Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilk denemede acıcak buna hazırlıklı ol..ama o tüysüz olmanın verdiği dayanılmaz hafiflik ve temizlik duygusu herşeye değer..ikincide daha da azalacak..sonra benim tüylerim nerede diye bakınacaksın azalacaklar , incelecekler..ben 24 yaşıma kadar jilet, tüy dökücü vs..kullanıyodum.düşün yanii..şimdi de pişmanım neden böyle yaptım diye..hatta bi arkadaş alıyodu özel bölge tam 4 dakika sürüyodu yaa...kızın izini kaybettim malesef..
herkes ne kadar güzel oldugundan memnun oldugundan bahsetmiş e gitmeyenleri daha da heveslendirdiniz :) bi tavsiyede bulunsanız da biz de gitsek keşke arkadaşlar :)
ben gdiyorum kızlar cok rahat oluyor azalma oldu jilet ertesi güne çıakrıyordu ama ağda cok iyi ilk cok acımıştı sonra alışıyorsun yavaş yavaş tbi hiç acımıyor deil ama az acıyor...ama tek bi sorunum ar çıkmaya başlarken nokta nokta ouyor