Arkadaşlar merhaba öncelikle Dış Ticaret mezunuyum iki aydır deli gibi iş arıyorum fakat malesef yok.Saçma sapan alanımla alakalı olmayan işlere basvuruyorum. İngilizcemi geliştirmek için devamlı yabancı diziler filmler izliyorum gramerim var fakat pratik yapıcak ortamım yok. İngilizcem orta seviyede . Bulgarcamda var hatta Bulgarcam ingilizcemden daha iyidir belki pratikte yazabiliyorum çok iyi anlıyorum fakat konuşurken kendimi ifade edebilecek herseyı bılıyorum . Sorun şu ki işssizlikten bıkmış bir durumdayım bu alanda hiç deneyimim yok . Üniversite stajımın süresi bir ay kadardı ondada tanıdık vardı naylon yaptım gitmedim.. Sorum şu ilk defa kendi mesleğimle alakalı mülakat daveti aldım. Çalışma saatleri gayet iyi sabah 8:5 aksam 6. c.tesi 10-14:00 arası ve pazar tatil. Pozisyon ithalat ihracat müşteri temsilcisi. Aranılan şartları yazıyorum. Bu pozisyonda çalışan bilgi verebilecek biri varsa yorum yapmalarını rica edicem . En azından kendi mesleğimle ilgili biyerde çalışıp biyandan ek uğraşlarla dılımı gelıstırmek istiyorum. Hem maddi açıdan hemde kendimi geliştirebilmek için bu ıse cok ıhtıycım var.. Maaş beklentiniz ne diye sorduklarında ne cevap vermeliyim sizce. Acksası benım düşündüğüm aralık tecrbesz brine göre alt sınır 1200 üst sınır 1500 olmalı . Firma denizclik firması uluslararası alanda taşımacılık yapıyor. İSTANBUL'da oturuyorum. Daha önce farklı iş tecrübelerim oldu satış alanında iş hayatına yabancı değilim tecrübesiz değilim profesyonel bir çalışanım. Fakat kendi mesleğimde acemiyim arkdaşlar ltfen yardımm
ALINACAK PERSONEL SAYISI:4
İşin Tanımı :
ithalat ve ihracat yük takibi yapacak
konteyner yükleme ve boşalma süreçlerini takip edecek
müşterilere yüklemelerin durumları hakkında bilgi verecek
iç nakliye ve kapı teslim işlerinde tedarikçileri organize edecek
firma yazılımına ve kullandığımız şablonlara ilgili kap ve kg girişlerini yapacak
konteyner dolaşım ve son durumlarını inceleyecek
transit işlem ve tescil işlemlerini takip edecek
gümrük firmaları ve müşterilerle bilgi akışını sağlayacak
Aranan Nitelikler :
20 - 28 yaş aralığında, erkek adaylarda tercihen askerliğini yapmış
bay veya bayan, tecrübeli / tecrübesiz
Kadıköy ve çevre ilçelerinde ikamet eden
öğrenmeye açık, denizcilik ve konteyner taşımacılığı alanında kariyer hedefleyen
yoğun çalışma temposuna uygun
konuşması açık, anlaşılır, iletişim kabiliyeti kuvvetli
takım çalışmasına yatkın
outlook ve ofis programlarına hakim
Böyle bir firma bu pozisyon için eleman ararken ne gibi sorular sorabilir ,
ithalat ve ihracat müşteri temsilcileri alınacakYorum yapan arkadaşlara şimdiden tesekkürler.. :26::26::44::44:
ALINACAK PERSONEL SAYISI:4
İşin Tanımı :
ithalat ve ihracat yük takibi yapacak
konteyner yükleme ve boşalma süreçlerini takip edecek
müşterilere yüklemelerin durumları hakkında bilgi verecek
iç nakliye ve kapı teslim işlerinde tedarikçileri organize edecek
firma yazılımına ve kullandığımız şablonlara ilgili kap ve kg girişlerini yapacak
konteyner dolaşım ve son durumlarını inceleyecek
transit işlem ve tescil işlemlerini takip edecek
gümrük firmaları ve müşterilerle bilgi akışını sağlayacak
Aranan Nitelikler :
20 - 28 yaş aralığında, erkek adaylarda tercihen askerliğini yapmış
bay veya bayan, tecrübeli / tecrübesiz
Kadıköy ve çevre ilçelerinde ikamet eden
öğrenmeye açık, denizcilik ve konteyner taşımacılığı alanında kariyer hedefleyen
yoğun çalışma temposuna uygun
konuşması açık, anlaşılır, iletişim kabiliyeti kuvvetli
takım çalışmasına yatkın
outlook ve ofis programlarına hakim
Böyle bir firma bu pozisyon için eleman ararken ne gibi sorular sorabilir ,
ithalat ve ihracat müşteri temsilcileri alınacakYorum yapan arkadaşlara şimdiden tesekkürler.. :26::26::44::44:
Son düzenleme: