- 15 Şubat 2013
- 58
- 7
- 98
....Utaniyorum yazmaya ama ayda bi iliski yasiyoruz oda 5 dk...
ben de öyle düşündüm kendi söylesin istedim kesinlikle yanlış bi düşünce..Sanırım boşandıktan sonra başka bir erkekle evlenemem demek istemiş..
Yanlış bir düşünce...
Hayatim boyunca bir erkekle evli kalmak istedim.yani bosanirsam evlenmem.Baksa biriyle daha dusunemiyorum
Tabiki denedim konusmayi ,denemezmiyim.Tatli dille güzel sözle basladim.Oturdum tirnaklarini ben kestim,kulaklarini ben temizledim,keseleyim seni diye yalvariyorum resmen.Belki hosuna giderde alisir diye yaptim.Sacini keseyim diye yalvariyorum resmen.Millet 4-5 haftaya para vererek sac kestirmeye giderken,elinin altinda bedava kuaför var,ona bile tinmiyo adam.Neyse sonra yavas yavas agir konusmaya basladim.Cirkin söyler ettim.Annesine dedim.Anneside cok üzülüyo,eskiden gercekten böyle degildi diyo.Abisi ve kardesi cok bakimli.Onlarda tembel ama bakimli en azindan.arkadaslar taa 6-7 senelik kiyafetlerini giyiyor.Yalvariyorum alisverise gidelim sana diye.Ne gerek var.Benim esyam dolu diyo.daha nerdeyse cocukluk kiyafeti diyebilirim.Neyse dedim kiyafet alisverisini bile ben yaptim.Ama cok biktim ya.Hayalim bu degildi.Bi yandanda diyorum millette ne dertler var,sükür et diyorum ama herkesin derdi kendine iste.Makbuz gelir ödemez ben pesinden kosarim.Cok asiri tembel.isten gelir nasil bi neti acarsa yatana Kadar.Arkadasimla paylastim.dedi cilve yap ,sexi giyin.Yaptim Adam giydigim seylerin yüzüne bile bakmiyo.5 dk tak fisi bitir isi..Adam öpüsmek sevismek ne oldugunu bilmiyor.Bende bilmiyorum ama beraber ögrenelim dedim ..sirtini dönüp yatiyo yada iceri kaciyo.Nisanliyken bana hic dokunmazdi,benimde hosuma giderdi ne güzel beni evlenene kadar sIkmIyo,beklentisi yok diye.Halbuki adamda is yok. Ne bicim genc anlamadim.Bende sogudum.Onunla konusmak,biyere gitmek istemiyorum.Tek takilmak istiyorum.Hatta eve gelmiyo diye yakiniyorum ama hosumada gidiyo..Sinirim bozuluyo onu görünce.Hep mutsuz bir insan.Annesi 1 sene önce kanser hastaligina yakalandi.Depresyonda tabiki.Ama arkadaslar ondan öncede öyledi.Önceden farkli olsa derdim cok degisti diye.Ama iste salaklik yaptim sürdürdüm ben böyle olmasina ragmen.Evde kalicammi sandim,görücü usulunden mi korktum bilmiyorum.Bizim orda coktur görücü usulü haala.Hele annem bayilir.Kumarida var bu arada.Ve su yapmacik delikanlilardan.Cocuklar taklit yapar ya ben delikanliyim diye ayni o cinsten.Baskalarinin kocalarini görünce imreniyorum.Haa icleri baskadir onu bilemem.Ama aktif olmalari,bakimli olmalari,giyimleri kusamlari falan.Bu arada internette tanistik.Ha kiyaslama yapmamam gerekir aslinda ama beni bi görseniy bakimli 158 boyunda 57 Kilo..o 185 boyunda 130 Kilo..zaten herkes bi bana bi ona bakiyo..Kilo vermeden hic bahsetmedim size..Kilo ver diye yalvardim.beraber spor yapalim diyet yapalim edim.Iki kisi spormu yapilir diyo..Kalabalik olcaksin diyo ..salak yaaaa.adam tek takilmayi sevmiyo..Halaymi cekecez..spor yapacaz yaa..bezdirdi beni iyce bezdirdiiiiiiii..inat ta varda inattan cok adamin DNA si bu galiba..dedigim hic biseyi yapmiyo..sonra diyoki sen cok fesatsin,hicbiseyden memnun degilsin,hep suratin asik falan felan ..BEN SUCLU OLDUM!!kusura bakmayin uzun olu
hem sonra nişanlıyken mutsuz olmaya başlamıştım diyorsun.evde kalma korkusu,ya da görücü usulu evlenme korkusunun seni bu saçma evliliğe sürüklemesini anlamlandıramadım.25 yaşında 2 senelik evlisin.23 yaşında evlenmişsin.1 yıl nişanlı kalmışsın.23 yaşında bir insan nasıl evde kalma korkusu duyabilir benim aklım almıyor..görücü usuluyle evlenmekten korkmuşsun ama belki de o şekilde gelen bir kısmetinle mutlu bir evlilik yapabilirdin.kısacası kendini bu tuhaf insana resmen itmişsin zorla.be okurken içim şişti valla.kahve,kumar,yalan,yobaz bir kafa,tembellik,sorumsuzluk,bakımsızlık,ilgisizlik,cinsel soğukluk,tiksinme,......offf.
