• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

disardan birilerinin fikirlerine ihtiyacim var..Bosanma

anonim06

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
81
4
6
Almanya
25 yasinda 2 senelik evliyim.Esim 27 yasinda. Hic kiz arkadasi olmamis simdiye kadar.Ben ilkim.Bi yandan iyi bi yandan kötü.Cünkü bir kadina nasil davranacagini kesinlikle bilmiyor.Esim bir giresun erkegi.1 sene beraberdik.1 sene nisanli kaldik.Aslinda nisanliyken onunla mutsuz olmaya baslamistim bile.Ama iste nisanlilik döneminde noluyorsa insan ayrilmiyor.Cok pismanim.Keske bu evlilige kadar gitmeseydi.Özünde kötü bi insan degil.Ama acayip inatci,sorumsuz,vurdumduymaz,bakimsiz,kadinlarin tümüne afedersiniz o. gözüyle bakan,dedigim dedik bi insan.Ve bunlarin icinde beni en cok üzen bakimsiz olmasi.Ne banyo yapiyor,ne tirnak kesiyor,ne kulak temizliyor,ne tras oluyor,ne sac kestiriyor,gözü cok yükseklerde olan,birgün zengin olacagini sanan,isini begenmez,oturdugu evi begenmez,arabasini begenmez,az calisip cok para isteyenlerden.Hem günlük 9 Saat calisiyorum ev isini yapiyorum,yoruluyorum haliyle.hic bir iste yardimci olmuyor.sonrada ben suclu oluyorum.Kendimi cok yipratiyomusum.Ama yardimci olsa o Kadar yipranmam.Isten cik diyor.Para lazim neye cikim?hayat cok kolay geliyo ona.bi gün isten ayrilcam tamam dedim bu seferde ayrilma biraz daha calis diyo.Haftanin 5 günü disarda.Geceleri eve gelir.Niye böyle yapiyosun deyince ,sen benle gezmessen ben de tek gezerim deyip kaveye gidiyor.vicdansiz ya..evde oturmayi sevmiyor.Hep birileriyle kalabalikta olmak isteyen biri.Tek kalamiyor.Ben evde yokkende eve gelmez.Evde canim sIkIlIyo diyo.Aldatmadigindan eminim.Bana ilgi göstermeyen herif baskasina neden göstersin.Hadi ben mutlu edemiyorum diyelim.Kimse ona bu pis haliyle bakmaz zaten vede cok tecrübesiz zaten.Ben ondan temizlik ütü falan beklemiyorum ama hic degilse yapabilecegi seyleri bari yapsa. Artik ondan tiksinmeye basladim.Bende tam aksine hergün banyo yapan kendine bakan bi bayanim.Herseyi o dogru biliyor,kesinlikle monoton bi hayati var.Ailem beni bekarken hic disari yollamazdi,eglenmeye yollamazdi,belli bi saat koyardi .Özgür degildim.Evlenince kocanla yaparsin dediler.Evlendim ama babamin evinde daha rahatmisim onu anladim.Adam 27 yasinda ayni annemlerin yasadigi hayati istiyor.Sadece ev ziyaretleri,ailesini ziyaret,abisini ziyaret.Sinemaya gidelim dedigimizde evde bakalim diyen bir tip.Ve benden yana en büyük problemi benim hicbirseyden memnun olmamam.Ama hic düsünmüyoki beni memnun etmedigini.Tabiki memnun olmam.Bana kesinlikle kadinligimi hissettirmiyor.Askerlik arkadasi gibi davraniyor.Kesinlikle deniz tatili cart curt sevmiyor.Bir tek memleketim diyor.Ben ankaraliyim bu arada.Yani uzun lafin kisasi haftanin 6 günü kavgali bir günü barisigiz.Ha bu arada evlendikten 3 ay sonra cocuk istemeye basladi.Ve ben cok karsiydim.Simdiye Kadar uzattim.Sonucta iki ayri kültür.Anlasabilcezmi anlasamicazmi falan.Tabi insanin alninda ayrilik varsa bu bebek varkende olur farkindayim.Ama ben 23 yasinda evlendim ve kocamla birseyler yapmak istedim.Ayni zamanda arkadasimda olsun istedim.Ama o tipik ev hanimligi istedi benden.Ben calisiyorum.Kuaförüm bu arada.Ailesi cok iyi.Kaynanamgillerden kesinlikle sikayetci degilim.Bir tek derdim kocam.Utaniyorum yazmaya ama ayda bi iliski yasiyoruz oda 5 dk.Adam siradisi bi insan.Tabiki bosaninca Hayat dahami güzel olcak ?hayir.Baska birini tanismak ve evlenmek söz konusu bile degi benim icin.Evligin cok zor oldugunu anladim.Belki yeni biriside basta iyi olup sonradan böyle cikarsa..hayatimda 2 tane erkekle olmam beni cok rahatsiz eder heralde.Zaten onunda hayalini kurmuyorum.Kimseye acilamiyorum.Buarada güvende 0.Bir cok yalanini yakaladim ,borc falan...ufak tefek yalanlar.(kari kiz olayi yok)Ama yalan iste.Ben hic evlendigimden beri yalan söylemem.Cok korkarim.Burda fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

