Dışarda ağda yaptıranlar

angelnr*

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
858
69
318
İstanbul
Merhaba arkadaşlar :)
Ben özellikle genital bölgede çok sorun yaşıyorum. Çok denedim ama yapamıyorum kendim, çekemiyorum korkudan ( çekerken derimi yırtacağım sanıyorum öyle bir huzursuz oluyorum :)) ve ağda orada kalıyor. Uğraştığıma mı yanayım, sonuç alamadığıma mı... Şimdi tavsiyeyle bir yere gideceğim ancak nasıl gitmeliyim bilemedim. Normalde jilet yapıyordum şu an çıkmış durumdalar baya, kısaltmam gerekir mi ? Ne uzunlıkta olmaları iyi olur, yoğunlar zaten... Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

git canım tavsiye ederim ne kadar uzun olursa o kadar ii
sakın kısaltma ilk seferi biraz acır ama değer...bende uzun zaman jilet kullandım sonra ağda salonuna gittim bi zaman sonra kendim yapmaya alıştım..valla özellikle genital bölgede ağda gibisi yok...sositososito sositososito sositososito

Ben de uzun olursa alması zor olur diye düşündüm aslında :) Korkuyorum çekerken bir yerime bir şey olacak bi yerlerim kopacak diye resmen nasıl bir paranoyaysa! Çok acıyor mu peki, gerçi kısa süren bir işlem ama..

canım uzun olmasını takma .acı konusuna gelince jiletten sonra biraz agrırı ondan sonra aldırmanda hiç acı olmaz merak etme
zaten kaç dakika sürüyor ki
aldıracağın yerin titizliğine dikkat et canımm
ne zaman gidiyorsun

bende yeni başladım 3. kez gidicem yarınn
her seferinde acı daha da azalıyor korkma ve daha kısa sürüyor yerimseniben

uzun diye korkma sakın
çok daha iyi kısa olmasından
kısa oldu mu doğru dürüst alınmıyor
ama uzun oldu mu pamuk gibi oluyor tabir-i caizse :)
inan yaptırdıktan sonra neden şimdiye dek beklemişim diyeceksin
taş çatlasa 15 dakika sürer o da ilk kez aldıracağın için

Tüylerin yoğunsa ve de ilk olacaksa, küçük bölgeler halinde alırsa iyi olur.
Bana ilk gittiğimde öyle yapmıştı ağdacı, daha rahat oluyor.
Bir de ağdadan önce talk pudrası sürmek iyi oluyor.
Terleyip de yapışma durumu olmuyor o zaman.
Kolay gelsin ve hayırlı olsun şimdiden. zemuszemus

Neden korkuyorum böyle anlamadım valla, diğer bölgelere çok rahat yapıyorum ama buraya yapamıyorum ve korkunç senaryolar geliyo aklıma :) Gerçi onlar kaç yüz kişiye yapıyorlar artık çok klya bir işlemdir yapan için.

gittikten sonra yazar mısın çok acıdı mı diye cidden merak ediyorum bilmiyorumkismile

off çok kötü genital bölge, kndm yapamadımm bi arkadaşım çok süper alıodu ona yaptırdım ama yaptıramadım gibi bişi oldu üstü hallettik ama gerisii faciyaa ve yardıda kestik malesef bilmiyorumkismile

ama alınan tarafla alınmayan tarafta fark yaptı meselaa azalma olduu..... offf çok kötü kadın olmak bilmiyorumkismile

agda gibisi yok... agda sayesinde aldirdigim tüyler 3 ayda anca cikiyor. onlarda tek tük. annem ve komsumuz sagolsunlar kücüklügümden beri alistirdilar. ama bir ara yaramazlik yapip jilete sarildim sonucu korkunc oldu. tekar agda yapmaya baslayinca bunuda düzenli olarak 4-5 yildir hic birsey yok denilecek kadar az cikiyor. ilk aldirmada hafif agri hissedersin ama bittikten sonra dünya varmis dersin..bayanssulusmile

istanbulda avrupa yakasında temiz ve hijyene önem veren bi yer tavsiye edebilir misiniz peki yaptıranlar

korkuLcak bişey yokki bn 1 senedir aLdırıyorm daha 16 yaşındaymkaydirigubbakcemile2
iLkinde biraz acıyo ama 2.den itibarn acıda çok çok azaLıyo vee sonrası çok rahat sengözlerimebaksanab

ya zaten kısa bir işlem o kadar acısa da olur ama ben tüylerin uzunluğu konusunda emin olamadım sadece, ne uzunlukta olmaları en uygun olur.. bir de hiç bi yeri kanayan yırtılan o tarz bir şeyler olan duydunuz mu öyle korkularım var da :)

sir agdasi 5 mm oldugu zaman da rahatlikla aliyorcok uzun olunca yalniz birazcik daha fazli aci hissedebilirsin, killar uzadikca kökleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…