- Konu Sahibi iremsusanli
-
ben de ilk gittiğimde dişimin kalıbını çıkarttılar. Üst çenem dar olduğu için üst çeneme bi aparey takıldı çenemi genişletmesi için. 1 ay sonra da diş telim takıldı üstlere. 2 ay sonra da altlara takıldı
Insallah cabuk takar geciktim tedavi icin cunku hemen bitsin de cikarayim telleri diyorum :/[/QUOTE
Bende öyle istiyodum hemen çıksın artık diye ama alışınca varlığını unuttuğun zaman bile oluyo. bide dışarıda benim gibi tellileri görünce 'aa buda benden :)' diyerek dahada mutlu oluyorum :))
İremsusanli; inşallah canım şimdi tel kötü duruyo ama çıkınca harika oluyomuş inci gibi, umarım bizimde öyle olur :) benim şu 10 günde sanki yavaş yavaş yerlerine oturdular gibi geliyo veya ben öyle olmasını istiyorum, tabi benim telim tedaviyi erken bitiren bi tel çeşidiymiş adını unutuyorum sürekli :)
jennyy; benimde öyle oldu aksadı biraz tellerim dolgular falan derken, senin ne zamandan beri takılı ?
İremsusanli; inşallah canım şimdi tel kötü duruyo ama çıkınca harika oluyomuş inci gibi, umarım bizimde öyle olur :) benim şu 10 günde sanki yavaş yavaş yerlerine oturdular gibi geliyo veya ben öyle olmasını istiyorum, tabi benim telim tedaviyi erken bitiren bi tel çeşidiymiş adını unutuyorum sürekli :)
jennyy; benimde öyle oldu aksadı biraz tellerim dolgular falan derken, senin ne zamandan beri takılı ?
9-10 ay oldu. Senin?
bende tel taktırcam inşSenin bayadır varmış benim daha 10 gün oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?