Evet son hali hepsiF21 ile başlayan fotoğraf dişinizin son hali mi? Ona göre yorum yapacağım.
Çene ameliyatınada cesaret edemem biraz izledim videolarıda , telle belki kurtarırım dedim ama çok daha kötü dişler çeneler var nasıl güzel olmuş ama benimki olmadıAlt dişler zaten bi tık üst dişin arkasına girer. Sizinki biraz fazla giriyor ama diş teli ile de damak geri çekilmez alt çene amelyatı ile öne alınabilir belki. Yada şu instagramda çene hattı için slikon birşey çiğniyorlardı alt çeneyi one goturuyor diye şikayetler vardı hatta. Bi ihtimal yaşa bağlı hareketlerle öne gidebilir.
Alt çene ile tam üst üste olan hali yok ama orta hattı duzelttigini tahmin ediyorum. Ben de tel tedavisi gördüm ön kısımdaki dişler öne daha çıkık oluyor tedaviden sonra. Tabi yaş faktörü de var; bazı durumlara daha erken yaşlarda müdahale edilmesi gerekiyor. Üst cenenizde darlık var gibi.Evet son hali hepsi
Üst çenede darlık var evet , yaşım 32 arkalarada takılmadı bişeyAlt çene ile tam üst üste olan hali yok ama orta hattı duzelttigini tahmin ediyorum. Ben de tel tedavisi gördüm ön kısımdaki dişler öne daha çıkık oluyor tedaviden sonra. Tabi yaş faktörü de var; bazı durumlara daha erken yaşlarda müdahale edilmesi gerekiyor. Üst cenenizde darlık var gibi.
Eski hali var mı dişlerinizin? Ayrıca dişlerinizin arkasına retainer takıldı mı?
Üst çenede darlık var evet , yaşım 32 arkalarada takılmadı bişeyönceki halinide paylaşayım
Alt dişleirnizde tel yokmuydu. 8 ay çok kısa değilmi benim bir senem gitti kaldı iki seneArkadaşlar merhabalar , 8 ay önce özelde tel taktırdım , üst dişlerim fırlaktı , çarpıklık falan yoktu. Geçen hafta artık oldu dedi ve çıkarttı , biraz daha kalsa dedim olmaz üstüste gelir dedi , plakla zaten tedavin devam edecek dedi 3 ay sonraya da gün verdi.
Ama ben sonuçtan memnun kalmadım , evet fırlaklık gitti ama dişlerim üstüstte gelmiyor , benden daha kötü dişe sahip olanların bile dişleri çok güzel oluyor , benimki olmadı, sizce bu durumu doktara tekrar ssöylesem mi
Mewing denilen durum için üretilmiş gibi.Acısız islenmsiz o slikon aparat da böyle çiğneme egzersizi diye geçiyor. Denemekten zarar gelmez gibi
Araştırcam bunu mutlaka tşk ederimAcısız islenmsiz o slikon aparat da böyle çiğneme egzersizi diye geçiyor. Denemekten zarar gelmez gibi
Tam bilmiyorum bende instagram da görmüştüm kullananlar bazılarının çenesi öne doğru çıkıyordu.Mewing denilen durum için üretilmiş gibi.
Doktorumun samimiyetine inandım , paragöz değil telleride benim zorumla taktı , beyazlatma istedim , sigara kullanıosun şimdi boşyere paranımı alayım dedi, çene problemim var evet bınu kabul ediyorum , annemi hiç emmeişim sürekli biberon ve emzik sonuç buHekiminiz dişlerinizi bence olabilecek en iyi şekilde düzeltmeye çalışmış.
Sizin asıl probleminiz çene yapısının darlığı ve önde/geride olma durumu bence. Bu da derin kapanma vs gibi problemlere neden oluyor zannımca.
Size tavsiyem çene cerrahisi ile görüşün muhakkak. Ayrıca başka ortodontistlere de gösterin. Asıl problem çene olduğu için bu yaşta en fazla bu kadar müdahale edebildi hekiminiz diye düşünüyorum.
Yok sadece üst taktırdım, benim çarpıklığım vs yoktu, 8 ayda seruvenim bittiAlt dişleirnizde tel yokmuydu. 8 ay çok kısa değilmi benim bir senem gitti kaldı iki sene
Dediğim gibi çene cerrahisi ile görüşün muhakkak. Canınızı sıkmayın, sağlıklı olmaları bile büyük bir nimet. Umarım istediğiniz gibi olur.Doktorumun samimiyetine inandım , paragöz değil telleride benim zorumla taktı , beyazlatma istedim , sigara kullanıosun şimdi boşyere paranımı alayım dedi, çene problemim var evet bınu kabul ediyorum , annemi hiç emmeişim sürekli biberon ve emzik sonuç bu
Ama dişleriniz hala içe dönük şekilde benimd eiçe dönüktü düzeldi yerine oturdu ama bu telleri bugün çıkarsa eski haline dönecek ki. Arkadşarımın telleride bir senede bir buçuk senede çıktı hepsi eski haline döndü plaklarınızı düzenli kullanın mutlaka. Birde başka bir ortodonti uzmanına gösterin o size hatalarını söyler böylelikle şikauet edebilirsiniz.Yok sadece üst taktırdım, benim çarpıklığım vs yoktu, 8 ayda seruvenim bitti