Dış tutaktaki sertlik

sdass

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
155
1
96
İstanbul
Umarım doğru yere açmışımdır konuyu. Kızlar benim sorunum şu;cinsel organımın dış dudaklardan birinin içinde bir sertlik var(kasığıma doğru) ama renk olarak bir değişiklik yok. Onun da hemen üstünde nohut kadar büyüklükte ve içi mor yumuşak bir şişlik var. Sıktığımda ikisi de üst üste fakat bir alttan bir üstten olmak üzere iki ayrı yerden iltihap akıyor biraz ama şişlikler geçmiyor... Birkaç aydır böyle. Umarım anlatabilmişimdir başına böyle bir şey gelen veya bir fikri olan var mı aranızda ?? :18:

tatlım benim de aynı sorunum var o kıl dönmesinden kaynaklanıyor benimde senelerce orda vardı nohut büyüklüğünde kiloduma değiyor kanatıyordu içi iltihap yapıyordu en sonunda bu forumda araştırdım baktım birçok kadında varmış fucidin diye antibiyotik merhemi var ondan aldım sürdüm sonra onu sıktım sıktım zımbızla bir baktım ki içine o kadar uzun bir kıl çıktı ki anlatamam sonra yumuşadı orası şimdi hafif şişlik duruyor herhalde daha devamı var ama bence sende kremi sür içinde kıl vardır ondan öyle oluyor arkadaşım geçmiş olsun..

Rica ederim canım bende senin gibi sadece bende bu sorun var sanıyordum kötü birşey diye korkuyordum meğersem birçok kadında oluyormuş orda kıl dönmesi oluyormuş içinde birşey yok gibi duruyor sıkınca ama kremi sür sonra zımbızla içine iyice bak kılı alınca rahatlarsın ama için rahat etmiyorsa bir cildiyeye de görünebilirsin..geçmiş olsun

Oh ya sonunda derdimden anlayan birileri çıktı :) Çok saol arkadaşım ben de deneyeceğim hemen bu ilacı. Yalnız bir sorum lacak ilacı kaç gün kullandıktan sonra sıktın iltihabı? Bir de kıl kendi mi göründü de cımbızla çektin yoksa sen mi biraz deriyi zorlayıp buldun?
Son olarak, ağdacıma sordum bana batticon sür geçer, kıl varsa da çıkartır dedi. Ben de bir haftadır her gün sürdüm üstünü de yara bandıyla kapattım. Şişlik yok şimdi indi. Tekrarlar diye düşünüyorum ama, bende hep öyle oluyor çünkü :S bu da aklınızda bulunsun :)

tekrar geçmiş olsun canım hayır dışardan kıl görünmüyordu ama ben biraz kurcaladım orayı zımbızla iyice benim çok kanıyordu zaman zamanda iltihap yapıyordu hatta öyle ki kiloda deyip daha da kanıyordu fucidin iltihabı kurutup biraz rahatlattı zaten ne kadar sürdüm hatırlamıyorum şişlik ininceye kadar sürdüm ama senin gibi bir hafta da rahatlattı..baticon da iyi geldiyse güzel onu kullan içeriği aynıdır belki dediğim ilaçla ama içinde kıl olduğundan zaman zaman tekrarlar benim hafif şişlik duruyor ama artık kesinlikle ne kanama var ne de iltihap var..biz bayanlar ağda yaptığımızdan birde kasıkta bacağın sürtünmeden dolayı herhalde orda kıl dönmesi oluyor bende çok korkuyordum kesin kötü birşey var diye bizim gibi çok kadında oluyormuş korkma mühim birşey değil geçmiş olsun canım

Çok saol canım, vallahi içimi rahatlattın. İçerde kıl yok galiba çünkü şu an dokunduğumda en ufak sertlik hissetmiyorum ama benim durumum da seninki gibi; sürekli geçip tekrar oluşuyor :S bir dahaki sefere de önerdiğin ilacı deneyeceğim

hiç üzülme bende de bir kaç kez olmuştu. içindekinin kıl olduğunu dışarıdan anlayamazsın. onu steril bir iğneyle patlatıp dışarı çıkarıp sonra da antibiyotkli pomat sür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…