• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli yüzünden kendimi özgüvensiz hissediyorum :(

ben de bir yıldır diş teli kullanan birisiyim ve gerçekten hiç özgüvenimde eksilme olmadı aksine çoğu kişiden çok tatlı duruyor lafını duydukça açıkcası hep böyle mi kalsam demiyoda değilim hani :D tabi işin şakası bir yana ama bence acısına ağrısına katlandıktan sonra ki o da başlarda oluyor sadece, geri kalan seyler ıvır zıvır yani
benim sadece yan kesici dişim öndeydi onu çok taktım kafama herkes taktırma teli dediler ama sırf bir dişim güzel görünsün diye katlanıyorsam demekki özgüvenim az değildir ve aynı şey senin için de geçerli o kadar da özgüvensiz değilsindir
çoğu insan diş teli taktıramaz özgüveni olmadığı için
kaç yaşındasın bu arada ? merak ettim..ve sana tavsiyem çok daha güzel gülümseyeceğin günleri düşün tellerini unut ben öyle yapıyorum
her zaman allahıııım düğün fotoğraflarımda ağzımı kocaman açıp gülmek istiyorum ama bu dişlerle yapamam diyodum şimdi o günü düşünüyorum ve tellerimi unutuyorum :))

28 yaşında taktım, hayatımda yaptığım en güzel şeylerden biri. Ağlayıp zırluyordum, o ara işsiz de kaldım kimse bana iş vermeyecek sanıyordum. Hiiiççç alakası yok süreç çok güzel ilerledi. Sende alışırsın zamanla.
Şimdi özgüven yok diyorsun sonrasında ki özgüven tavan yapıyor. Gelinliğimin içinde eski dişlerimi düşenemezdim:)

çok kısa bir süre sonra alışacaksın..ve çıkarıldığı zaman ohh be iyiki takmışım diceksin...yurt dışında neredeyse herkes takıyor..bizim ülkemiz pahalı olduğu için çok yaygın deil..sen şanslısın yani :KK39:
Evet aynen, bende zaten yurtdışında yaşıyorum.Fakat burda yaygın ama öyle herkese yapmıyorlar.Çocukken bedava burda. Benim ergenlik çağımdan beri dişlerim aşırı eğri hatta biri de üstte çıkmış bana tamamen büyümemi yetişkin olduktan sonra tel takacaklarını söylediler. Şimdi artık 8 sene geçmiş yani beklemişim şimdi taktılar şimdide 2 sene daha düzelmesini beklicem:KK8:

Evet aynen, bende zaten yurtdışında yaşıyorum.Fakat burda yaygın ama öyle herkese yapmıyorlar.Çocukken bedava burda. Benim ergenlik çağımdan beri dişlerim aşırı eğri hatta biri de üstte çıkmış bana tamamen büyümemi yetişkin olduktan sonra tel takacaklarını söylediler. Şimdi artık 8 sene geçmiş yani beklemişim şimdi taktılar şimdide 2 sene daha düzelmesini beklicem:KK8:
valla çok iyi olmuş taktığın..kesinlikle pişman olmayacağın birşey....çocuklara yurtdışında bedava olduğunu bilmiyordum..nekadar güzelmiş..inşallah bizim ülkemizdede olur......

Kaç yıl tel kullandım.. Bir gün bile sorun etmedim.. Hem sonrasında çıkan sonuç için çekilen her şeye değer.. Hemde sana garip gelebilir ama sana garip geldiği için insanların öyle düşünebileceğini düşünürsün.. Boşver.. Keyfini çıkart emin ol dışardaki hiçbir insana bu anormal gelmiyo :)

canım tek sorunun bu olsun :D inan bana çıkardığında ve zaman geçtiğinde iyi ki takmışım diyeceksin kendine özgüvensiz bir şekilde gülüp 1 ömür geçirmektense 2 yıl telli gezip çıktığında harika dişlere sahip olmak paha biçilemez:D:D

Hiç üzülme, her şey alışana kadar. Bir süre sonra sen de çevrendekiler de alışacaklar. Yine de çok sorun ediyorsan şeffaf tellerden takabilirsin, benim kardeşinki şeffaf. Hiç belli olmuyor, kahkaha atarken filan ya da böyle özel olarak dişlerini gösterirse görüyorum. Çıkarınca ne kadar güzel olacağını düşün, 2 sene dediğin nedir hem ? Hiç üzme kendini.

Back
X