canım Allah yardımcın olsun eşinin monoton bi hayat istemesi aşılır da o pis olma olayı nasıl aşılır bilmiyorum gençsin tabiki isteklerin olacak eşinle gezmek eğlenmek falan burda seni haklı buldum ama sonlandırmayı değil de önce iyileştirmeyi düşünsen eşinle şöyle etraflıca konuşsan

Bilemedim ne diyeceğimi.Vurdum duymaz bır ınsan olmuş kocanız.Evlenmeden önce de böylemiydi ?
Kocanız kendıne bakmıyor temızlenmıyor cok pis olduğunu demışşınız .Ya bu kadar da olur mu bır ınsan .Depresyon da mı ne anlamadım:44:.
Bir insan hiç bişe yapmasa bile temızlenır yanı .
Sorumluluk sahıbı degıl sanırım ,bir de çocuk istemiş kendıne olan sorumluluklarını yerıne getırmıyor en basıt seylerde bile birde çocuk ıstemiş ..Kocanız deprosyana bulanıma gırmış gıbı geldı bana ..
Onu değiştirmeye çalısın,toparlamaya çalışın ama sert bir dılle değil.Kavga ederek hiç değil.Tatlı dille.
Ne demişler tatlı dil ,yılanı bile deliğinden çıkarır...
Bence ilk önce ona yardım etmeye calısın ve sonra boşanma işini düşünün bakın onda değişiklik oluyor mu..
Bu arada aılesı bılıyor mu bu durumu ? Size de destek verecek birileri var mı ?

dus almıyorsa hayatım gel beraber dus alalım desenız hem değişik fantezi olur hem de yıkanmaya alısır :)

madem öyle cok büyük problemler yok var olanları çözmeye çalışın evlilik iki mükemmel insanın birlikteliği değil ki . birbirinizin kusurlarını örtmeye uyum sağlamaya çalışın

sinema yerıne evde film alıp izleyin yanına çerez filan hazırlayın hayatım bugun cok yoruldum tabakları da mutfaga sen gotur diyin böyle böyle güzel dille alıştırmaya çalışın

