diş teli taktırmak istiyorum...

Buse___

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
49
7
36
Sakarya
merhaba . 20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim . ön arka dişimde bir tane eksiklikten dolayı son 1 senede alt ön dişlerim aralandı. geçenlerde devlet hastanesinde muayene oldum. burda yapabileceğimi birşey yok diş teli taktırmalısın dedi doktor . devlette 2 3 yıl sonrasına sıra veriyorlar . özelde çok pahalı geliyor harç ücretlerimiz bu kadar fazlayken ona para ayırmaya fırsat olmuyor bana öneride bulunursanız çok sevinirim . sigortam var ama ne şekilde işime yarar bilemiyorum. diş telinin ne kadarını karşılar ? ya da karşılıyor mu ondan bile emin değilim ... araştırma hastanesine sevk alsam fiyatta ne kadar bir değişme olur ? ya da özelle anlaşmalı hastanelerde ne kadarını sigorta karşılar ? hastaneye pek gitmediğimden böyle konularda bilgili değilim. bilgilendirirseniz çok sevinirim

şuanda üniversiteler ve hastaneler çok yoğun olduklarından nereye gitseniz size randevu vermeleri mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…