diş

bayanlar korkmayın bende 11 aylıkken ilk dişim çıkarmışım

yürümeye bile daha erken başlamışım, düşünsenize ortada dolanan dişsiz bir bebe

ama şimdi maşallah at gibi dişlerim var. geç çıksın güç çıkmasın

benim bebişiminde altta 2 dişi çıktı maşallahı war hiç eziyetide olmadı ne ateş ne kusma hiç bişeyciği yok

kızlar şanslısınız diyebilirim size.tabi siz bian önce çıksın artık büyüdğünü farkettirsin istiyorsunuz biliyorum.benim oğlan çok erken çıkardı dişini şimdi 5 tane dişimiz var ve sürekli mememi ısrmaktan en başa döndük memelerimde yine yaralar oldu.zcık daha tadını çıkarın kızlar elbet çıkacaklar...

cimcime canım maşşallah hayatım çok güzel görünüyor incileriniz çok sevimli oluyolar yaa maşşallahhhh tütüüttttüüüü bide ısırmasalar ::)))

evet cnm yaaaaa ne degerliymis cok zor cektim
hep böyle parlasinlar ins- tüm bebislerin incileri

canancım maşallah kocaman olmuşlar..bizimki alttakiler çıkalı bibuçuk ay oldu daha üstte bişey yok..çok hoşuma gitti ya tan ınkikoca adam gibi..maşallah:nazar::nazar:

benim oglusun da simdi 6 tane disi var iki altta 4 ustte
ayrica tum disi cikan bebislere masallah, cikmayanlarda zaten yakinda cikacak okadar uzulmeyin kizlar

massallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bebise selincim
hosgeldiin bende sana bakicaktim nerdesin diye cok sükür sagsaglim gelmissiniz tatlim
basim catliyo cikmam gerek ama inan cok sevindim umarim iyi gecmistir tatilin tatlim

melegin uyuyordur öpüyorum sizii

bizim 4. dişimizde cıktı..ama resmen ölüm yani..diş cıkarmak ne zormus..ishal,kusma,iştahsızlık,huysuzluk-uykusuzluk şımarıklık..yanı ne ararsanız var..bu arada kızım 14 şubat dogumlu...su sıralar ek gıda almayı reddedıyor..varsa yoksa memeye yapışıyor..zayıfladıda tabı halıyle..hem emekle hem diş çıkar..bosverın cıkmasın sizinkıler bi süre daha rahat edın bıraz daha..

teyzeeri sizin icin cekildi bu fotoyuu alttakilerden hemen sonra ciktilar

ayyy yerim seni aynı benim kızımın dişleri gibi..bende dıyordumkı bır tek benımkının mı dişleri böyle ayrık ve büyük..sizinde böyleymıs.laelaelaelaelae..bızımkı 4 tane oldu yanlardakılerıde kaşıyor şmdi..maşallah yerim ben bunu yerim..bizimki agzını actırmıyor kı..bir tek gülerken cekebılyıorum o da hemen agzını kapatıyor resmını cektıgımı farkedince cok degerlı ya dişleri:)

ayyy yerim seni aynı benim kızımın dişleri gibi..bende dıyordumkı bır tek benımkının mı dişleri böyle ayrık ve büyük..sizinde böyleymıs.laelaelaelaelae..bızımkı 4 tane oldu yanlardakılerıde kaşıyor şmdi..maşallah yerim ben bunu yerim..bizimki agzını actırmıyor kı..bir tek gülerken cekebılyıorum o da hemen agzını kapatıyor resmını cektıgımı farkedince cok degerlı ya dişleri:)

hehee aynen teyzesi cok degerli incileri bi türlü cekememistim güldürürken hemen cektim acmadi agzini bi türü kapatiyor hemen.. disleri aayri olmasini ben büyük oglümdayken disciye gidip sormustum korkmustum ayrik kalicak diye normalmis dedigin gibi sonradan kapandi ... 4 . disiniz hayirli olsun cnm vede cok gecmis olsun zor cikartmis baya kiyamam nasil acimistir ya

bizm de ne dişimiz var henüz ne de emekleme falan
30 ocak doğumlu kızım ama her şeyin bir zamanı var bekleyelim bakalım aslında ben de bazen düşünüp üzülüyorum özellikle desteksiz oturamamasına ama ne yapalım

nihayet bizimde çıktı.ama henüz göremedik,ağzını açmıyor ki.sadece dokunarak anladık.zaten bir kaç gündür sıkıntılıydı demek ki diş çıkaracakmış.inşaallah tüm bebekleri dişleri sağlam ve sağlıklı olur.darısı çıkmayaanların başına.

bizimde ilk dişimiz 1 hafta önce çıktı 7 aylık omammıza 3 gün varken yani
çok şaşırdım
ara ara açıp ağzını bakıyorum çok mutlu oldum :)

Egeninde dişleri daha çıkmadı 21 şubat doğumlu 7 buçuk aylık oldu ama daha zaman var demekki.hamileyken süt içmemiştim normaldede içemem zaten ondanmı diye üzülüyordum ama çıkaramayan bebişlerde varmış daha.oğlumda emekleme yürüteçle koşma desteksiz oturma falan 6. aydan beri var hayırlısıyla dişin yolunu gözlüyoruz bizde

X