Herkese öncelikle selam...
Küçüklüğümden beri dişlerimle alakalı sürekli problemim oldu benim.Hep sıkıntı çektiğim için ancak şu son dört yıldır arada sırada diş hekimine dolgu yaptırmak gibi şeyler için gitmişimdir.
Üst dişlerimde ufak ama beni oldukça rahatsız eden eğrilikler var.Diş teli taktırıp kurtulurum diye düşünüyorum fakat çene yapımın küçük olması yüzünden ağzımı fazla açtığımda çenemin çıkması gibi bir problem var.
Özellikle esnerken bu benim çok başıma geliyor.Gecenin bir yarısı esnerken boş bulunduğum için çıkan çenemle yaklaşık bir saat boyunca uğraştı doktorlar.Bayağı acı çekiyorum durum böyle olunca
Yani uzun lafın kısası sırf bu problemim yüzünden korkumdan bunu yaptırmaya cesaret edemiyorum.Yaptıracak olursam bunu memlekette yaptırmak zorunda olacağım ki memlekette de bu konuda uzman tek bir doktor var fakat ne derece güvenilir onu da bilemiyorum.
Aranızda böyle biri varsa bana uzman doktora gidecek olursam ilk muayeneyi nasıl yapacağına ve diş teli taktırmaya kalkışırsam çenemle alakalı ne kadar sorun yaşayabileceğime dair bir bilgi verebilir mi?
Şimdiden teşekkürler..