• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş tellerimden memnun değilim kızlar! yardım:(

cekirdekcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
1.035
2.132
133
Kızlar çok mutsuzum iyice psikolojim bozuldu. dişimden tırnağımdan arttırıp taktırdığım tellerle dişlerim daha da berbat oldu. hiç beğenmiyorum. Orta hat kaymam var demiştim şimdi daha da kaydı. yüzümün ortasından tek dişim geçiyor.

10. ayımdayım. Doktorun beni tınladığını düşünmüyorum. Düzelticem dedi, ama düzelmek yerine her geçen ay sorunlarım artıyor. en büyük hatam mal gibi, diş doktoruna yaptırtmak oldu.

Gittiğim ortodontisler de kabul etmiyor tabii yarım iş olduğu için. Kızlar, tellerimi gidip çıkarttırmak istiyorum. Daha da kötü olacağından korkuyorum.

Var mı böyle durum başına gelen? :( Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Doktorun salladığını zannetmiyorum. "Ne zaman düzelecek?" diyorum. Bana "Eski dişlerin daha mı iyiydi" diyor. iyiydi eski dişlerim daha iyi değildi diye yaptırıyoruz ve herkes diyor, neden dişlerin böyle oldu. Doktora ne zaman gülebileceğim diyorum; geçiştirmeler falan...

Yemin ediyorum kızlar, evet eski dişlerim çok sorunlu değildi diye bile düşünmeye başlıyorum.

Hergün ağlıyorum ya.... Çekimli bi tedaviydi hiçbir ayarlama hiçbir şey yok, dişlerim için...

Sizce çıkarttırayım mı? Şeytan diyor, dişlerimi diğer tarafa çektirmek için boşluk var o tarafa lastik takayım kendim o tarafa doğru kaysınlar. Doktorun da bi halt yaptığı yok zaten...

Kızlar çok mutsuzum iyice psikolojim bozuldu. dişimden tırnağımdan arttırıp taktırdığım tellerle dişlerim daha da berbat oldu. hiç beğenmiyorum. Orta hat kaymam var demiştim şimdi daha da kaydı. yüzümün ortasından tek dişim geçiyor.

10. ayımdayım. Doktorun beni tınladığını düşünmüyorum. Düzelticem dedi, ama düzelmek yerine her geçen ay sorunlarım artıyor. en büyük hatam mal gibi, diş doktoruna yaptırtmak oldu.

Gittiğim ortodontisler de kabul etmiyor tabii yarım iş olduğu için. Kızlar, tellerimi gidip çıkarttırmak istiyorum. Daha da kötü olacağından korkuyorum.

Var mı böyle durum başına gelen? :KK43: Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Doktorun salladığını zannetmiyorum. "Ne zaman düzelecek?" diyorum. Bana "Eski dişlerin daha mı iyiydi" diyor. iyiydi eski dişlerim daha iyi değildi diye yaptırıyoruz ve herkes diyor, neden dişlerin böyle oldu. Doktora ne zaman gülebileceğim diyorum; geçiştirmeler falan...

Yemin ediyorum kızlar, evet eski dişlerim çok sorunlu değildi diye bile düşünmeye başlıyorum.

Hergün ağlıyorum ya.... Çekimli bi tedaviydi hiçbir ayarlama hiçbir şey yok, dişlerim için...

Sizce çıkarttırayım mı? Şeytan diyor, dişlerimi diğer tarafa çektirmek için boşluk var o tarafa lastik takayım kendim o tarafa doğru kaysınlar. Doktorun da bi halt yaptığı yok zaten...
Canım benim kızımında orta hat çakışmıyordu boşlukta yoktu ama doktorumuz bir diş çekerek yer açtı şimdi lastiklerle kaydırıyor.yalnız bizim üç yıldır tedavimiz sürüyor sabırlı olmqn lazım bence çıkarttırma.doktorun nerde ve kim ve ortodontıst değilmi

benimde alt dişlerde orta hat kayması vardı. Şimdi alt 2 ön dişimin arası baya açık. Ne yapıyor doktor bir fikrim yok 6 7 ay oldu benimde sabır göstermek gerek.

Back