Neroli konunu güzel özetlemiş.Gençliğinize yazık böyle bir adamla ömür geçmez.Diğer konunuda okudum.
Sakın bu aşamada çocuk düşünmeyin.
Cocuk zaten yapmam.Ama annemde diyoki,(cinseligi bilmiyorda)amaan yap cocugunu otur,beraber buyursunuz,kocagini egitmeye bak,mecbur alisacak falan.Zaten belli bi yastan sonra koca ya gerek bile olmuyo falan.Bosanmaktan niyeyse korkuyorum.Yani su anlamda korkuyorum.Baba evine döncem,Yanliz oturmam izin vermezler.Eskisinden daha cok sikacaklar belkide.Yok dulsun,yok adin cikar.Bende düsündüm cocuk yapip onami adasam kendimi.sakin bana kizmayin cok yanlis biliyorum.Ama nisanlikyken keske nisanlanmasaydim,evliyken keske evlenmeseydim cocuk oluncada mutlaka cocuk olmasaydi dicem.Cocuk yapmicam asla.Ama bu adamda düzelmez yani.Cünkü onun bu karakteri.Kimse kimseyi degistiremez.Nasil ben onun istedigi gibi olamiyorum,oda benim istedigim gibi olmicak ,biliyorum.
Ben 28 yaşında evlenmeyi çok isteyen bekar bir bayanım.Sizin yaşadıklarınızı okuyunca iyice gözüm korktu :18:
Baba evinde özgür değildim diyorsunuz sırf o durumdan kurtulmak içinmi bu adama evet dediniz yoksa gerçekten elektrik alarak mı evlendiniz merak ettim...Tırnağını kesmiyor, kulağını temizlemiyor , banyo yapmıyor falan diyosunuz... yaaa gerçekten iğrenç amaaa :/
Hayir hayir babam.cok.tutucu degildiydi.ama kisitlamalari.vardi.mesela babamin izin verdigi seylere (bazi.seylere) bile karsi cikiyor mesela.elektrik vardi.basta yine trasi olurdu,parfumunu sikardi,az kiloluydu..gezmelere giderdik nisanliyken,ee evlenmemeyide istoyodum ne yalan.soyleyim.ama bekarken oyle.dusunmek.cok.normal..illa.evlenmek.istemek.ama evlenince degisiyor..dedigim gibi.metrosexuel olmasini beklemiyorum ama bi insanin hergun dus almasi gerekiyor bence..asiri terliyorsa hatta ..ne bilim
yikanmaya alisir mi? Bu sozune cok guldum sanki 2 yasindaki cocuga ogretecek..hahaha ilahi ya gece gece guldurdun beni allata seni guldursun...dus almıyorsa hayatım gel beraber dus alalım desenız hem değişik fantezi olur hem de yıkanmaya alısır :)
madem öyle cok büyük problemler yok var olanları çözmeye çalışın evlilik iki mükemmel insanın birlikteliği değil ki . birbirinizin kusurlarını örtmeye uyum sağlamaya çalışın
sinema yerıne evde film alıp izleyin yanına çerez filan hazırlayın hayatım bugun cok yoruldum tabakları da mutfaga sen gotur diyin böyle böyle güzel dille alıştırmaya çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?