedigim gibi.metrosexuel olmasini beklemiyorum ama bi insanin hergun dus almasi gerekiyor bence..asiri terliyorsa hatta ..ne bilim

Hayir hayir babam.cok.tutucu degildiydi.ama kisitlamalari.vardi.mesela babamin izin verdigi seylere (bazi.seylere) bile karsi cikiyor mesela.elektrik vardi.basta yine trasi olurdu,parfumunu sikardi,az kiloluydu..gezmelere giderdik nisanliyken,ee evlenmemeyide istoyodum ne yalan.soyleyim.ama bekarken oyle.dusunmek.cok.normal..illa.evlenmek.istemek.ama evlenince degisiyor..dedigim gibi.metrosexuel olmasini beklemiyorum ama bi insanin hergun dus almasi gerekiyor bence..asiri terliyorsa hatta ..ne bilim

belkide kendisine bakması gerektiğini ona bi şekilde göstermeniz lazım...spora teşfik edin belki o zaman değişir..hem anlattığınız gibi o hantallıkları gider hem de mecbur terlediği için banyoya girmek zorunda kalır...fitness falan yapsın...ben erkek olsam kesin fitness yapardım bence çok yakışıyo erkeklere ...murat boz mesela adamı kilolu yakaladılar sonrasında bir spor yaptı fittt...ahh öyle tipler bulmuyor beniiii yarabbbbbimmmm

dus almıyorsa hayatım gel beraber dus alalım desenız hem değişik fantezi olur hem de yıkanmaya alısır :)

madem öyle cok büyük problemler yok var olanları çözmeye çalışın evlilik iki mükemmel insanın birlikteliği değil ki . birbirinizin kusurlarını örtmeye uyum sağlamaya çalışın

sinema yerıne evde film alıp izleyin yanına çerez filan hazırlayın hayatım bugun cok yoruldum tabakları da mutfaga sen gotur diyin böyle böyle güzel dille alıştırmaya çalışın
yikanmaya alisir mi? Bu sozune cok guldum sanki 2 yasindaki cocuga ogretecek..hahaha ilahi ya gece gece guldurdun beni allata seni guldursun...

allah yardımcın olsun canım işin cok zor.helekı esınde temiz değilsee gercekten bu ilişkıyı soğutuyor.ben evlı değilim ama bı aksam esini al karsına onunla herseyı konus.ona bakımsız olursan cevrendekı ınsanlarda rahatsız olcağını soyle..

Back