Kızlar 18 yaşındayım bugün dişlerime tel takıldı.İlk günüm ve yemek yerken gerçekten zorlanıyorum.normalde kilomdan yakınan ve kilo almaya çalışan biriyim.Bu dönemde kilo kaybımın olmaması için ne yapmalıyım.Hangi yicekleri daha rahat yerim ve kilo almama yardımcı olur ?
benim teller de bu ayın 9 unda takıldılar ve ilk 3-4 gün bayağı zorlandım sadece sıvı şeyler tüketebiliyordum ama artık yemeklere başlayabildimm kaydirigubbakcemile2 hatta demin ekmek yediim :lepi: :lepi:
ama bu gidişle kilo kaybı yaşayacağız gibi fisfisfis
merhaba geçen yıl tel taktılar 1 yıll kaldı teller.çıktı şimdi.2 kez diş ameliyatı oldum .ben aksne kilo aldım çünkü açlığa dayanamıyorum.yemekleride dişlerden ötürü çok çiğnemeden yutuyordum .baya kilo aldım o dönem
bende de vardı teller lisedeyken yemek yerken çok zorlanıyordum baya zayıflamıstım ama bir zaman sonra alısıyorsun. en kötü tarafı tellerin yemek yerken tellere yiyeceklerin takılıp kalması berbat bişey ya deli ediyor insanı bu :bbo:
teller takıldında ılk zamanlar bende zorlanmştm ve her ay kontrollerde bu tellerı daha da gerıyolar dısler yerınden oynadıgı ıcın anca sıvı seyler tuketebılıyordum kılo kaybı sadece dişlerının sızlaması gecene kdr olr snra eskısı gibi yemek yemege devam edebılrsn :)))
Bir aya falan tüm ağrı sızı dinince acısını dindirir gibi herşeyi yersin zaten ama o zamana kadar keki sütle veya çayla yumuşatıp yiyebilirsin veya kek gibi ürünleri. yumuşatıp yiyebilirsin aslında kilo vermene engel olabilecek şeyleri :)