• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli tecrubesi olanlar bıraz bilgi verir misiniz?

TheTudors

Biraz pamuk biraz un =)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
4.831
713
363
diş teli nasıl takılıyor?? ne kadar surer? ben alt ve ust çeneye taktıracağım şeffaf ıstıyorum..4500tl dıye yazıyor burdakı arkadaşlar??

canım yanar mı ve işe yarar mı? deneyımlı olanlar yazabılır mı?

şeffaf olanlar daha uzun surede sonuç verıyor dıyorlar..ama kullananlar memnun kalmış..

bırde 2010dakı yazılara baktım o zaman 3000 tl olan bu zamana nasıl 4500 olur anlamadım..

ilgisi bilgisi deneyımı olan yok mu?????

Canım valla eşim takmıştı.. Alışması çok uzun sürmüştü.. Katı şeyler felan yiyememişti en başta.. Sonradan yavaş yavaş başladı ama 1 2 ay sonra alışmıştı.. 1,5 yıl kadar felan taktıı.. Sonra da mis vallahii :1:

Canım valla eşim takmıştı.. Alışması çok uzun sürmüştü.. Katı şeyler felan yiyememişti en başta.. Sonradan yavaş yavaş başladı ama 1 2 ay sonra alışmıştı.. 1,5 yıl kadar felan taktıı.. Sonra da mis vallahii :1:

brownımm sağolasın:42:

benım alt dişlerım özellıkle yamuldu..oyle değildi halbukı..

okulun stresı çoktu bu sene..sanırım gece çenemı sıkıyordum bu nedenle olabılır..

korkuyorum taktırmaya ama çok ıstıyrum.. yaşlanınca o dışler daha da yamulmaz mı??

brownımm sağolasın:42:

benım alt dişlerım özellıkle yamuldu..oyle değildi halbukı..

okulun stresı çoktu bu sene..sanırım gece çenemı sıkıyordum bu nedenle olabılır..

korkuyorum taktırmaya ama çok ıstıyrum.. yaşlanınca o dışler daha da yamulmaz mı??

Canım eşiminde üst dişlerinde problem vardı.. İşte o da taktı felan sonra o da dedi acaba bozulur mu diye ama hiç bozulmadı yanii.. :40:

Tabi taktıran arkadaşlarımız daha iyi bilir ben başkası üzerinden konuşşuyorum amaa..

canım bn metal taktırıyorum ve 3000 tl 12 ay taksit yaptırdım,şeffafla metal arasındaki tek fark ücret ve süre,memnuniyet değişmez tabiiki...bende hem altta hem üstte ve hatta dişlerimin dile bakan iç tarafında bile var metaller..ilk ay zor oldu ama şuan alıştım,acı zaman zaman oluyor ama kesinlikle dayanılmayacak kadar değil,ağrı kesiciyle geçiyor,bir de bnm ağzımda 4 diş fln yok çektiler düşün nası zor geliyor yemek yemek,çekirdek çintemiyorum çok özledim:)) ama sonuçları gördükçe değişimi farkettikçe o kadar çok seviniyorum ki..Allahım düzgün dişlerim oluyor artık yaa diyorum...eşim de bu diş olayı bitsin burnunu da yaptıralım hatun diyor:))) iice kaportaya sokuyor adam beni:) ama gülmekten çekinmiyorum artık metaller var ama şey gibi düşün; normalde göbeğin olsa sinir olursun dar bişey giyemezsin ama hamile olunca önemsemezsin çünkü neden göbekli olduğun bellidir,tel de öyle metal var ama utanmıyorsun çünkü tedavi amaçlı:) bnce sempatik bile:)

canım bn metal taktırıyorum ve 3000 tl 12 ay taksit yaptırdım,şeffafla metal arasındaki tek fark ücret ve süre,memnuniyet değişmez tabiiki...bende hem altta hem üstte ve hatta dişlerimin dile bakan iç tarafında bile var metaller..ilk ay zor oldu ama şuan alıştım,acı zaman zaman oluyor ama kesinlikle dayanılmayacak kadar değil,ağrı kesiciyle geçiyor,bir de bnm ağzımda 4 diş fln yok çektiler düşün nası zor geliyor yemek yemek,çekirdek çintemiyorum çok özledim:)) ama sonuçları gördükçe değişimi farkettikçe o kadar çok seviniyorum ki..Allahım düzgün dişlerim oluyor artık yaa diyorum...eşim de bu diş olayı bitsin burnunu da yaptıralım hatun diyor:))) iice kaportaya sokuyor adam beni:) ama gülmekten çekinmiyorum artık metaller var ama şey gibi düşün; normalde göbeğin olsa sinir olursun dar bişey giyemezsin ama hamile olunca önemsemezsin çünkü neden göbekli olduğun bellidir,tel de öyle metal var ama utanmıyorsun çünkü tedavi amaçlı:) bnce sempatik bile:)

Katılıyorumm.. Bana hep sempatik gelmiştirr mesela..

olsun olsun..yabancı değil..bızzat kocan..elinın altında:9:

bu 1- 2 ay zarfında zayıflamayayım bn..çırpıyım kurdan kalırım.. katı yıyecek derken tam kastın ne??

