• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş teli öncesi tedavi ücrete ek mi.?

yaryarennnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
83
25
38
diş teli taktırdım ama dolgu vs yapmadılar onu başka hekimler yaparmış ve fiyat 4000 lira sadece tel için ben herşey dahil sanmıştım :110:
ve bu diş teli temizliğini nasıl yapcam bilgilendirir misiniz
şimdidenteşekkür ederim:KK37:

diş teli taktırdım ama dolgu vs yapmadılar onu başka hekimler yaparmış ve fiyat 4000 lira sadece tel için ben herşey dahil sanmıştım :110:
ve bu diş teli temizliğini nasıl yapcam bilgilendirir misiniz
şimdidenteşekkür ederim:KK37:

cnm bende taktırorum haftaya ınsallah takılıcak ama oncesınde dolgu kanal ve temızlık yaptılar cunku dırek tel oldugunda dişte curume ıhtımalı ve dişi kaybetme ıhtımalı cok fazla. suan butun herseyım yapıldı hatta tek bır saglam dişi bıle cektıler cunku duzlesınce kapanması acısından. haftaya dişlerimin fılmı cekılıp tel takılıcak

Yaaa peki bunlar fiyata dahil mi

Bende 2 ay önce takdirdim. 5000 tl sadece tel için ödedim.arastirdim 3500 yapanda vardı ama ben bildigim bir doktora gitmeyi tercih ettim.dolgu kanal tedavilerini kesinlikle telden önce yaptır.

Bende 2 ay önce takdirdim. 5000 tl sadece tel için ödedim.arastirdim 3500 yapanda vardı ama ben bildigim bir doktora gitmeyi tercih ettim.dolgu kanal tedavilerini kesinlikle telden önce yaptır.
doktor ben gerek görmedim ama istersen yaptırabilirsin dedi ve ben yaptırmadım. peki yirmilik diler

Back