Benim şöyle bir sıkıntım var..Dişlerimde bariz yamukluklar var ve beni bir hayli rahatsız ediyor..Konuşurken rahat konuşamıyorum,gülmek zaten sıkıntı..İnci gibi dişleri olanlara imrenerek bakıyorum..ve yaş 30..Bu saatten sonra tel taktırayım mı,yoksa 30 yıl telsiz geçti,kalan yıllar da bir şekilde geçer deyip avutayım mı kendimi..Bir tanıdığım ile görüştüm,ayda 250 tl ödeme oluyormuş,yaklaşık 2 sene sürerse,ortalama 4000 tl yi bulacağını söyledi..Meslek olarak da sürekli konuşmam gereken bir mesleğim var..Yerimde olsanız ne yapardınız?Takıldı,bitti derken yaş 35 olacak..
Benim şöyle bir sıkıntım var..Dişlerimde bariz yamukluklar var ve beni bir hayli rahatsız ediyor..Konuşurken rahat konuşamıyorum,gülmek zaten sıkıntı..İnci gibi dişleri olanlara imrenerek bakıyorum..ve yaş 30..Bu saatten sonra tel taktırayım mı,yoksa 30 yıl telsiz geçti,kalan yıllar da bir şekilde geçer deyip avutayım mı kendimi..Bir tanıdığım ile görüştüm,ayda 250 tl ödeme oluyormuş,yaklaşık 2 sene sürerse,ortalama 4000 tl yi bulacağını söyledi..Meslek olarak da sürekli konuşmam gereken bir mesleğim var..Yerimde olsanız ne yapardınız?Takıldı,bitti derken yaş 35 olacak..
Geç kaldığımın farkındayım,önce olsaymış çok iyiymiş ama olamadı,hep bunun pişmanlığını yaşıyorum..Keşke demenin de bi manası yok..Bilmiyorum,değer mi acaba..Benim ilk gittiğim doktorum 34 yaşında tel taktırmış 3 sene kullanmış sürekli insanlarla iç içeydim ama hiç rahatsızlık duymadım diyor aynı şekilde benim şimdi ki gittiğim doktorun da hastaları arasında 40 yaşa kadar var diş teli olan.. eğer gerçekten rahatsız oluyorsan tabiki taktır hiçbirşey için geç değil.. Ortodonti uzmanıyla görüş konuş fikirlerini al son karar senin =))
Dışarıdan gözüksün,hiç önemli değil,onunla yaşamaya alışırım elbet..Bir de benim önlerde dolgu var,dolgu varken tel takılabilir mi acaba?Benim tellerim vardı nedense çoğu insanlar acıtıyo yok onu yiyemiyorum bunu yiyemiyorum diyolardı.
Saçmalık yapma dedikleri herşeyi yaptımm SAKIZ yasaktı ya çiğnedim fln sonuç güzel oldu fazla sorun çekmedim.
Kolay bişy ben önden taktırmıştım. Ama içtende takılabiliniyor böylelikle dışarıdan hiç gözükmüyor ama fiyat olarak biraz daha pahalı
Bence taktır derim.
Fiyatlarda dişin yapısına göre çok farklılık gösteriyor.
Bence bir ortadontist e danış en iyi fiyatı onlar söyler mesela benimki 4,5 tu.
Dışarıdan gözüksün,hiç önemli değil,onunla yaşamaya alışırım elbet..Bir de benim önlerde dolgu var,dolgu varken tel takılabilir mi acaba?
şeffaf tel daha pahalı dimi,ne kadar tuttu?2 sene sürer,bir sene de pekiştirmesi oluyormuş..ben 34 yaşındayım. 10 ay önce taktırdım şeffaf tel. sürekli konuştuğum bir meslek bende de var. az kalmış doktorum öyle dedi. sana özelden ilk ve son halini yollayayım. 5 sene sürmez korkma
Geç kaldığımın farkındayım,önce olsaymış çok iyiymiş ama olamadı,hep bunun pişmanlığını yaşıyorum..Keşke demenin de bi manası yok..Bilmiyorum,değer mi acaba..
şeffaf tel daha pahalı dimi,ne kadar tuttu?2 sene sürer,bir sene de pekiştirmesi oluyormuş..
Benim şöyle bir sıkıntım var..Dişlerimde bariz yamukluklar var ve beni bir hayli rahatsız ediyor..Konuşurken rahat konuşamıyorum,gülmek zaten sıkıntı..İnci giincii dişleri olanlara imrenerek bakıyorum..ve yaş 30..Bu saatten sonra tel taktırayım mı,yoksa 30 yıl telsiz geçti,kalan yıllar da bir şekilde geçer deyip avutayım mı kendimi..Bir tanıdığım ile görüştüm,ayda 250 tl ödeme oluyormuş,yaklaşık 2 sene sürerse,ortalama 4000 tl yi bulacağını söyledi..Meslek olarak da sürekli konuşmam gereken bir mesleğim var..Yerimde olsanız ne yapardınız?Takıldı,bitti derken yaş 35 olacak..
14 ayda düzelmiş o zaman dişleriniz,kısa sürmüş..Benimde dişlerimde sorun vardi canim hatta ön dişlerini çektirip yeni diş yaptirmayi bile düşündüm hangi doktor gittysem bana tel önerdi kendi dişlerine sakin dokundurma dedi bende gecen sene mayis ta taktirdim bu mayista bir sene oldu ve temmuzda cikicak tellerim dislerim dümdüz artik benim taktigim teller seffafti bu arada 5200 TL vermistim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?