Mesela çekirdek felan yemiyordu, kraker gibi şeyler hamburger vb. uzun süre yiyemedi o zamanlar.. Çorba meyvesuyu felan içmişti hep :1:

Canım eşiminde üst dişlerinde problem vardı.. İşte o da taktı felan sonra o da dedi acaba bozulur mu diye ama hiç bozulmadı yanii.. :40:

Tabi taktıran arkadaşlarımız daha iyi bilir ben başkası üzerinden konuşşuyorum amaa..

bu 1- 2 ay zarfında zayıflamayayım bn..çırpıyım kurdan kalırım.. katı yıyecek derken tam kastın ne??

ya ben zayıflamamıştım çünkü çiğnemeden yutuyor gibiydim:) ne olursa olsun boğazımdan ödün vermem:) korkma güzelim alışıyorsun,hatta şuan çıksa garip hissederim kendimi:) eşim liseliler gibi gençleştin kız dedi:)

şeffaf ıstemelıyım çunku anasınıfı öğretmenıyım..öğrencılerım sorup durcak..hele kızlar özendı mı yandık:1:

senın dışı nıye çektıler?? nasıl takılıyor..acır dımı?? korkuyorum :18:

eyyvaaahhh..zayıflarım o zamannn ben:43: nasıl yapacağım bılmem..

hem ıstıyorum hemde çırpı gelın olmak ıstemıyorum..

ama canım 2 ay sonra felan alışmıştıı bünye meselesi bu tabi sen ne zaman alışırsın belli olmaz ama diğer arkadaşta alışmış bak hemen.. :40:

Mesela çekirdek felan yemiyordu, kraker gibi şeyler hamburger vb. uzun süre yiyemedi o zamanlar.. Çorba meyvesuyu felan içmişti hep :1:

eyyvaaahhh..zayıflarım o zamannn ben:43: nasıl yapacağım bılmem..

hem ıstıyorum hemde çırpı gelın olmak ıstemıyorum..

ya ben zayıflamamıştım çünkü çiğnemeden yutuyor gibiydim:) ne olursa olsun boğazımdan ödün vermem:) korkma güzelim alışıyorsun,hatta şuan çıksa garip hissederim kendimi:) eşim liseliler gibi gençleştin kız dedi:)

senın eşin sana yenıden aşık olmuş bnden demesı:16:

bnde iştah yok zor bela şişyorum.. bırde bu ağrıdan nanemolla bışey olursam yandım..

çok canı kıymetlıyım..acıya dayanırım o bunyem varda..acıya alışana kadar nazım,düşen tansıyonum geçmez:1:

kendımden korkuyorum:27:

diş teli taktırmayı ıstyırum..

dolgu yapılması gerekn dişlerım var.. diş taşı temızlettıreceğim..

arkadaşın dedığı kaportacıya bn gıdeceğim sanayıye:1:

Kararını gerçekten verirsen dayanırsın canım :1:

Düşünsene ondan sonra mis gibi dişlerin olur valla düğün fotoğraflarında rahat rahat gülersin :1:

ama canım 2 ay sonra felan alışmıştıı bünye meselesi bu tabi sen ne zaman alışırsın belli olmaz ama diğer arkadaşta alışmış bak hemen.. :40:

çok canı kıymetlıyım..acıya dayanırım o bunyem varda..acıya alışana kadar nazım,düşen tansıyonum geçmez:1:

kendımden korkuyorum:27:

diş teli taktırmayı ıstyırum..

dolgu yapılması gerekn dişlerım var.. diş taşı temızlettıreceğim..

arkadaşın dedığı kaportacıya bn gıdeceğim sanayıye:1:

ya bende tel takmadan önce 7 dolgu 4 diş çekimi ( 1 tanesi çürüdüğü için 3ü tedavi maksatlı) ve diş taşı temizliği yaptırdım....ben de lise öğretmeniyim düşün çocuklar hocaam çok yakışmış dediler:)) ah ah brownienin eşi misali çekirdek,mısır,kısır,hamburger yiyemedim ama inan alışıyorsun yaa...eğer hiç alışma sözkonusu olmasa kim dayanabilirdi ki??

Back