Diş

Ssrpcnbz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
38
8
32
Merhaba arkadaşlar benim dişimle alakali bir problemim var on dislerim arasinda bir bosluk olusmustu simdi de o aradaki dis eti boyle baya gevsemis yani istem disi dilimle surekli ugrastgmdan yirtildi galiba yarinda dis hekimleri kapali ve calisiyorum aglayacagim ya sanirim dis eti cekilmesi bu duzeltilirim mi ki disci var mi aranizda?

En sağlıklısı ve olması gereken dişçiye gözükmeniz. Muayene olmadan kimse size yardımcı olamaz.
Geçmiş olsun.

Anladım ne olduğunu bir arkadaşım yaptırmıştı onun da dişleri ayrıktı ve et çıkmıştı. Pazartesi bence iyi bir doktora git.

Periodontoloji uzmanına başvur cnm.Diş eti bölümüdür daha iyi ilgilenir.Büyük ihtimalle diş etini yakarak tedavi edip,aradaki boşluğu kapatmak için kaplama önerebilir.Çünki yüksek ihtimalle alışkanlık edindin,tedaviden sonra orayla uğraşmaya devam edebilirsin...

Peki sizce dis hekimi mi dis hastanesi mi daha iyi cok tesekkur ederim bu arada gercekten

Duzeldimi peki ya agrim sizim yok dis taslarimi temizletmistim ne olduysa ondan sonra oldu surekli istem disi oynamaya basladim simdi de dis etime zarar verdim

Evet o da küçüklüğünden beri oynadığından olmuş tamamen düzelmişti.

Peki sizce dis hekimi mi dis hastanesi mi daha iyi cok tesekkur ederim bu arada gercekten
Özel periodontoloji bulursan bnce daha iyi bulamazsanda özel normal bir diş hekimi olabilir.Şöyleki, ben asistanlık yaparken diş hastanesinden memnuniyetsiz gelen çok hastamız vardı özellikle fazla evhamlıyapın var o yüzdn özel snn için daha iyi olacaktır...

Çok teşekkürler yarın hemen bir diş hekimine görüneceğim

Merhabalar, ben dişeti hastalıkları uzmanıyım, isterseniz sizlere yardımcı olabilirim..

Merhabalar, ben dişeti hastalıkları uzmanıyım, isterseniz sizlere yardımcı olabilirim..
Merhabalar, umarim msjimi gorur ve cevap yazarsiniz. Bende de diş eti cekilmesi vardi. Alt dislerimde. Yaklaşik 1 ay once damaktan parca alip cekilen diş etlerime dikildi. 3disi ayni anda kapatmaya calisti doktor. 2 tanesi eskiye gore biraz kapanmis. Ama koyulan parca tumseklik oluşturdu ve beni cok rahatsiz ediyor. Netteki dis eti grefti fotolarindan cesaret almistim. Nettekiler cok dogal gorunuyor. Ama benimki tumsek bir yama oldu, ogretmenim ders anlatmaya basladigimda bile zorlaniyorum.Dikislerim alinali tam 2hafta oldu. 2cm yakin kesik izi var o iz sızlıyor dislerim sizliyor. cok mutsuzum ve yaptigima cok pisman oldum. Ayni bolgeye duzeltme amacli tekrar operasyon yapilabilir mi, yapilirsa bu sikayetlerden kurtulabilir miyim. Cevap yazarsaniz cok cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…