• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİŞ TELİ KULLANLAR

cgrcgr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
99
1
28
Merhaba arkadaşlar.tel taktırıcaktım fakat hamileyken doktor yeme içme gibi sorunlardan dolayı taktırmamamı önerdi.şimdi taktırmak için doktorla görüştüm.haftaya salı günü dişlerim için ölçü alacak.ölçü alındığı gün mü takılıyor,yoksa benim sürekli gidip gelmem mi gerekiyor doktora?kullananlar varsa cevaplarınızı bekliyorum...teşekkürler..

Ölçü aldıktan sonra size randevu verirler aynı gün içerisinde takılmaz büyük ihtimalle. Bu ölçü damaklık için falan mı?

Yok canım normal diş teli. Peki ne kadar sürer ölçüden sonra hemen takarmı acaba 1-2 güne?

Arkadaşlar ben de iki buçuk ay önce taktırdım tellerimi. Ama üst ön dişlerimden biri diğerine göre uzadı. Sizce mümkün mü, aradaki fark kapanır mı ? Sanki telden sonra daha da bozuldu dişlerim :(

merhaba arkadaşlar benimde 1 sene oldu diş teli taktırmam. 33 yaşımdayım şimdiye kadar korktum ve tedavi olmamıştım. inanın şimdi bu kadar geciktirdiğime üzülüyorum. ne tel takılırken nede sonrasında bir sıkıntım olmadı yemek yemede zorlanmadım. hatta doktorum fındık vs gibi sert ürünler yemememi söylemişti ama valla çatır çutur yiyorum hiç bir sorun yok çok şükür, ayda 1 lastiklerim değişiyor (gerçi ben bu süreyi bu aralar çok ihmal ettim). bu arada doktorumdan çok memnunum. diş teli tedavisi olmak isteyen ve güvenilir doktor arayanlarla doktorumun bilgilerini paylaşabilirim(beşiktaşta). herkese sağlıklı günler

benim 7 ay oldu. İlk gittiğimde film çekildi ölçü alındı. 2. de daha taktırmaya karar bile verememşken kendimi telli buldum.d iyikide buldum.. porselen benimkiler belki ondan hiç ağrı hissetmedim. Oysa 2 haftada 1 gidiyorm doktora cok işlemden geçiyorm. Vakit kaybetmeyin derim.

Back