Tabiki denedim konusmayi ,denemezmiyim.Tatli dille güzel sözle basladim.Oturdum tirnaklarini ben kestim,kulaklarini ben temizledim,keseleyim seni diye yalvariyorum resmen.Belki hosuna giderde alisir diye yaptim.Sacini keseyim diye yalvariyorum resmen.Millet 4-5 haftaya para vererek sac kestirmeye giderken,elinin altinda bedava kuaför var,ona bile tinmiyo adam.Neyse sonra yavas yavas agir konusmaya basladim.Cirkin söyler ettim.Annesine dedim.Anneside cok üzülüyo,eskiden gercekten böyle degildi diyo.Abisi ve kardesi cok bakimli.Onlarda tembel ama bakimli en azindan.arkadaslar taa 6-7 senelik kiyafetlerini giyiyor.Yalvariyorum alisverise gidelim sana diye.Ne gerek var.Benim esyam dolu diyo.daha nerdeyse cocukluk kiyafeti diyebilirim.Neyse dedim kiyafet alisverisini bile ben yaptim.Ama cok biktim ya.Hayalim bu degildi.Bi yandanda diyorum millette ne dertler var,sükür et diyorum ama herkesin derdi kendine iste.Makbuz gelir ödemez ben pesinden kosarim.Cok asiri tembel.isten gelir nasil bi neti acarsa yatana Kadar.Arkadasimla paylastim.dedi cilve yap ,sexi giyin.Yaptim Adam giydigim seylerin yüzüne bile bakmiyo.5 dk tak fisi bitir isi..Adam öpüsmek sevismek ne oldugunu bilmiyor.Bende bilmiyorum ama beraber ögrenelim dedim ..sirtini dönüp yatiyo yada iceri kaciyo.Nisanliyken bana hic dokunmazdi,benimde hosuma giderdi ne güzel beni evlenene kadar sIkmIyo,beklentisi yok diye.Halbuki adamda is yok. Ne bicim genc anlamadim.Bende sogudum.Onunla konusmak,biyere gitmek istemiyorum.Tek takilmak istiyorum.Hatta eve gelmiyo diye yakiniyorum ama hosumada gidiyo..Sinirim bozuluyo onu görünce.Hep mutsuz bir insan.Annesi 1 sene önce kanser hastaligina yakalandi.Depresyonda tabiki.Ama arkadaslar ondan öncede öyledi.Önceden farkli olsa derdim cok degisti diye.Ama iste salaklik yaptim sürdürdüm ben böyle olmasina ragmen.Evde kalicammi sandim,görücü usulunden mi korktum bilmiyorum.Bizim orda coktur görücü usulü haala.Hele annem bayilir.Kumarida var bu arada.Ve su yapmacik delikanlilardan.Cocuklar taklit yapar ya ben delikanliyim diye ayni o cinsten.Baskalarinin kocalarini görünce imreniyorum.Haa icleri baskadir onu bilemem.Ama aktif olmalari,bakimli olmalari,giyimleri kusamlari falan.Bu arada internette tanistik.Ha kiyaslama yapmamam gerekir aslinda ama beni bi görseniy bakimli 158 boyunda 57 Kilo..o 185 boyunda 130 Kilo..zaten herkes bi bana bi ona bakiyo..Kilo vermeden hic bahsetmedim size..Kilo ver diye yalvardim.beraber spor yapalim diyet yapalim edim.Iki kisi spormu yapilir diyo..Kalabalik olcaksin diyo ..salak yaaaa.adam tek takilmayi sevmiyo..Halaymi cekecez..spor yapacaz yaa..bezdirdi beni iyce bezdirdiiiiiiii..inat ta varda inattan cok adamin DNA si bu galiba..dedigim hic biseyi yapmiyo..sonra diyoki sen cok fesatsin,hicbiseyden memnun degilsin,hep suratin asik falan felan ..BEN SUCLU OLDUM!!kusura bakmayin uzun olu

sorun orda,adam fanteziyi kabul etmiyo..tabak toplamakmi ?adamin disi kirildi gecen sene,yarisi agzinda disin,ki cok Problem Yasar ilerde..ya git cektir diyorum bisey olmaz diyo .Sinemaya evde bakarim sorun degil..Adam akraba gezmekten baska bisey yapmak istemiyor.sevmiyorum diyor.Benide birakmiyor.Varsa yoksa akraba ve kave...

Arkadaşım kusura bakma ama benim burda içim şişti.

Hangi huyundan bahsedeyim bilemedim. Bu adamın elle tutulur hiç bir yanı yok.

Severek mi evlendiniz?

Çok enteresan yaa..Tam adam evde oturmayı sevmiyor diycem,sinemaya gerek yok evde seyrederiz dedi diyorsunuz.Yok keyfine düşkün diycem denize,tatile gitmeyi sevmez memleket ister diyorsunuz.Acaba başkasımı var diyorum adam kendine bakmıyor,bakımsız diyorsunuz..Vallahi bildiğimden şaşırdım..

Sizin eşiniz 27 yaşında ama sanki içinde emekli mehmet amca yaşıyor..Kahvehane kültürü kumardan geliyor olsa gerek..Ama diğer huyu suyu nereden geliyor vallahi anlamadım.İçim daraldı.Yazdıklarınızda sanki boşanma kararı verdiğinizi hissettim ama ne yalan söyleyim olumlu taraftan düşüneyim dedim,düşünemedim..

Canım okudum yazdıklarını..
Kocan hayattan bezmiş gibi hiçbişe umrunda değil .Depresyonda evet ama bu hastalık derecesine gelmiş olabılır mı?
Bence sen bır uzmana danış yardım ıste anlat tüm durumu..Kocan gıtmez belli ama sen bı yinede git ne yapılabılır öğren ..
Sende tükendin belli ama bunları da yap bı bence..
Eğer ordan da bir sonuca varamıyorsanız ,olmuyorsa artık zorlama.Çünkü sen elinden gelen herşeyı denemiş olacaksın..

