Diş Teli Taktırmak İstiyorum Ama...

misslola35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
460
384
33
Herkese öncelikle selam...
Küçüklüğümden beri dişlerimle alakalı sürekli problemim oldu benim.Hep sıkıntı çektiğim için ancak şu son dört yıldır arada sırada diş hekimine dolgu yaptırmak gibi şeyler için gitmişimdir.
Üst dişlerimde ufak ama beni oldukça rahatsız eden eğrilikler var.Diş teli taktırıp kurtulurum diye düşünüyorum fakat çene yapımın küçük olması yüzünden ağzımı fazla açtığımda çenemin çıkması gibi bir problem var.
Özellikle esnerken bu benim çok başıma geliyor.Gecenin bir yarısı esnerken boş bulunduğum için çıkan çenemle yaklaşık bir saat boyunca uğraştı doktorlar.Bayağı acı çekiyorum durum böyle olunca
Yani uzun lafın kısası sırf bu problemim yüzünden korkumdan bunu yaptırmaya cesaret edemiyorum.Yaptıracak olursam bunu memlekette yaptırmak zorunda olacağım ki memlekette de bu konuda uzman tek bir doktor var fakat ne derece güvenilir onu da bilemiyorum.
Aranızda böyle biri varsa bana uzman doktora gidecek olursam ilk muayeneyi nasıl yapacağına ve diş teli taktırmaya kalkışırsam çenemle alakalı ne kadar sorun yaşayabileceğime dair bir bilgi verebilir mi?
Şimdiden teşekkürler..

Diş teli takmadan önce çene yapısına bakıyorlar darsa aparey veriyorlar bir süre o kullanılıyor genişleyene kadar diye biliyorum. Sen doktora git ne yol izleyeceğini gösterir zaman kaybetme canım

Diş teli takmadan önce çene yapısına bakıyorlar darsa aparey veriyorlar bir süre o kullanılıyor genişleyene kadar diye biliyorum. Sen doktora git ne yol izleyeceğini gösterir zaman kaybetme canım
İlk olarak çene yapısına baktıklarını biliyorum,çene yapısı problemliyse bu tür şeyler taktıklarını da..Ama bunu yaptıktan sonra yine çenem yüzünden sıkıntı çekerim diye korkuyorum.

İlk olarak çene yapısına baktıklarını biliyorum,çene yapısı problemliyse bu tür şeyler taktıklarını da..Ama bunu yaptıktan sonra yine çenem yüzünden sıkıntı çekerim diye korkuyorum.
Sen bunları düşünme doktora anlat korkularını o sana yanıtını verecektir en iyisini onlar bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…