diş

aynı günde doğmuştu değilmi bizim bebişler canım..
aynen bizimde dişimiz yok.alya 18 subat doğumlu.
nene gibi dolanıyor ortalıklarda,çok komik..:roflol:
hayırlısı olsun diyorum bende..
ne emekliyor,ne dişi var..:sinifsinif:
maşallah anası gibi rahat benim kızım..yatıyor:roflol::roflol:

şanslısınız arkadaşlar tadını çıkarın.7.ayından beri çekiyorum diş derdini.uykusuz geceler,bütün gün bağırmalar,huysuzluk,huzursuzluk,iştahsızlık..vs.bi başladı mı çıkmaya sürekli gerisi gelio.emekleme olayını da dert etmeyin.peşinde pervane olmanız gerekir,bi ordalar bi burdalar.sabırsızlanıyo insan hemen gelişim göstersin,bi basamak atlasın ben de çok hevesliydim.aldım ağzımın payını:eek:klava:

aynı günde doğmuştu değilmi bizim bebişler canım..
aynen bizimde dişimiz yok.alya 18 subat doğumlu.
nene gibi dolanıyor ortalıklarda,çok komik..:roflol:
hayırlısı olsun diyorum bende..
ne emekliyor,ne dişi var..:sinifsinif:
maşallah anası gibi rahat benim kızım..yatıyor:roflol::roflol:

evet canım 18 şubat öğlen saat 4 10 geçe doğdu saatleride aynıymış ne gülerim valla bzidede diş yok emeklemnim e si yok daha sağlıklı olsundlrada olur elbet

bizdede diş yok hala yaa sabırsızlanıorum emekleme olarakta asker edasıyla tek kolu üstünde sürünerek diğer koluyla kurcalıyacağı mevziye odaklanıo ve dağıtıo

bizimde yok hayatım henuz diş falan
bide bnm kız sizinkilerden accık büyük

bizimde yok henüz incimiz çok huysuz iştahsız bu aralar emeklemiyor ama yürüteçle uçuyor sanki maşallah:)) hep peşimde herşeyi topladım ne bulsa uzanıyo alıyo ve ağzına sokuyo örtü mörtü hep kaldırdım yıkıyo evi şimdiden cadıı :)))

ilk disini 6. ayini bitirdigi gün cikti sonra arka arkaya digerericikti ve inanilmaz hizla büyüyorlar

bizimde dişimiz yok ama cadolozum baya baya emekliyor artık mutfaga gelip arkamdan cekmeceleri karıstırıyo bebişim

slm kızlar.ege bugün beni hiç emmedi sütü sağıp kaşıkla veriyorum alıyor ama emmiyo beni eliyle itiyo.ne yapıcam bilmiyorum.:KK43:

bizim dişler de çıkmadı daha. henüz hiçbir belirti de yok.

bizimde disimiz yok, emekleme tam olarak olmasada sürünüyoruz.
Inanin o bile yetiyor. Dün ilk yaramazligini yapip tv nin yanindaki büyük vazomu kirdi.
:ecrin_bebek:

bizimde çıkmadı henüz. ne varsa ağzına götürüyor kaşınıyor galiba.
canancım maşallah bu ne hız yaa :nazar:

X