25 yasinda 2 senelik evliyim.Esim 27 yasinda. Hic kiz arkadasi olmamis simdiye kadar.Ben ilkim.Bi yandan iyi bi yandan kötü.Cünkü bir kadina nasil davranacagini kesinlikle bilmiyor.Esim bir giresun erkegi.1 sene beraberdik.1 sene nisanli kaldik.Aslinda nisanliyken onunla mutsuz olmaya baslamistim bile.Ama iste nisanlilik döneminde noluyorsa insan ayrilmiyor.Cok pismanim.Keske bu evlilige kadar gitmeseydi.Özünde kötü bi insan degil.Ama acayip inatci,sorumsuz,vurdumduymaz,bakimsiz,kadinlarin tümüne afedersiniz o. gözüyle bakan,dedigim dedik bi insan.Ve bunlarin icinde beni en cok üzen bakimsiz olmasi.Ne banyo yapiyor,ne tirnak kesiyor,ne kulak temizliyor,ne tras oluyor,ne sac kestiriyor,gözü cok yükseklerde olan,birgün zengin olacagini sanan,isini begenmez,oturdugu evi begenmez,arabasini begenmez,az calisip cok para isteyenlerden.Hem günlük 9 Saat calisiyorum ev isini yapiyorum,yoruluyorum haliyle.hic bir iste yardimci olmuyor.sonrada ben suclu oluyorum.Kendimi cok yipratiyomusum.Ama yardimci olsa o Kadar yipranmam.Isten cik diyor.Para lazim neye cikim?hayat cok kolay geliyo ona.bi gün isten ayrilcam tamam dedim bu seferde ayrilma biraz daha calis diyo.Haftanin 5 günü disarda.Geceleri eve gelir.Niye böyle yapiyosun deyince ,sen benle gezmessen ben de tek gezerim deyip kaveye gidiyor.vicdansiz ya..evde oturmayi sevmiyor.Hep birileriyle kalabalikta olmak isteyen biri.Tek kalamiyor.Ben evde yokkende eve gelmez.Evde canim sIkIlIyo diyo.Aldatmadigindan eminim.Bana ilgi göstermeyen herif baskasina neden göstersin.Hadi ben mutlu edemiyorum diyelim.Kimse ona bu pis haliyle bakmaz zaten vede cok tecrübesiz zaten.Ben ondan temizlik ütü falan beklemiyorum ama hic degilse yapabilecegi seyleri bari yapsa. Artik ondan tiksinmeye basladim.Bende tam aksine hergün banyo yapan kendine bakan bi bayanim.Herseyi o dogru biliyor,kesinlikle monoton bi hayati var.Ailem beni bekarken hic disari yollamazdi,eglenmeye yollamazdi,belli bi saat koyardi .Özgür degildim.Evlenince kocanla yaparsin dediler.Evlendim ama babamin evinde daha rahatmisim onu anladim.Adam 27 yasinda ayni annemlerin yasadigi hayati istiyor.Sadece ev ziyaretleri,ailesini ziyaret,abisini ziyaret.Sinemaya gidelim dedigimizde evde bakalim diyen bir tip.Ve benden yana en büyük problemi benim hicbirseyden memnun olmamam.Ama hic düsünmüyoki beni memnun etmedigini.Tabiki memnun olmam.Bana kesinlikle kadinligimi hissettirmiyor.Askerlik arkadasi gibi davraniyor.Kesinlikle deniz tatili cart curt sevmiyor.Bir tek memleketim diyor.Ben ankaraliyim bu arada.Yani uzun lafin kisasi haftanin 6 günü kavgali bir günü barisigiz.Ha bu arada evlendikten 3 ay sonra cocuk istemeye basladi.Ve ben cok karsiydim.Simdiye Kadar uzattim.Sonucta iki ayri kültür.Anlasabilcezmi anlasamicazmi falan.Tabi insanin alninda ayrilik varsa bu bebek varkende olur farkindayim.Ama ben 23 yasinda evlendim ve kocamla birseyler yapmak istedim.Ayni zamanda arkadasimda olsun istedim.Ama o tipik ev hanimligi istedi benden.Ben calisiyorum.Kuaförüm bu arada.Ailesi cok iyi.Kaynanamgillerden kesinlikle sikayetci degilim.Bir tek derdim kocam.Utaniyorum yazmaya ama ayda bi iliski yasiyoruz oda 5 dk.Adam siradisi bi insan.Tabiki bosaninca Hayat dahami güzel olcak ?hayir.Baska birini tanismak ve evlenmek söz konusu bile degi benim icin.Evligin cok zor oldugunu anladim.Belki yeni biriside basta iyi olup sonradan böyle cikarsa..hayatimda 2 tane erkekle olmam beni cok rahatsiz eder heralde.Zaten onunda hayalini kurmuyorum.Kimseye acilamiyorum.Buarada güvende 0.Bir cok yalanini yakaladim ,borc falan...ufak tefek yalanlar.(kari kiz olayi yok)Ama yalan iste.Ben hic evlendigimden beri yalan söylemem.Cok korkarim.Burda fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

