- 22 Aralık 2015
- 232
- 30
- 98
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yaşa bagli oldugunu duymustum ama benim doktorum bana telle acabilecegini soyledi guven olmaz ewet arastir bencebu çene açma aletlerinin kullanımının yaşla alakası var mı? 1 tane doktora gitmiştim aletle olmaz ameliyat olman lazım dedi. Yaş 23. Hemde tanıdığım doktor var yönlendiririm oraya dedi. Bu doktorlara güven olmaz gibi geliyor bana.
yaş kaç sizin?ben de bugün ortodontik tedaviye başladım
önce genişletmek için aparat takılacak bunun için kalıp şeklinde üst dillerimin ölçüsü alındı
eğer size de önce damaklık takılacak olsaydı bence ölçü alınması gerekirdi
24yaş kaç sizin?
neden genişletme yapacak yer mi yok? yoksa ekstra yer açmak için mi? bide üst mü alt mı? benimde 23 yaş ondan soruyorum.
neden genişletme yapacak yer mi yok? yoksa ekstra yer açmak için mi? bide üst mü alt mı? benimde 23 yaş ondan soruyorum.
Merhaba, bende de aynı problem var ama kimi doktorlar ameliyat gerekli diyorlar. Siz nerede taktırdınız, birde ücretini öğrenebilir miyim?üst çenem dar olduğu için kapanma bozukluğu oluşmuş
bunun sonucunda alt çene gittikçe öne doğru ilerlemiş
her iki çeneye de tel takılacak damak aparatından sonra
Merhaba, bende de aynı problem var ama kimi doktorlar ameliyat gerekli diyorlar. Siz nerede taktırdınız, birde ücretini öğrenebilir miyim?
Fiyat çok iyiymiş ama ben Ankara dayım. Size ameliyatsız bu çene probleminin düzeleceğini mi söylediler?henüz taktırmadım damak aparatını çarşamba taktıracağım
bana da bazı doktorlar ameliyat, bazıları ise hiç değişmez yaş geçmiş dedi. benim güneydoğuda bir şehir, merak ederseniz özelden yazarım
5000 tl den pazarlıkla 3750 ye anlaştık, 1000 peşin gerisi her gidişte en az 100 olmak şartıyla taksit yapıldı
tedavi süresi 18 ay ortalama dedi
Fiyat çok iyiymiş ama ben Ankara dayım. Size ameliyatsız bu çene probleminin düzeleceğini mi söylediler?
Anladım canım teşekkürler, umarım bende kısa zamanda karar verebilirim.benim ileri derecede değil
zaten çenemin önde olması dişlerin yanlış yerleşmesiyle alakalıymış
özellikle 20'lik dişin etkisi çok fazlaymış%70 bir düzelme olacaktır dedi doktor
evet fiyat çok iyi gerçekten
birkaç ay önce gitmiştim 7500 demişti şimdi 5000 dedi şaşırdım ben de ama o zaman şeffaf demiştim tellere şimdi metal tel olacak
rica ederim, en kısa zamanda karar verin bence doktor biraz bana çıkıştı hatta neden bu kadar geç kaldın diyeAnladım canım teşekkürler, umarım bende kısa zamanda karar verebilirim.
Bundan sonra üzerine daha çok düşeceğim, tedaviye başlarsam yazarım buradan...rica ederim, en kısa zamanda karar verin bence doktor biraz bana çıkıştı hatta neden bu kadar geç kaldın diye
ben de cevabını bilmiyorum ama neden :)
bende de kapanış bozukluğu var o yüzden dedi öyle herhalde üst taraf dar dedi ama yanlamasına var kapanış problemi var öne doğru değil. Senin ki nasıldı?benim ileri derecede değil
zaten çenemin önde olması dişlerin yanlış yerleşmesiyle alakalıymış
özellikle 20'lik dişin etkisi çok fazlaymış%70 bir düzelme olacaktır dedi doktor
evet fiyat çok iyi gerçekten
birkaç ay önce gitmiştim 7500 demişti şimdi 5000 dedi şaşırdım ben de ama o zaman şeffaf demiştim tellere şimdi metal tel olacak
ben ufak azı dişimiçektirecem. 20lik dişlerin çıkmışmıydı? damağın içinde mi?benimki öne ve sağa doğruydu
çene aparatından sonra yirmilik dişlerim çekilecek sonra tel takılacak
ben ufak azı dişimiçektirecem. 20lik dişlerin çıkmışmıydı? damağın içinde mi?