burada ne demek istedin?

Açıkçası evlilik böyle yürümez.Ciddi bir uyumsuzluk var aranızda.Oturup eşinle ciddi ciddi konuşmalısın.Sanki o bebek,sen bebek bakıcısısın.Otur konuş kendini toparlamasını rica et.Biraz zaman tanı baktın olmuyor geç olmadan yollarınızı ayırın bence.Bir ömür böyle geçmez.

Yaşlar 25 ve 27
Evlilik 2 senelik
Ayda bir defa cinsellik o da 5 dakika

En kötü durumlardan biride bu
:(

Bu yaşta ve bu yılda evliliklerde en az haftada 3 sayısı bile az...

Tipik bir Türk erkeği gözümde canlandı sanki...

Bence çocuk olayını erteleyin...

canım konunu okudum.inşallah sorunlarını düzeltirsin ama bu adamın düzeleceğini çok sanmıyorum.işkenceye dönüşmüş evliliğin.onu al karşına açık açık konuş sakince.tüm hislerini duygularını anlat.bir müddet daha dene.olmadı mı ayrılmak , boşanmak dünyanın sonu değil.

Hani mesajınızın başında demişsiniz ya "Özünde kötü bi insan degil.Ama acayip inatci,sorumsuz,vurdumduymaz,bakimsiz,kadinlarin tümüne afedersiniz o. gözüyle bakan,dedigim dedik bi insan."... Siz bu yazdığınıza inanıyor musunuz? Kadına değer vermeyen ve kalan tüm kadınları "o" diye nitelendiren bir adamdan mı bahsediyoruz? Kendi annesi kız kardeşi yok mu? Sizin ailenizdeki kızlar? Nefret ederim önlerinde sırf uzantıları olduğu için kendini bi halt sanan adamlardan! Beklentisi yok (zengin olma fikri hariç), yalan var, evle ilgisiz, sürekli kavga.. İlişki desen yok, sizi düşünen adam zaten 5 dk'da kendini tatmin edip gitmez. Bana sorarsanız bu adamdan bi cacık olmaz, ya böyle yaşayacaksınız ya da sını zaten biliyorsunuz :)

Allah yardımcın olsun canım.Bir süre tamamen sessiz kal.Kendi düzenini kurar gibi ne diycek acaba o zaman ? Ayrıca hiç boşanma falan lafı geçti mi aranızda? Tepkisi ne ?

İnşallah düzelir çok zordur böyle biriyle hayat...

Hayatim boyunca bir erkekle evli kalmak istedim.yani bosanirsam evlenmem.Baksa biriyle daha dusunemiyorum

ama bunları yazdığına göre iki seçenekten birini tavsiye edeceğimizi biliyorsun değil mi?ya bu haliyle çekip evliliğini sürdüreceksin,ya da yol yakınken sonlandırıp hayatına öyle devam edeceksin.seviyorsan eşini eğitmeye çalış ama çok zor.çok yıpranırsın.27 yaşındaki eli ayağı tutan sağlıklı bir yetişkinin tırnağinı kesmek ne demek?hep sen mi keseceksin.?hem insanlar değişmez,hele ki eşin gibi dar kafalı biri hiç değişmez.her hareketi sana battığına göre sen eşini pek sevmiyorsun.tiksindiğinden bile bahsetmişsin.peki nasıl bir ömürü birlikte geçirmeyi düşünüyorsun kendisiyle?''bir daha evlenmem'' çok mantıksız ve tevekkülsüz bir cümle.onu Allah bilir.insanlar 1 kere de evlenebilir ,3 kere de evlenebilir.hayatta bir kişiyle evlenip ömür boyu onunla mutlu olmayı kim istemez.ama olmayınca zorlamak olmaz.

Back